Mobile Talks

Speakers

Adrià Batlle
Venture Builder Director a InnoCells (Banco Sabadell) - Dilluns 26 de Febrer

Adrià és actualment el Director de Venture Buildinga a Innocells, el centre de negocis digitals del Banc Sabadell. Anteriorment, Adrià va dirigir mVenturesBcn, el fons d’inversió de Mobile World Capital Barcelona Foundation (MWC). L’organització estava focalitzada en accelerar i invertir en startups digitals d’alt creixement arreu d’Europa i incubar noves startups d’investigació de noves tecnologies. Mentre va treballar a MWC va dirigir l’esdeveniment d’emprenedors de Mobile World Congress, el 4YFN, amb més de 15,000 assistents en el seu tercer any. Adrià va començar la seva trajectòria professional en la consultoria estratègica d’Accenture i Deloitte. Més enllà del seu treball professional, Adrià és professor en diferents cursos d’innovació de models de negoci i emprenedoria i mentor de startups. També va començar un doctorat en Intel·ligència Artificial fa uns anys i espera poder finalitzar el curs aviat.

Roberto Sbrolla
Online Màrqueting Manager a Infojobs

Expert en màrqueting digital amb més de 10 anys d’experiència en el sector. En els últims anys s’ha especialitzat en temes d’apps màrqueting treballant en agències publicitàries per grans empreses i startups. Actualment és Online Màrqueting Manager a Infojobs (portal de treball #1 a Espanya) on gestiona ASO, SEO, SEM i adquisició/retenció d’usuaris (apps/webs).

Jordi Albó-Canals
Investigador associat la Fundació Sant Joan de Déu de Barcelona i de la Tufts University de Boston

Jordi Albo-Canals és doctorat en Enginyeria de Telecomunicacions de l’Escola d’Enginyeria de La Salle – Universitat Ramon Llull de Barcelona. Actualment, responsable científic de Lighthouse – DIG LLC i The Empowered Brain Institute a Cambridge, MA, (EUA). També coordina projectes de recerca aplicada en l’àrea de tecnologies de la salut a Sant Joan de Déu a Barcelona, a Tufts University (EUA) i, des de 2017, col·labora com a investigador afiliat al MIT Media Lab (EUA). El seu interès principal és com el disseny de les noves tecnologies com la computació en el núvol, la robòtica social i la intel·ligència artificial emocional poden millorar la qualitat de vida de les persones.

Paco Anes
Responsable de Mobile & New Media en IAB Spain

Paco Anes és Responsable de Mobile & New Media a IAB Spain on dirigeix comissions com Content & Native, eCommerce, Innovació Tecnològica, Mobile Màrqueting o Vídeo Online. A més a més, durant anys ha impartit formació en Cambres de Comerç i Universitat. És Màster en Product and Management per IEBS i Màster en Comunicació i Publicitat Digital per IAB Spain.

Claudia de Antoni
Investment Director at Virgin Management Group

Claudia de Antoni és la directora d’inversions a Londres, de Virgin Management Group, la family office de la família Branson i propietària de la marca Virgin Airlines.

Claudia és la responsable de les oportunitats d’inversió del grup, en indústries i geografies diferents. És una gran entusiasta del món de les finances corporatives i té una especial passió per les inversions. En particular, té predilecció per les inversions que es troben en fase inicial, ja que segons el seu criteri, serveixen com a potencial d’innovació per al desenvolupament del grup.

Claudia es va unir a Virgin Management Group en 2013, just després d’estar tot un any creant el seu propi negoci d’e-commerce, i viure de primera mà l’experiència de ser emprenedora. Abans de començar la seva carrera com a emprenedora, va estar treballant com a inversora d’equitat privada a Arcapital, Venture Capital, durant cinc anys. Prèviament també va estar diversos anys com a professional del sector de la banca d’inversió, a la firma Morgan Stanley, a Londres i Nova York.Claudia és llicenciada en finances corporatives per la Universitat de Bocconi, Milà.

Paloma Aparicio
Col·laboradora de l’Instituto de Innovación Legal

Paloma Aparicio és especialista en protecció de dades i DPO certificada, així com en legaltech i transformació de negocis jurídics. Coordinadora legal de l’adequació al RGPD, a 26 països europeus, d’una multinacional americana de gran consum. Té molts anys d’experiència com a advocada interna i compliance. Actualment està explorant el blockchain i altres tecnologies disruptives.

