Mobile Talks

Speakers

Adrià Batlle
Venture Builder Director a InnoCells (Banco Sabadell) - Dilluns 26 de Febrer

Adrià és actualment el Director de Venture Buildinga a Innocells, el centre de negocis digitals del Banc Sabadell. Anteriorment, Adrià va dirigir mVenturesBcn, el fons d’inversió de Mobile World Capital Barcelona Foundation (MWC). L’organització estava focalitzada en accelerar i invertir en startups digitals d’alt creixement arreu d’Europa i incubar noves startups d’investigació de noves tecnologies. Mentre va treballar a MWC va dirigir l’esdeveniment d’emprenedors de Mobile World Congress, el 4YFN, amb més de 15,000 assistents en el seu tercer any. Adrià va començar la seva trajectòria professional en la consultoria estratègica d’Accenture i Deloitte. Més enllà del seu treball professional, Adrià és professor en diferents cursos d’innovació de models de negoci i emprenedoria i mentor de startups. També va començar un doctorat en Intel·ligència Artificial fa uns anys i espera poder finalitzar el curs aviat.

Roberto Sbrolla
Online Màrqueting Manager a Infojobs

Expert en màrqueting digital amb més de 10 anys d’experiència en el sector. En els últims anys s’ha especialitzat en temes d’apps màrqueting treballant en agències publicitàries per grans empreses i startups. Actualment és Online Màrqueting Manager a Infojobs (portal de treball #1 a Espanya) on gestiona ASO, SEO, SEM i adquisició/retenció d’usuaris (apps/webs).

Paco Anes
Responsable de Mobile & New Media en IAB Spain

Paco Anes és Responsable de Mobile & New Media a IAB Spain on dirigeix comissions com Content & Native, eCommerce, Innovació Tecnològica, Mobile Màrqueting o Vídeo Online. A més a més, durant anys ha impartit formació en Cambres de Comerç i Universitat. És Màster en Product and Management per IEBS i Màster en Comunicació i Publicitat Digital per IAB Spain.

Claudia de Antoni
Investment Director at Virgin Management Group

Claudia de Antoni és la directora d’inversions a Londres, de Virgin Management Group, la family office de la família Branson i propietària de la marca Virgin Airlines.

Claudia és la responsable de les oportunitats d’inversió del grup, en indústries i geografies diferents. És una gran entusiasta del món de les finances corporatives i té una especial passió per les inversions. En particular, té predilecció per les inversions que es troben en fase inicial, ja que segons el seu criteri, serveixen com a potencial d’innovació per al desenvolupament del grup.

Claudia es va unir a Virgin Management Group en 2013, just després d’estar tot un any creant el seu propi negoci d’e-commerce, i viure de primera mà l’experiència de ser emprenedora. Abans de començar la seva carrera com a emprenedora, va estar treballant com a inversora d’equitat privada a Arcapital, Venture Capital, durant cinc anys. Prèviament també va estar diversos anys com a professional del sector de la banca d’inversió, a la firma Morgan Stanley, a Londres i Nova York.Claudia és llicenciada en finances corporatives per la Universitat de Bocconi, Milà.

Adrià Batlle
Executive Director at mVenturesBcn

Adrià Batlle és l’actual director executiu de mVenturesBcn, “la unitat de negoci” de Mobile World Capital dedicada a les inversions. El projecte se centra en accelerar i invertir en startups i empreses de gran potencial tecnològic amb alt creixement europeu. mVenturesBcn també es dedica a incubar startups que neixen en centres d’investigació tecnològica. Prèviament, Adrià Batlle va ser el director executiu de 4 Years From Now, l’esdeveniment més gran pels emprenedors a nivell global que se celebra en el marc del Mobile World Congress i que va reunir a més de 15000 assistents en la seva última edició

 

Tot i que és llicenciat en Ciències de la computació, la seva carrera professional ha estat sempre relacionada amb estratègies de negoci i innovació per grans corporacions. Va començar la seva trajectòria com assistent de recerca a la Universitat Politècnica de Catalunya, on va obtenir alguns crèdits per el seu PhD en Intel·ligència Artificial. També és professor de diversos Màsters en innovació de models de negoci i emprenedoria, i mentor de diverses startups del sector de la tecnologia digital.

Núria Betriu
General Director of Industry and CEO at ACCIÓ

Nuria is an industrial engineer, specialized in chemistry. She also has a Master in Management of Business by Universitat Politècnica de Catalunya and the École Polytechnique in Paris.

He began his professional career in the pharmaceutical sector in areas of quality and R&D. After to this, she developed various management tasks in pharmaceutical, food and electronic sectors.

In 2007 she created a food engineering specialised in strategic advice in the areas of production, environment internationalization, quality and R+D, from whom she became a business partner and general director until 2013.

In June of 2013 she assumed the leadership of the programme “Catalunya Emprèn” with the aim of promoting and coordinating the Government’s entrepreneurship policy of the Government. On 2016 she was named General Director of Industry, a position that she combines with the role of CEO of ACCIÓ since October of 2014. Under his direction, ACCIÓ has driven the binomial innovation-internationalization as a strategy to reinforce the competitiveness of the company and has turned on the Catalonia brand Trade

Jaime García Cantero
Content Director at El País RETINA

Jaime García Cantero és analista independent, mentor a Founder Institute, professor a EOI i conseller a diverses startups. García Cantero va ser director d’anàlisis a IDC, i anteriorment havia treballat com a consultor estratègic a McKinsey & Co. Va estudiar enginyeria a la UPM de Madrid i a KTH (Estocolm), i ha fet realitzat estudis de postgrau a la Universitat de Stanford. Actualment és director de continguts de El País RETINA.

Ricard Castellet
CCO a Barcelona Tech City - Dimecres 28 de Febrer

Actualment és CCO a Barcelona Tech City. Anteriorment ha treballat a BeRepublic, BeAgency, LetsBonus i Elogia. És llicenciat en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Amb més de 15 anys d’experiència professional en el món digital ha centrat gran part de la seva carrera col·laborant en el llançament i consolidació de start-ups i en la digitalització de grans companyies. Expert només en aprendre constantment ha posicionat el social media, l’ecosistema de start-ups i la transformació digital les seves grans passions professionals.

A més a més, Ricard Castellet és coordinador del “Máster Marketing Digital” en La Salle, Universitat Ramon Llull i col·laborador en el programa de radio Revolució 4.0 a Catalunya Ràdio.

Marc Rodriguez Chuet
Key Account Manager EMEA B2B Health for West and South Europe at Garmin

Enginyer industrial amb un EMBA a l’IESE. Marc desenvolupa la seva trajectòria professional en els negocis B2B en diferents empreses i sectors, com per exemple, el de la seguretat, la salut, el comerç electrònic i els sectors de packaging. Entre 2003 i 2010 va treballar en el camp del desenvolupament de la seguretat i en la gestió del departament de ventes i marketing d’algunes empreses.

Entre 2010 i 2014 treballa en el comerç online i en packaging pel sector farmacèutic, Orient Mitjà i Àfrica del Nort. Finalment, en els últims 3 anys està treballant a Garmin, on des de fa 2 anys, és el responsable de comptes de la divisió de salut B2B per Europa Occidental i del Sur.

Sergi Cortés
Founder and serial entrepreneur de Cink

Emprenedor de referència en el segment d’empreses tecnològiques, és expert en innovació digital, prototipat i transformació digital. Així mateix desenvolupa i gestiona projectes d’alt impacte estratègic per a organitzacions mitjançant l’assistència tècnica i execució dels mateixos en l’àmbit i la innovació i la comunicació acostant a grans companyies al model d’innovació que apliquen les startups líders del mercat.

Actualment col·labora també com a assessor en diferents organitzacions entre les quals es troben entitats bancàries, administracions i projectes solidaris. És Enginyer Industrial i té estudis en ESADE. A més, ha cursat el Executive Program for Growing Companies a la Universitat de Stanford a Califòrnia i és Diplomat pel Entrepreneurship Center del MIT (Massachussets).

John Crawford
IBM Healthcare Industry Expert and IBM Industry Academy Member

John és part de l’equip d’IBM global Healthcare i Lifes Sciences Industry, treballant principalment pel mercat europeu. Tanmateix, també és membre de l’IBM Industry Academy. John assessora i contribueix en diferents associacions europees i mundials de la indústria de la salut com per exemple COCIR o Continua.

És el principal col·laborador d’IBM per l’ European Innovation Partnership on Active and Healthy Aging,i un dels patrocinadors executius d’ EIT Health, una fortalesa europea per la vida saludable i l’envelliment actiu. John és el President, des del gener de 2016, de l’European Health Telematic Associarion (EHTEL), una organització focalitzada en la promoció de la salut digital i dels nous models d’atenció al pacient.

Christopher Dottie
General Manager Hays Espanya

Hays és líder mundial de contractació de personal professional i qualificat. Christopher es va unir a Hays l’any 1996, on va començar com a consultor abans d’assolir el seu càrrec actual. Anteriorment va treballar pel grup al Regne Unit i Portugal, i va realitzar l’apertura de les oficines de Lisboa, Barcelona i València abans d’assumir el paper de Director General.

La companyia opera en els sectors públic i privat per la negociació de llocs permanents i contractes temporals. Hays està present a Espanya des del 2001, i actualmente compta amb oficines a Madrid, Catalunya, Llevant, País Basc i Andalusia, totes elles gestionades per Dottie.

Christopher va estudiar a L’École Superieure des sciences commerciales d’Angers i també a l’Escola de Negocis Ashridge. Va terminar fa 2 anys un curs de Negocis en el International Institute for Management Development. Chris és també President de la British Chamber of Commerce in Spain

 

Xavier Escales
Country Manager d'ASICS Espanya i Portugal

Xavier Escales és el Country Manager d’ASICS per Espanya i Portugal, empresa on fa més d’una dècada que treballa.