Mara Balestrini
CEO a Ideas for Change i cofundadora de SalusCoop.

Mara Balestrini és investigadora d’interacció entre humans i ordinadors (Human Computer Interaction) i experta en estratègia tecnològica. És directora executiva a Ideas for Change, un think tank per a l’assessorament de ciutats, empreses i institucions en matèries sobre innovació, estratègies obertes i col·laboratives, tecnologia cívica i creixement exponencial (veure els marcs @Pentagrowth i @The Bristol approach).

També és Investigadora Senior del Fab Lab Barcelona on coordina Making Sense, un projecte europeu que busca empoderar als ciutadans a través de la fabricació digital personal aplicada al disseny de sensors ambientals, i cofundadora de SalusCoop, la primera cooperativa espanyola per a dades de salut dels ciutadans.

Balestrini codirigeix el Master in Design for Emergent Futures de l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya. Va obtenir un doctorat en informàtica de l’Institut de recerca col·laborativa d’Intel sobre ciutats connectades sostenibles en el University College de Londres.

Adrià Batlle
Venture Builder Director a InnoCells

Adrià Batlle va exercir de director executiu de mVenturesBcn, “la unitat de negoci” de Mobile World Capital dedicada a les inversions. El projecte se centra en accelerar i invertir en startups i empreses de gran potencial tecnològic amb alt creixement europeu. mVenturesBcn també es dedica a incubar startups que neixen en centres d’investigació tecnològica. Prèviament, Adrià Batlle va ser el director executiu de 4 Years From Now, l’esdeveniment més gran pels emprenedors a nivell global que se celebra en el marc del Mobile World Congress i que va reunir a més de 15000 assistents en la seva última edició

Tot i que és llicenciat en Ciències de la computació, la seva carrera professional ha estat sempre relacionada amb estratègies de negoci i innovació per grans corporacions. Va començar la seva trajectòria com assistent de recerca a la Universitat Politècnica de Catalunya, on va obtenir alguns crèdits per el seu PhD en Intel·ligència Artificial. També és professor de diversos Màsters en innovació de models de negoci i emprenedoria, i mentor de diverses startups del sector de la tecnologia digital.

Adrià Batlle treballa actualment com a Venture Builder Director a InnoCells

Montserrat Pardo Bayona
Directora de Relacions Institucionals de Microsoft Espanya

Montserrat Pardo Bayona és la directora d’Afers Institucionals de Microsoft. Té més de 20 anys d’experiència treballant en el sector de TIC a l’àrea d’afers governamentals, polítiques, promoció i gestió de programes, dels quals els últims 13 ha estat a Microsoft Espanya com a Líder d’Afers Governamentals.

Cristina Bescos
Directora d’EIT Health Spain

Cristina Bescos és doctora en enginyeria de telecomunicacions, especialitat en biomedicina, recentment nomenada directora gerent de EIT Health Spain. Aporta una llarga trajectòria en recerca i gestió de grans equips internacionals en salut digital i transformació sanitària. Combina l’experiència, en quatre països europeus, en institucions de recerca pública i el sector privat, després del seu pas per l’Agència Espacial Europea, Hewlett Packard, Telefónica I+D i Philips. En aquesta última empresa ha estat directora de Programes Europeus en Salut Poblacional / Telehealth i Value Based Care.

Cristina Bescos ha ocupat, també, diversos càrrecs representatius a nivell europeu en organismes industrials, comitès de normalització, fòrums d’experts i projectes d’innovació en l’àrea de l’envelliment saludable i l’atenció integrada a la cronicitat.

Núria Betriu
General Director of Industry and CEO at ACCIÓ

Nuria is an industrial engineer, specialized in chemistry. She also has a Master in Management of Business by Universitat Politècnica de Catalunya and the École Polytechnique in Paris.

He began his professional career in the pharmaceutical sector in areas of quality and R&D. After to this, she developed various management tasks in pharmaceutical, food and electronic sectors.

In 2007 she created a food engineering specialised in strategic advice in the areas of production, environment internationalization, quality and R+D, from whom she became a business partner and general director until 2013.