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, ha cursat diferents programes en universitats de prestigi com IESE, IE i ESADE a Espanya i Columbia, Stanford i London Business School l’estranger.

Anteriorment, ha desenvolupat la seva trajectòria professional en altres multinacionals com Panasonic, LifeFitness i Accor hotels, on ha tingut sempre responsabilitats dintre de l’àrea de Marketing i Ventas.

Roc Fages
Co-fundador d'ARM1314, Bee&Butterfly i Cink Shaking Business

Actualment també és partner i desenvolupa negoci per 100×100.net. Roc Fages treballa en projectes d’innovació, estratègia, digitalització i emprenedoria des de fa més de 15 anys. Ha desenvolupat la seva tasca per grans empreses, pymes, administracions i universitats. Ha exercit com a mentor de diferents startups en programes com StartupCataloniaYuzz Emprendedores o Booster Up Chile. Ha participat en projectes de consultoria estratègica i de comunicació en el Grupo Lavinia i amb thinktank Infonomia.com. S’ha graduat en el Programa Leading Strategic Growth & Change (Columbia Business School) i Licenciat en “Ciencias de la Comunicación y en Ciencias Políticas y Sociología” a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Matteo Fermi
Head of Mobile a CaixaBank Payments - Dimarts 27 de Febrer

Matteo Fermi es va incorporar fa 4 anys a CaixaBank Payments amb una visió del pagament mòbil i per impulsar l’app CaixaBank oferint noves solucions de pagament. CaixaBank en aquests anys ha llançat la solució de pagament  HCE (Host Card Emulation), Samsung Pay i Apple Pay. Prèviament Matteo va coordinar a Viacom Networks el desenvolupament mobile pel Sur d’Europa.

Guillermo Gallardo
ASO Manager of PickASO

El seu primer contacte amb el món del Mobile arriba quan comença a exercir com a Mobile Manager a Altiria, una empresa especialitzada en solucions mòbils i, va continuar a Elogia, empresa especialitzada en marketing per l’eCommerce com a Mobile Account Manager i en eMMA Solutions on va treballar com a CMO d’aquesta eina de Mobile Intelligence.

Gregor Gimmy
Founder and Head at BMW Startup Garage

Gregor és cofundador i responsable de BMW Startup Garage, la incubadora per startups d’automoció en fase inicial del grup BMW. The Garage ajuda a startups amb tecnologies que poden transformar o fer avançar significativament el sector de l’automoció. Prèviament, Gregor va ajudar a crear BMW Innovation Worlds. Anteriorment, Gregor va iniciar diverses companyies de software a Silicon Valley i a Europa. I abans de ser emprenedor, havia treballat a IDEO (Palo Alto), i a Roland Berger Strategy Consultants (Alemanya)

Katherine Grass
Head of Innovation & Ventures at Amadeus IT Group

Katherine és Directora d’innovació i projectes a Amadeus IT Group. Nascuda als EEUU, és trilingüe en anglès, castellà i alemany. El seu paper com a directora d´innovació i projectes és estar a la vanguardia de la innovació i portar aquesta visió a l’organització i projectar el futur dels viatges. Té experiència com a emprenedora, empresària, ha treballat en xarxes d’inversors i fons de capital risc, i compta amb més de 20 anys d’experiència en IT (informàtica).

Abans de la seva carrera amb startups, Katherine va enfocar-se en el desenvolupament de negocis en posicions de molta de responsabilitat a la firma Compaq Computer, tant a la seu central europea com a la filial del Regne Unit. El 2013 Katherine va fundar el fons de capital risc, amb la idea de realitzar les primeres dues inversions en els 5 primers mesos. Actualment, la seva cartera té inversions arreu del món.

Gonzalo Guzman
Founder & CEO, ADGAGE

Fundador de la companyia de referència en publicitat mòbil Adgage, Gonzalo Guzmán és expert en màrqueting mòbil, publicitat i nous mitjans. Ha sigut Director de Màrqueting i Head of Publishers & Ad Operations en Yoc, Business Development Manager de la divisió de publicitat digital de Nokia on va tenir l’ocasió de posar en marxa la primera xarxa publicitària mòbil d’Espanya i Portugal.

Llicenciat en Comunicació Audiovisual, Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Europea i MBA en Direcció d’Empreses de Televisió per la Universitat de Salamanca.

Oriol Marimón
CEO de eCooltra

Llicenciat i MBA per ESADE, Oriol ha desenvolupat tota la seva carrera en l’àmbit de la tecnologia i projectes d’internacionalització. Després d’haver fundat la seva pròpia agència de disseny i desenvolupament d’apps, al maig de 2016 va passar a dirigir eCooltra: líder internacional del motosharing, present a 4 ciutats de 3 països amb una flota de més de 1.000 motos.

Francisco Martínez
Director General a Celera

Francisco Martínez és llicenciat en Dret. Actualment és el director de Celera, una acceleradora de talent que identifica l’excepcional talent d’Espanya i els dota de les eines necessàries per consolidar i arribar a tot el seu potencial. Prèviament ha dirigit l’Institut Europeu per l’Emprendiment. A més, Francisco també assessora i participa en el Consell d’Administració de diferents startups.

Manuel Ángel Méndez
Cap de Redacció de Teknautas - El Confidencial

Manuel Ángel Méndez és el cap de redacció de Teknautas, la secció de tecnologia i ciència del diari El Confidencial. Abans d’això va estar al capdavant de Gizmodo en l’Espanyol, la versió per Espanya i Llatinoamericà de Gizmodo, un dels mitjans digitals d’Estats Units més llegits en l’àmbit mundial, propietat de Gawker Media que, va ser adquirir per Univisión en l’any 2016.

Manuel va escriure durant cinc anys per El País i Cinco días sobre tecnologia i economia digital. Va iniciar la seva trajectòria com analista tecnològic a Londres en Forrester Research. És llicenciat en Economia en estudis de periodisme per la Universitat de Londres i guanyador de la X Edició del Premi de Periodisme.

Javier Placer Mendoza
CEO de Telefónica Open Future_

Javier Plaure es va incorporar a Telefónica al maig del 2011 i va ser nomenat CEO de Telefónica Open Future_ en 2014. Telefónica Open Future_ és la divisió que reuneix tots els programes d’innovació que existeixen dins del Grup Telefónica. La proposta inclou iniciatives com Amerigo Funds, una xarxa de 6 fons de capital risc que fins avui han invertit en 60 startups; Telefónica Ventures, un fons corporatiu de capital risc que inverteix a escala mundial en empreses que s’ajusten a les activitats globals de la companyia; programes d’acceleració com Wayra i els espais de treball de TOF, una sèrie d’instal·lacions de coworking creades en col·laboració amb partners públics o privats.

Javier va començar la seva carrera a BBV en 1991. Abans d’unir-se a Telefónica, era propietari i administrador de la seva empresa de gestió d’actius, així com una firma de consultoria especialitzada en M&A. Després de treballar a Beta Cabdal, es va unir a Salomon Brothers.

 

Jose Maria Boixeda de Miquel
Director d'Estrategia, Tecnología i Innovació, i de Sistemas d' Información al Grupo Gas Natural Fenosa.

Josep Maria Boixeda de Miquel és enginyer de telecomunicacions, llicenciat en ciències físiques i té un Master en Computer Sciences i Business Management amb més de 30 anys d’experiència en Telecomunicacions i Sistemes d’Informació. Actualment és director d’Estratègia, Tecnologia i Innovació en Sistemes d’Informació del Grup Gas Natural Fenosa. Prèviament a la incoporació al Grup Gas Natural, Josep Maria va ser director general d’Origin Technologies, Chief Information Officer a Philips Electroncs. També compta amb una gran trajectoria profesional a grans empreses  empreses del sector, com Merck i IBM.

Diana Morato
General Manager de Deliveroo Espanya

Diana Morato és llicenciada en Dret i Relacions Internacionals per la Universitat de Comillas ICADE i Executive MBA per l’Institut Empresa.

Després d’un breu pas pel món de les organitzacions multilaterals a Brussel·les, Diana va treballar diversos anys en consultoria estratègica de negoci a Londres. Al tornar a Espanya és va unir al departament d’estratègia corporativa d’Indra on va romandre fins que va tenir contacte amb el món de les startups a través de l’IE Business School. Posteriorment va liderar el desenvolupament de negoci de dues empreses paradigma de la “economia col·laborativa”: Fon (WiFi sharing) i Zipcar, (car sharing).

Des de 2005, és la màxima responsable de la startup Deliveroo, empresa britànica de repartiment de menjar de qualitat a domicili en el nostre país.

 

Sylvia Pascaline
Global Talent Acquisition Sr. Specialist a Almirall

Sylvia Pascaline és una professional de RRHH multilingüe amb un Màster en Direcció de RRHH i una experiència molt rellevant tant en agències de selecció com en empreses final. Des de fa 4 anys, Sylvia és part de l’equip corporatiu de RRHH en l’empresa farmacèutica Almirall com a Global Talent Acquisition Sr. Specialist. En aquest rol dóna suport al negoci en les seves necessitats de talent, projectes d’Employer Branding i en el desenvolupament de solucions digitals per a la selecció de personal.

Miriam Peláez
CMO & Co-Founder de PickASO

Miriam Peláez, de Tenerife, és MBA per La Universitat Europea de Madrid i Llicenciada en Economia. Porta més de 10 anys en el sector digital i 6 anys en el sector Mobile. La seva experiència professional va començar a Dyrecto Consultores, la consultora turística on va començar com a becària i on, 4 anys més tard, es va convertir en la Directora de Màrqueting i Vendes.

Francisco de Paula Rodríguez Perera
Strategy Director for Medtronic Ibérica

Francisco és des de fa 8 anys Director d’Estratègia de Medtronic Ibérica, companyia líder mundial en tecnologia sanitària i venda de serveis i solucions associades.

A més, Francisco és Director Adjunt del Programa de Gestió Sanitària d’ESADE Business School a Madrid des de fa 12 anys.