In June of 2013 she assumed the leadership of the programme “Catalunya Emprèn” with the aim of promoting and coordinating the Government’s entrepreneurship policy of the Government. On 2016 she was named General Director of Industry, a position that she combines with the role of CEO of ACCIÓ since October of 2014. Under his direction, ACCIÓ has driven the binomial innovation-internationalization as a strategy to reinforce the competitiveness of the company and has turned on the Catalonia brand Trade

Juan Cambeiro
Responsable d'Innovació Tecnològica a Telefónica

Juan Cambeiro és el responsable de liderar i desenvolupar projectes d’innovació a Telefónica Espanya. En els últims 10 anys, hi ha treballat en l”avaluació de les noves tecnologies, analitzant el seu potencial i oportunitats en el desenvolupament de negocio per Telefónica i col·laborant amb el consumidor final. Cambeiro ha desenvolupat projectes d’innovació amb l’objectiu d’avaluar la realitat de les noves tecnologies, el seu valor i contribuir en el desenvolupament emergent dels mercats.

Recentment, ha liderat projectes relacionats amb les comunicaciones crítiques de la Indústria 4.0 i el RetailM2M i el “Internet of Things“, Portable LTE NetworksBig Data i Data Marketplaces pel turisme, retail i la indústria, i molts altres projectes, sempre cercant el valor real de darrere de la tecnologia.

És enginyer de Telecomunicacions, MBA i disposa de coneixements en Systematic Innovation, sempre ha estat vinculat a la indústria IT i les Telecomunicacions a causa de la seva trajectòria en companyies com NokiaEricsson i TelefónicaJuan Cambeiro és un entusiasta de la innovació i la seva aplicació en tots els sectors, com la tecnologia, el negoci, l’organització o inclús, com una tècniques per a la resolució de problemes.

 

Jaime García Cantero
Content Director at El País RETINA

Jaime García Cantero és analista independent, mentor a Founder Institute, professor a EOI i conseller a diverses startups. García Cantero va ser director d’anàlisis a IDC, i anteriorment havia treballat com a consultor estratègic a McKinsey & Co. Va estudiar enginyeria a la UPM de Madrid i a KTH (Estocolm), i ha fet realitzat estudis de postgrau a la Universitat de Stanford. Actualment és director de continguts de El País RETINA.

Santiago Cascante
Head of Innovation at Global Infrastructure & Networks – ENEL

Santiago Cascante Nogales és Responsable d’Innovació d’Enel per a la Línia de Negoci Global d’I & N. El seu treball es centra en el desenvolupament de Models d’Innovació Oberta en ecosistemes empresarials interns i externs. Tot just  entrar a la companyia, va liderar el canvi de model corporatiu d’innovació en el negoci de distribució d’alt voltatge a Espanya i Amèrica Llatina. Aquest rol va implicar el desenvolupament de models de cooperació amb els Centres Nacionals de Recerca, associacions estratègiques i organismes de finançament, així com la gestió del portafoli de desenvolupament del Projecte d’Innovació. Més tard es va convertir en el Responsable de nous models comercials entorn a l’e-mobility.

Cascante ja havia adquirit una important experiència professional en el sector energètic internacional abans d’unir-se a Enel, col·laborant amb grans companyies com Siemens i Schneider Electric i treballant en projectes internacionals en el camp de la tecnologia de xarxes intel·ligents, i gestionant el desenvolupament de nous models comercials. Va néixer a Barcelona l’any 1976. És Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, Barcelona, ​​amb un Màster en Gestió de Projectes per la Universitat Ramon Llull de Barcelona i un altre Màster en Administració d’empreses per la Edinburgh Business School, Universitat Heriot Watt. També té una àmplia experiència com a conferenciant en diverses escoles de negocis.

Ricard Castellet
CCO a Barcelona Tech City - Dimecres 28 de Febrer

Actualment és CCO a Barcelona Tech City. Anteriorment ha treballat a BeRepublic, BeAgency, LetsBonus i Elogia. És llicenciat en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Amb més de 15 anys d’experiència professional en el món digital ha centrat gran part de la seva carrera col·laborant en el llançament i consolidació de start-ups i en la digitalització de grans companyies. Expert només en aprendre constantment ha posicionat el social media, l’ecosistema de start-ups i la transformació digital les seves grans passions professionals.

A més a més, Ricard Castellet és coordinador del “Máster Marketing Digital” en La Salle, Universitat Ramon Llull i col·laborador en el programa de radio Revolució 4.0 a Catalunya Ràdio.