Abans d’això, Francisco va exercir durant una llarga trajectòria com a Director Gerent de diferents Hospitals arreu d’Espanya.

Dr. Jens Pippig
Founder & Managing Director at ProSiebenSat.1 Accelerator

Jens Pippig is the Founder & Managing Director of the ProSiebenSat.1 Accelerator. Before that he was leading the Group’s strategy department. Prior to that, Jens spent eight years at McKinsey & Company in Berlin and specialized in e-commerce, private equity, and retail. He also founded two successful companies in the field of market research and employer branding in Sweden. Jens studied economics at Witten/Herdecke University where he obtained his PhD. He also studied business administration and economics in Stockholm and at Harvard.

Dr. Jens Pippig
Founder & Managing Director at ProSiebenSat.1 Accelerator

Jens Pippig és el fundador i Director de l’Acceleradora de ProSiebensSat.1. Anteriorment, va liderar el departament d’estratègia del Grup. Prèviament, Jens va treballar vuit anys per McKinsey & Company a Berlin, i es va especialitzar en comerç electrònic, capital privat i retail. També va fundar dues companyies d’èxit en l’àmbit de la investigació de mercats i l’”employer branding” a Suècia. Jens va estudiar econòmiques a la Universitat Witten/Herdecke, on va obtindre el seu doctorat. També va estudiar administració d’empreses i econòmiques a Estocolm i a Harvard.

Julia Prats
Professor at IESE Business School - Bertran Foundation Chair of Entrepreneurship

 

Els principals interessos de la Prof. Prats són els processos d’emprenedoria i desenvolupament que inclouen la identificació, avaluació i implementació d’oportunitats, de qualsevol sector. La seva feina se centra en el desenvolupament d’estratègies i sistemes que ajudin a les corporacions a aconseguir els seus objectius amb un creixement sostenible. D’altra banda, també treballa en la identificació dels factors clau perquè grans corporacions del sector de serveis puguin construir i gestionar els seus recursos de manera eficient.

La Prof. Prats va ser nominada per Kuffman Emerging Scholar; per la seva vocació pel treball i per les seves publicacions en diaris i mitjans internacionals, dirigits tant a professionals com a la comunitat acadèmica. També ha estat autora de materials acadèmics i ha fet diverses contribucions en llibres de gran referència en l’àmbit de l’emprenedoria.

La Prof. Julia Prats imparteix cursos a l’IESE, d’emprenedoria, estratègies de creixement i una gran varietat de programes “MBA” i “International Executive Courses”. Esporàdicament, també imparteix classes a la Universitat “The Wharton Business School” (USA), “IPADE” (Mèxic), INALDE (Colòmbia), i en “The University Àsia Pacific” (Filipines), entre d’altres.

La Prof. Prats és consultora de diverses corporacions de serveis i firmes d’alt creixement a nivell europeu. També forma part de diverses organitzacions sense ànim de lucre.

  • – Doctorat en Administració i direcció d’empreses per Harvard University
  • – Màster en Administració i direcció d’empreses per IESE, Universitat de Navarresa
  • – Grau en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya
  • – Professora d’Emprenedoria a IESE Business School
  • – Responsable del Departament d’Emprenedoria a IESE Business School
  • – Cap d’Emprenedoria en la Fundació Bertrán
  • – Directora Acadèmica del Innovation and Entrepreneurship Centre

 

Genís Roca
Presidente de RocaSalvatella

President de RocaSalvatella, despatx de consultoria de negoci amb oficines a Barcelona, Madrid i Bogotà especialitzat en la transformació digital de les organitzacions, els seus processos i models de negoci.

Amb més de vint anys d’experiència en direcció d’empreses, creació de projectes a Internet i exploració del potencial a les xarxes, és un expert en la transformació digital i el seu impacte en entorns personals, professionals i empresarials. Ha estat triat, el 2013 i 2014, pel diari El Mundo un dels 25 espanyols més influents d’Internet.

Forma part de diferents consells assessors i consells d’administració, la seva opinió ha estat requerida en comissions governamentals, manté seccions estables a la premsa i ràdio, i es convidat habitual com expert en diferents cadenes de televisió. El 2010 la patronal empresarial el va premiar com el millor conferenciant de l’any.

És arqueòleg especialitzat en Paleolític Inferior llicenciat per la Universitat Autònoma de Barcelona i MBA per ESADE. És professor convidat a múltiples centres universitaris i escoles de negoci.

Christian Rodríguez
CEO-Fundador de ByHours - Dimarts 27 de Febrer

Amb només 34 anys, Christian Rodríguez compte d’una llarga trajectòria emprenedora. És llicenciat en Publicitat, postgraduat en Investigació Qualitativa de Tendències i també té un MBA en la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Ha fundat diferents companyies entre les quals destaquen:  ByHours, la primera plataforma internacional de reserva d’hores d’hotel que opera actualment en més de 35 ciutats internacionals, WashRocks, l’App líder de lavandería i tintoreria a domicili, Urban Secrets el club d’oci privat a Barcelona de restaurants clandestins com Tintoreria Dontell, Chi-Ton, etc , Spotbus, el primer sistema audiovisual de continguts en autobusos públics, etc.