Marc Rodriguez Chuet
Key Account Manager EMEA B2B Health for West and South Europe at Garmin

Enginyer industrial amb un EMBA a l’IESE. Marc desenvolupa la seva trajectòria professional en els negocis B2B en diferents empreses i sectors, com per exemple, el de la seguretat, la salut, el comerç electrònic i els sectors de packaging. Entre 2003 i 2010 va treballar en el camp del desenvolupament de la seguretat i en la gestió del departament de ventes i marketing d’algunes empreses.

Entre 2010 i 2014 treballa en el comerç online i en packaging pel sector farmacèutic, Orient Mitjà i Àfrica del Nort. Finalment, en els últims 3 anys està treballant a Garmin, on des de fa 2 anys, és el responsable de comptes de la divisió de salut B2B per Europa Occidental i del Sur.

Boyd Cohen
Cofounder i CEO a Iomob

Boyd CohenPh.D., és un profesional de l’estratègia urbana enfocat a les àrees de la innovació urbana, emprenedoria, ciutats intel·ligents i Internet de la mobilitat. Ha publicat 3 llibres (Climate Capitalism, 2011; The Emergence of the Urban Entrepreneur, 2016; Post-capitalist Entrepreneurship, 2017). És professor a l’Escola de Negocis EADA i membre de la Universitat de Singapur de Ciències Socials en el seu grup Fintech i Blockchain. L’any 2017 va ser cofundador d’Iomob, una startup de blockchain que busca descentralitzat el sector de la movilitat al proporcionar un protocol obert per Internet of Mobility (IoM). També lidera l’Aliança Blockchain Cities. Participa com a ponent regularment en conferències sobre ciutats intel·ligents i mobilitat arreu del món i participa en els mitjans de comunicació. Recentment va ser nomenat expert convidat a CNBC.

Ulises Cortés
Responsable de l'equip d'investigació d'Intel·ligència Artificial i Relacions Institucionals al Barcelona Supercomputing Center (BSC)

Ulises Cortés és catedràtic i investigador de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) des de 1982 (com a professor des de 1988 i com a catedràtic des de 2006) treballant en diferents àrees de la Intel·ligència Artificial (AI) en el departament de Software, on s’inclou l’adquisició de coneixement, per la formació de conceptes en sistemes bats en el coneixement així com en l’aprenentatge automàtic i els agents autònoms intel·ligents. Des de 2017, el professor Cortés és el director científic del grup d’Intel·ligència Artificial d’Alt Rendiment en el Centre de Supercomputació de Barcelona. Des de 1989, el professor Cortés i el seu grup han estat implicats en treballar entorn de la Intel·ligència Artificial i Ciències Ambientals, concretament a les plantes de Tractament d’Aigües Residuals amb el suport de CICyT i CIRIT i la Unió Europea.

Sergio Cortés
Founder and serial entrepreneur de Cink

Emprenedor de referència en el segment d’empreses tecnològiques, és expert en innovació digital, prototipat i transformació digital. Així mateix desenvolupa i gestiona projectes d’alt impacte estratègic per a organitzacions mitjançant l’assistència tècnica i execució dels mateixos en l’àmbit i la innovació i la comunicació acostant a grans companyies al model d’innovació que apliquen les startups líders del mercat.

Actualment col·labora també com a assessor en diferents organitzacions entre les quals es troben entitats bancàries, administracions i projectes solidaris. És Enginyer Industrial i té estudis en ESADE. A més, ha cursat el Executive Program for Growing Companies a la Universitat de Stanford a Califòrnia i és Diplomat pel Entrepreneurship Center del MIT (Massachussets).

John Crawford
IBM Healthcare Industry Expert and IBM Industry Academy Member

John és part de l’equip d’IBM global Healthcare i Lifes Sciences Industry, treballant principalment pel mercat europeu. Tanmateix, també és membre de l’IBM Industry Academy. John assessora i contribueix en diferents associacions europees i mundials de la indústria de la salut com per exemple COCIR o Continua.

És el principal col·laborador d’IBM per l’ European Innovation Partnership on Active and Healthy Aging,i un dels patrocinadors executius d’ EIT Health, una fortalesa europea per la vida saludable i l’envelliment actiu. John és el President, des del gener de 2016, de l’European Health Telematic Associarion (EHTEL), una organització focalitzada en la promoció de la salut digital i dels nous models d’atenció al pacient.

Javier Creus
Fundador a Ideas for Change i creador de @Pentagrowth. Copromotor de Saluscoop.

Javier Creus és considerat un dels estrategues i pensadors més innovadors sobre l’economia col·laborativa, els models de negoci oberts i P2P, la innovació ciutadana i la societat xarxa. És autor de l’informe Pentagrowth, les cinc palanques del creixement exponencial.

Anteriorment, ha estat planificador estratègic en publicitat, cofundador de la incubadora d’empreses Digital Mood i de l’espai multidisciplinari @kubik, i professor de màrqueting de serveis a ESADE. Coautor del llibre “No Somos Hormigas” (ed. Debat 21001) i Conseller de Ouishare.

Itziar de Lecuona
Subdirectora de l'Observatori de Bioètica i Dret de la UB

Itziar de Lecuona és doctora en dret i bioètica per la Universitat de Barcelona. Professora Lectora del Departament de Medicina i sotsdirectora de l’Observatori de Bioètica i Dret de la Universitat de Barcelona. És membre del grup de recerca consolidat “Bioètica, Dret i Societat” de la Generalitat de Catalunya i de la Càtedra UNESCO de Bioètica de la Universitat de Barcelona A més, és coordinadora del Màster en Bioètica i Dret i codirectora del Màster en Alimentació, ètica i dret de la Universitat de Barcelona. És membre del comitè de bioètica de Catalunya, del Comitè d’ètica de recerca de l’hospital clínic de Barcelona i del comitè de bioètica de la universitat de Barcelona. Participa en diversos projectes competitius de R+D+I europeus i nacionals. Forma part del consell assessor sobre els aspectes ètics, jurídics i socials de EITHealth, de la Unió Europea i de la iniciativa big data COE Barcelona.

Thandi Demanet
Analista de negocis del "Ioé & Digital Ecosystem Program" del TM Fòrum

Thandi Demanet és l’analista de negocis del “Ioé & Digital Ecosystem Program” del TM Fòrum, associació global líder d’indústries dedicada a promoure la col·laboració entre companyies de serveis digitals i proveïdors per maximitzar l’impacte del negoci de les comunicacions. En el seu treball, analitza les principals oportunitats i reptes de l’economia en xarxa, i promou la col·laboració dels líders de les indústries a nivell global, per facilitar el seu èxit comercial conjunt. És una apassionada del potencial de la IOT i les tecnologies per a millorar la vida de les persones i del món en què viuen.

José Luis Domínguez
Responsable del grup Power Systems (IREC)

José Luis Domínguez-García va ser investigador visitant de l’Institut d’Energia, de la Universitat de Cardiff i de la Universitat de Strathclyde, a Glasgow, Regne Unit, l’any 2011 i el 2016, respectivament. L’any 2010, es va unir a IREC com a investigador, i actualment exerceix el càrrec de Responsable de Power Systems Group. La seva labor es centra en la integració de la xarxa de fonts d’energia renovables, xarxes intel·ligents i microxarxes. Participa activament i coordina diversos projectes industrials i de recerca centrats en la integració de xarxes d’energies renovables, electrònica de potència i l’ús de tecnologies TIC per a l’expansió de la xarxa intel·ligent.

Christopher Dottie
General Manager Hays Espanya

Hays és líder mundial de contractació de personal professional i qualificat. Christopher es va unir a Hays l’any 1996, on va començar com a consultor abans d’assolir el seu càrrec actual. Anteriorment va treballar pel grup al Regne Unit i Portugal, i va realitzar l’apertura de les oficines de Lisboa, Barcelona i València abans d’assumir el paper de Director General.

La companyia opera en els sectors públic i privat per la negociació de llocs permanents i contractes temporals. Hays està present a Espanya des del 2001, i actualmente compta amb oficines a Madrid, Catalunya, Llevant, País Basc i Andalusia, totes elles gestionades per Dottie.

Christopher va estudiar a L’École Superieure des sciences commerciales d’Angers i també a l’Escola de Negocis Ashridge. Va terminar fa 2 anys un curs de Negocis en el International Institute for Management Development. Chris és també President de la British Chamber of Commerce in Spain

 

Xavier Escales
Country Manager d'ASICS Espanya i Portugal

Xavier Escales és el Country Manager d’ASICS per Espanya i Portugal, empresa on fa més d’una dècada que treballa.

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, ha cursat diferents programes en universitats de prestigi com IESE, IE i ESADE a Espanya i Columbia, Stanford i London Business School l’estranger.