Ha obtingut diferents premis i reconeixements per la seva trajectòria com: el “Premio CREATIC 2005” per Spotbus, Finalista “Premios Nacionales de Marketing 2010” per Urban Secrets, Premio “Mejor iniciativa empresarial 2013” per ByHours i “Mejor APP Nacional” també per ByHours. Actualment forma part del Board of Directors del Grup Hawkers, així com és mentor en diferents acceleradores i programes empresarials. És ponent i professor en diferents universitats de reconegut prestigi com la Ramon Llul, ESADE i Pompeu Fabra.

Fernando de la Rosa
Fundador de Foxize School

Fernando de la Rosa és fundador de Foxize (www.foxize.com), una plataforma de formació especialitzada en cursos presencials per a empreses i professionals, amb un especial enfocament en com aprofitar tot lo digital tant en el dia a dia com en les estratègies a llarg termini. Anteriorment, Fernando va fundar 2 startups (teleprix.com i rentingcar.com) i va ser soci-fundador de l’agència de comunicació Seisgrados, pionera en branded content a l’any 2001. Pare de família, admirador de la seva dona i inconformista per naturalesa, escriu de forma regular sobre temes de màrqueting digital i transformació dels negocis des de 2002 al seu bloc titonet.com

Maurizio Rossi
Founder & co-CEO at H-Farm SPA

Cofundador d’H-FARM Ventures, Maurizió Rossi és un apassionat de l’estil de vida de les persones i la influencia de la tecnologia en la seva vida quotidiana. Rossi és un dels pioners al món de les Startups i Venture Capitals a Itàlia i compta amb més de deu anys d’experiència en el sector. Entre els anys 80 i 90 va treballar en la indústria de la moda liderant el procés d’internacionalització del seu negoci familiar, Rossimoda. Entre 2003 i 2004, va dur a terme el llançament de yachtworld.com i boats.com, dos dels principals portals de venda online del sector nàutic, en el sud d’Europa i el Mediterrani. Actualment Maurizio està al càrrec d’H-FARM, iniciativa que ajuda a emprenedors a impulsar la creació de projectes per simplificar el procés de digitalització de companyies tradicionals.

Edouard Rozan
Managing Director a IDNEO Ventures

Actualment, Edouard Rozan, Director General de Idneo Ventures, el fons de capital risc de Ficosa. Té un perfil emprenedor, amb alta experiència en projectes relacionats amb startups tecnològiques.

Va participar en la creació de la nova companyia de Fractus S.A i Ficosa International, SA: Advanced Automotive Antennas, la creixent i rellevant startup tecnològica europea de la indústria de les telecomunicacions. Avui en dia, el principal negoci de Ficosa Advanced Communication, Wireless BCN and Social & Beyond in Wayra, i de Teraki in Hub: Raum, l’acceleradora alamana de la indústria de les telecomunicacions.

Col·labora i participa en acceleradores rellevants com Wayra (Telefonica), Startupbootcamp, BMW startup Garage, Airbus Bizlab, i Challenge Up (Cisco, Intel, Deutsche Telekom Programme.

Edouard té especial interès per el IoT (Internes de les coses), les tecnologies Wireless, el Big Data i la col·laboració amb models econòmics. La seva residència es troba entre Barcelona i Berlín.

Ignasi Salvador
Director de Innovació a Celsa Group

Salvador és un emprenedor que va co-fundar Altac l’any 2003, una empresa especialitzada en noves tecnologies informàtiques aplicades al disseny i estudi de nous materials de construcció com les torres solars CSP o xemeneies.

Des de llavors, sempre ha estat en posicions d’alts càrrecs relacionats amb l’enginyeria en grans corporacions com per exemple: The Celsa Group”, una de les 4 empreses líder europees del mercat de la siderúrgia.

Des del maig del 2016, Salvador és director d’Innovació a Celsa Group. És el màxim responsable de “Ingenium”, un programa d’acceleració que tracta de conduir la transformació industrial del plom a través de la innovació en l’emmagatzematge d’energia, traçabilitat en la cadena de subministrament, el reciclatge de subproductes i l’“smart steel” (acer intel·ligent)

Salvador és graduat Enginyeria Civil per la Universitat Politècnica de Catalunya i té un MBA per IESE Business School.

David Sánchez
CEO a nPeople

David ha desenvolupat la seva trajectòria professional a consultores i instituts d’investigació de mercat. Amb més de set anys d’experiència a Nielsen, va treballar com a Director de Serveis al Client per, més endavant, dirigir dues àrees de negoci: la investigació adhoc i l’efectivitat publicitària. Tanmateix, va dirigir NM Incite, partnership creat per a la investigació i consultoria en social media a McKinsey i Nielsen. Ara mateix és CEO a nPeople, consultora d’investigació, data i analítica que, en poc més de dos anys, ha revolucionat la investigació i el món digital per la presa de decisions racionals i implicades. En aquesta consultora ja han confiat clients com Google, el Real Madrid, Twitter, Microsoft, P&G, MyTaxi i grans mitjans de comunicació.  A més a més, David uneix el seu lideratge a nPeople amb la participació com a ponent de manera habitual i professor d’analítica, negoci digital i data per IAB,  ICADE i The Valley, entre d’altres.”