Anteriorment, ha desenvolupat la seva trajectòria professional en altres multinacionals com Panasonic, LifeFitness i Accor hotels, on ha tingut sempre responsabilitats dintre de l’àrea de Marketing i Ventas.

Roc Fages
Co-fundador d'ARM1314, Bee&Butterfly i Cink Shaking Business

Actualment també és partner i desenvolupa negoci per 100×100.net. Roc Fages treballa en projectes d’innovació, estratègia, digitalització i emprenedoria des de fa més de 15 anys. Ha desenvolupat la seva tasca per grans empreses, pymes, administracions i universitats. Ha exercit com a mentor de diferents startups en programes com StartupCataloniaYuzz Emprendedores o Booster Up Chile. Ha participat en projectes de consultoria estratègica i de comunicació en el Grupo Lavinia i amb thinktank Infonomia.com. S’ha graduat en el Programa Leading Strategic Growth & Change (Columbia Business School) i Licenciat en “Ciencias de la Comunicación y en Ciencias Políticas y Sociología” a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Matteo Fermi
Head of Mobile a CaixaBank Payments - Dimarts 27 de Febrer

Matteo Fermi es va incorporar fa 4 anys a CaixaBank Payments amb una visió del pagament mòbil i per impulsar l’app CaixaBank oferint noves solucions de pagament. CaixaBank en aquests anys ha llançat la solució de pagament  HCE (Host Card Emulation), Samsung Pay i Apple Pay. Prèviament Matteo va coordinar a Viacom Networks el desenvolupament mobile pel Sur d’Europa.

Sonia Fuertes
Vicepresidenta de la Taula d'Entitats del Tercer Sector a Catalunya

Sonia Fuertes és educadora social, llicenciada en Filosofia, té formació en Lideratge i Gestió d’ONG (ESADE) i en Polítiques Públiques i Psicoanàlisi (Camp Freud de Barcelona). Va descobrir la seva passió per l’acció social als 16 anys i des de llavors ha col·laborat en diversos àmbits, com ara: les addiccions, l’execució criminal i la salut mental. Ha treballat com a professora en la Universitat de Barcelona, ​​la Universitat Ramon Llull i la Universitat Politècnica de Catalunya, entre d’altres.

Actualment combina les seves funcions com a subdirectora de l’àrea d’Inserció Social de la Fundació Salut i Comunitat, amb la participació en diversos àmbits del tercer sector, com ara: Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS), Taula d’Entitats del Tercer Sector de Catalunya, i Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa i l’Exclusió Social (EAPN – Espanya). També col·labora com a professora del Grau d’Educació Social de la UOC, i en el Màster en Drogodependències i en la Comunitat de Salut Mental de la Universitat de Barcelona.

Francesca Gabetti
Cofundadora & CEO de TeamEQ

Francesca Gabetti és una emprenedora internacional, cofundadora i CEO de TeamEQ, una plataforma en línia de SAAS que està (r) evolucionant el treball en equip en les organitzacions a través de la combinació d’Intel·ligència Emocional i Intel·ligència Artificial, treballant també en la igualtat de gènere en rols executius i en el Future of Work. És també cofundadora del 1er Capítol de Capitalisme Conscient Europeu, guanyadora del Mobile World Congress – Women4Tech HackDGap Premi Internacional 2017, part del programa W50 UCLA Anderson Global Women on Board 2017 i convidada especial de 500Startups HellWeek Batch23.

Guillermo Gallardo
ASO Manager of PickASO

El seu primer contacte amb el món del Mobile arriba quan comença a exercir com a Mobile Manager a Altiria, una empresa especialitzada en solucions mòbils i, va continuar a Elogia, empresa especialitzada en marketing per l’eCommerce com a Mobile Account Manager i en eMMA Solutions on va treballar com a CMO d’aquesta eina de Mobile Intelligence.

Josep M. Ganyet
CEO a Mortensen

Enginyer informàtic per la UAB especialitzat en imatge digital i intel·ligència artificial. Ha treballat des dels 90 en el camp de la interacció humana amb els ordinadors en empreses com IBM, Deutsche Bank i Gotomedia. Ha creat empreses en els àmbits del disseny, la comunicació i l’arqueologia. Al 1998 va escriure el seu primer blog i en l’actualitat dirigeix la consultora de transformació digital Mortensen.cat. Dóna classes a la Universitat Pompeu Fabra i a l’escola de disseny IDEP; col·labora habitualment a RAC1, BTV i TV3; i escriu a La Vanguardia, Viaempresa i Cavall Fort i Sàpiens en temes divulgació digital. És membre de la ISOC (Intenet Society) i membre fundador de l’AIPO (Asociación de Interacción Persona-Ordenador). El podeu trobar a les xarxes socials habituals com a @ganyet.

Cristina Garrido
Directora d'Innovació i Estratègia en Anteverti

Cristina Garrido és la directora d’Innovació i Desenvolupament Estratègic en Anteverti, on assessora a ciutats i empreses privades per desenvolupar els seus plans d’innovació i estratègics. També és Co-curadora dels esdeveniments relacionats amb l’Smart City Expo World Congress organitzats a l’estranger, i dirigeix ​​el bloc Cities To Be.

La seva experiència se centra en com la innovació pot ser una eina per al desenvolupament estratègic sostenible de les ciutats i altres ecosistemes. Té més de 15 anys d’experiència treballant amb governs, empreses y organitzacions de ciutats intenacionals. Ha escrit per a diverses publicacions i va ser professora associada a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Té un Màster en Sociologia Urbana i és Llicenciada en Arts Visuals i Estudis Culturals. També posseeix un diploma de la Stanford Graduate School for Business, del Programa Ignite per a la Innovació Empresarial, 2017.

 

Oriol Gavaldà
CEO d'Aiguasol

Oriol Gavaldà és enginyer industrial, economista i màster en energies renovables. Actualment és el gerent d’Aiguasol, i porta més de 18 anys al sector de les energies renovables i l’eficiència energètica.

Es va unir a Aiguasol l’any 2006 després d’aconseguir una experiència d’alt nivell en projectes d’electrificació rural amb energies renovables. Ha treballat com a enginyer de camp en múltiples projectes d’execució d’energies renovables i d’eficiència energètica, així com en consultories, especialment en el sector industrial i el sector terciari. Alguns dels projectes en què ha treballat han estat nZEBs i xarxes de districte intel·ligents que han rebut premis i reconeixements nacionals i internacionals (Premi Endesa a la Promoción Residencial Más Sostenible 2011, Premi European Heat Pump City of the Year 2014). Ha estat responsable de recerca i desenvolupament d’Aiguasol, participant en diferents tasques de l’agència internacional de l’energia (Task 44-45 SHC-IEA)

Gregor Gimmy
Founder and Head at BMW Startup Garage

Gregor és cofundador i responsable de BMW Startup Garage, la incubadora per startups d’automoció en fase inicial del grup BMW. The Garage ajuda a startups amb tecnologies que poden transformar o fer avançar significativament el sector de l’automoció. Prèviament, Gregor va ajudar a crear BMW Innovation Worlds. Anteriorment, Gregor va iniciar diverses companyies de software a Silicon Valley i a Europa. I abans de ser emprenedor, havia treballat a IDEO (Palo Alto), i a Roland Berger Strategy Consultants (Alemanya)

Idoia Ortiz de Artiñano Goñi
Directora de PublicTech Lab a l'IE University

Idoia Ortiz de Artiñano és la Directora de PublicTech Lab a l’IE University. Amb una trajectòria laboral de més de 12 anys ha treballat en assumptes governamentals, desenvolupament internacional i innovació públic. L’any 2017, va estar durant un any al MIT estudiant la relació entre la innovació empresarial, la tecnologia i la prestació de serveis públics, i l’ús de les metodologies d’innovació en el sector públic. Anteriorment, va treballar com assessora principal del Secretari del Banc Interamericà de Desenvolupament (BID), donant suport al Secretari en la relació dels 48 països accionistes i recolzant els processos polítics i estratègics de la presa de decisions de la institució.

Idoia ha treballat en països com Uruguay, Bolivia, Guatemala, Espanya i Estats Units. Té un MBA pel MIT Sloan School of Management, un màster en Serveis Exteriors de la Universitat de Georgetown i un JD de la Universitat de Gomillas (ICADE)

Katherine Grass
Head of Innovation & Ventures at Amadeus IT Group

Katherine és Directora d’innovació i projectes a Amadeus IT Group. Nascuda als EEUU, és trilingüe en anglès, castellà i alemany. El seu paper com a directora d´innovació i projectes és estar a la vanguardia de la innovació i portar aquesta visió a l’organització i projectar el futur dels viatges. Té experiència com a emprenedora, empresària, ha treballat en xarxes d’inversors i fons de capital risc, i compta amb més de 20 anys d’experiència en IT (informàtica).