Sandra Sancho
Directora de Màrqueting a mytaxi Espanya - Dilluns 26 de Febrer

Llicenciada en humanitats i periodisme per la Universitat Pompeu Fraba. Sancho va complementar la seva formació amb un Màster executiu en “Direcció de Marketing” a EADA. Amb més de 10 anys d’experiència com a experta en màrqueting i comunicació ha treballat en el sector del gran consum, la moda i el luxe, l’automoció i la comunicació corporativa. Ha consolidat la seva experiència laboral com a Director de Comptes en agències de comunicació multinacionals com “Hill & Knowlton”, “Equipo Singular”, “Román y Asociados” o “PRM Events”, entre d’altres. Tanmateix, va treballar també per a Tous com a responsable de premsa internacional.

Actualment està liderant el departament de màrqueting de mytaxi a Espanya. mytaxi és la primera Taxi App gratuïta que permet demanar i pagar un taxi amb un Smartphone. Al Setembre de 2014, moovel GmbH, filial de Daimler, va adquirir mytaxi i aquesta va passar a formar parte del Daimler AG – Mercedes Benz Group. Avui dia és membre de Women in Mobile, és Vocal en el “Club de Marketing de Barcelona” i participa activament amb l'” Asociación de Marketing de España”. És coautora de la publicació: “OTROS MUNDOS. Viajes alternativos y solidarios”.

Roberto Sbrolla
Online Màrqueting Manager a Infojobs

Expert en màrqueting digital amb més de 10 anys d’experiència en el sector. En els últims anys s’ha especialitzat en temes d’apps màrqueting treballant en agències publicitàries per grans empreses i startups. Actualment és Online Màrqueting Manager a Infojobs (portal de treball #1 a Espanya) on gestiona ASO, SEO, SEM i adquisició/retenció d’usuaris (apps/webs).

Xavier Servat
Director a Fluidra Accelera

Durant quatre anys, Xavier Servat ha estat al càrrec de posicions directives a Fluidra, la multinacional espanyola dedicada al desenvolupament d’aplicacions sostenibles per l’ús de l’aigua.

Des del 2014, Xavier Servat és el responsable de “Fluidra Accelera”, una de les acceleradores industrials d’Espanya, centrades en la tecnologia i l’aigua. La seva missió és doble: complementar la seva innovació interna buscant emprenedors que puguin liderar els projectes de R+D i com buscar inversors externs per finançar aquests projectes.

Fabian Simmer
Digital Officer de Seat

Fabian Simmer té 33 anys, va néixer a Àustria però ha estat vivint a Espanya des dels 3 anys. Simmer és Chief Digital Officer a SEAT des de fa 9 anys. És responsable dels cotxes connectats i futurs conceptes de mobilitat urbana on també lidera la transformació digital de la companyia.

Antonio Traugott
Director General d'IAB Spain

Director General de l’Interactive Advertising Bureau (IAB Spain) des de decembre de 2005 on impulsa el creixement i desenvolupament de la publicitat i la comunicació digital a Espanya. Anteriorment durant 6 anys va ser Director General de l’Associació Espanyola d’Agències de Màrqueting Directe i Interactiu (AGEMDI-FECEMD) on va entrar com a Director de Màrqueting i Comunicació. Va iniciar la seva trajectòria professional en el sector editorial i anunciant. Fa 5 anys que és membre de la Junta Directiva d’IAB Europe, l’Associació que representa la indústria publicitària online a Europa.

 

Jonathan Tudor
Ventures Director at Castrol innoVentures

Jonathan és Director d´Inversions a Castrol innoVentures l´equip de desenvolupament estratègic i inversió corporativa de la divisió de lubricants de BP. Jonathan es va unir a BP el 2012, després d’ocupar diferents càrrecs de responsabilitat en fons de capital risc de corporacions i altres entitats en les que va estar des de finals dels anys 90. Prèviament va treballar a l´empresa britànica QinetiQ, a la fundació alemanya Carl Zeiss, això com a soci del braç inversor a UK-US. Al llarg de las seva carrera s´ha desenvolupat en sectors com les ciències socials , software, sensors i materials avançats. Jonathan es va graduar summa cum laude amb un Doctorat en Químics en la Universiat de Oxford.

Xavier Tuduri
CEO de ServiZurich - Dimarts 27 de Febrer

Xavier Tuduri Sáinz és el CEO de ServiZurich Technology Delivery Center des de l’abril de 2013. Es tracta d’un hub tecnològic del Grup Zurich ubicat a Barcelona, amb capacitat per donar servei a tots els països i unitats. Actualment, treballen més de 450 persones entre col·laboradors interns i externs amb una previsió de creixement en els pròxims anys. A més a més, ServiZurich ha sigut escollit fa poc pel Grup Zurich com el centre mundial pel desenvolupament tecnològic de diferents  plataformes i projectes estratègicss.

Tuduri també és membre de l'”Asociación 22@ Network Technology”, Business Angel i Senior Advisor en diferents companyies i start-ups de nova creació. Té un Màster en Enginyeria  Informàtica i un Executive Master en Finances per ESADE a part de diferents cursos de lideratge i formació internacional.

Abans d’unir-se a Zurich a l’any 1999 va treballar en la seu central de  Philips en Holanda en el departament de R + I, i va fundar algunes start-ups.

Bárbara Vallespín
Programme Director & Digital Transformation

Bárbara Vallespín és enginyera de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) (Barcelona, 2002) i MBA per Esade Business School (2007).

Diposa d’una amplia experiència en el sector sanitari i tecnològic, especialment en entorns hospitalaris, acadèmics i d’I+D Va treballar durant vuit anys en l’Hospital Clínic de Barcelona, una de les institucions líders en l’àmbit de la investigació traslacional relacionat amb la biomedicina a Espanya i amb una llarga trajectòria de col·laboració en programes d’innovació en salut.

La Sra. Vallespín va estar involucrada en la gestió de diferents projectes nacionals i internacionals enfocats a l’àrea de la telemedicina i la gestió de pacients crònics mitjançant la utilització de plataformes tecnològiques.

Més endavant, va ocupar la direcció de desenvolupament de negoci del centre de “Computational Imaging and Simulation Technologies in Biomedicine” (CISTIB) a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, responsabilitzant-se de la captació de finançament pública i privada per al centre i afiançant aliances estratègiques amb els stakeholders clau del sector de la bioingenyeria.

L’any 2002, va començar a treballar a IESE Business School com a directora de projectes internacionals de salut a l’àrea d’atenció integrada, determinants socials de la salut i avaluació de la tecnologia.

En 2003, va entrar a formar part de l’equip de la Fundació Mobile World Capital Barcelona al programa de Mobile Health com mHealth manager, desenvolupant el pla estratègic i operacional de la unitat i coordinant les diferents iniciatives entorn de l’abast del plà mHealth a Catalunya, així com diferents projectes d’abast internacional en àrees d’identitat digital, estandardització i interoperabilitat en mHeatlh.

Des de maig de 2016, continua en Mobile World Capital com a directora del programa de Transformació Difgital d-LAB, orientat al llançament de reptes socials d’escala global als que donen resposta a partir de tecnologies digitals innovadores.

Aleix Valls
CEO at Mobile World Capital Barcelona

Matemàtic, enginyer i doctorat en mecànica de fluids, Aleix Valls va iniciar la seva trajectòria professional en el camp de la investigació a l’International Center for Numerical Methods in Engineering (CIMNE) de la Universitat Politècnica de Cataluña (UPC), tasca que va desenvolupar entre els anys 2000 y 2004. Durant aquesta etapa també va iniciar la seva vinculació amb Compass Ingeniería y Sistemas, on va exercir de project manager fins el 2006.

Entre 2006 i 2012, Valls va treballar per diverses empreses i projectes vinculats a la consultoria estratègica. El gener de 2006 es va incorporar com a associat senior a The NODE Company, empresa de serveis d’innovació. Entre 2008 i 2010, Valls va treballar a LOOP Consultancy, on, com a senior manager, es va responsabilitzar de l’oficina de Dubai i de la gestió del desenvolupament de negoci per tota la regió del nord d’Àfrica i Orient Mitjà. El juliol de 2010, Aleix Valls va passar a exercir de manager per la consultora Accenture, on va liderar projectes de consultoria estratègica en diversos sectors.

Aleix Valls és l’actual director general de la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCB) i responsable de 4YFN.

Guillermo Sánchez Vega
journalist at Cinco Días

Guillermo Sánchez Vega és periodista senior al diari Cinco Días, el diari econòmic del Grupo Prisa. Va estudiar traducció ( per alemany i rus) abans de llicenciar-se en Periodisme. També ha treballat per la cadena de ràdio Cadena Ser. A Cinco Días, ha cobert diferents àrees com serveis financers i mitjans de comunicació abans d´unir-se al web del diari com editor i social media strategist.

Fernando Vilariño
Professor Associat al Departament de Ciències Informàtiques de la UAB - Dijous 1 de Març

Fernando Vilariño és Director Associat en el Computer Vision Center i Professor Associat en el Departament de Ciències Informàtiques de la UAB a Barcelona, ​​Espanya, on fa conferències sobre Robòtica, Intel·ligència Artificial i Sistemes Multimèdia. Les seves investigacions estan vinculades a les diferents àrees  del Computer Vision amb una especial atenció a la Medical Imaging, treball de camp on ha desenvolupat diferents projectes amb la col·laboració d’Hospitals i companyies de primer nivell. El seu treball es publica en les principals revistes i conferències de l’àrea i també ha contribuït en algunes patents d’aquest camp.