Abans de la seva carrera amb startups, Katherine va enfocar-se en el desenvolupament de negocis en posicions de molta de responsabilitat a la firma Compaq Computer, tant a la seu central europea com a la filial del Regne Unit. El 2013 Katherine va fundar el fons de capital risc, amb la idea de realitzar les primeres dues inversions en els 5 primers mesos. Actualment, la seva cartera té inversions arreu del món.

Carlos Grau
CEO a Mobile World Capital Barcelona

Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, i PDD per IESE, Carlos Grau compta amb una llarga trajectòria professional en l’àmbit de les tecnologies de la comunicació i la informació, així com en el desenvolupament de negoci digital. Després d’ocupar diversos càrrecs d’adreça de vendes i màrqueting en empreses del sector TIC, com Hewlett-Packard, Accenture, Telefónica o Microsoft, Grau va ser nomenat director general de la Fundació Mobile World Capital Barcelona.

Arnaud Grignard
Investigador científic, MIT Media Lab - CityScience

Arnaud Grignard és un informàtic especialitzat en la modelització de sistemes complexos i la visualització de la informació. És doctor en informàtica per la universitat Pierre et Marie Curie-UPMC i científic investigador al grup de recerca City Science del MIT Media Lab. Des del 2011, Grignard és un dels principals desenvolupadors de la plataforma GAMA, un entorn de desenvolupament de modelització i simulació.

Actualment, treballa en diferents projectes, la majoria relacionats amb el projecte CityScope, desenvolupat i desplegat a les diferents ciutats de la xarxa CityScience mitjançant una visualització interactiva i basada en agents multinivell. Desenvolupa una nova metodologia d’interacció i col·laboració integrada al marc de MIT CityScope, una plataforma basada en dades que simula els impactes d’intervencions sobre ecosistemes urbans abans del disseny i execució de detalls.

Nicky de Groot
Advocada laboral a Amsterdam i Vicepresidenta de la Comissió del Dret del Treball i Immigració d’AIJA

Nicky de Groot resideix a Amsterdam i és una advocada especialitzada en el dret laboral a Holanda. Assessora clients internacionals i holandeses respecte a temes legals relacionats amb les diferents etapes laborals d’un empleat. També litiga des d’un punt de vista ampli de la legislació laboral holandesa. A més, assessora en el disseny dels contractes de treball, serveis i en el treball flexible. Nicky disposa d’una trajectòria laboral consolidada en assessorament de noves empreses i scale-ups.

És membre de l’Associació Internacional de Joves Advocats (AIJA) i Vicepresidenta de la Comissió del Dret laboral d’AIJA. També és membre de l’Associació Holandesa d’Advocats del Treball (VAAN) i tresorera del club d’empreses del museu Cobra.

Sabina Guaylupo
Directora de privacitat i protecció de dades a Inmark Europa

Sabina Guaylupo, advocada especialitzada en Dret de les Noves Tecnologies. Sabina compta amb una llarga experiència en el camp de la privacitat i protecció de dades així com en el camp de la Propietat Intel·lectual, principalment a l’àrea de desenvolupament de programació i transferència de tecnologia. En els últims 15 anys Guaylupo ha col·laborat en diversos projectes de R+D+i finançats per la Comissió Europea, especialment en el sector TIC, encarregant-se de l’anàlisi del compliment legal dels mateixos i definint procediments de compliance. És membre de diferents iniciatives i plataformes tecnològiques com PLANETIC, BDVA, DESCA. A més, és membre de l’Associació Professional Espanyola de Privadesa (APEP).

Gonzalo Guzman
Founder & CEO, ADGAGE

Fundador de la companyia de referència en publicitat mòbil Adgage, Gonzalo Guzmán és expert en màrqueting mòbil, publicitat i nous mitjans. Ha sigut Director de Màrqueting i Head of Publishers & Ad Operations en Yoc, Business Development Manager de la divisió de publicitat digital de Nokia on va tenir l’ocasió de posar en marxa la primera xarxa publicitària mòbil d’Espanya i Portugal.

Llicenciat en Comunicació Audiovisual, Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Europea i MBA en Direcció d’Empreses de Televisió per la Universitat de Salamanca.

Javier Herrera
Director de vendes a Tecnalia, Research & Innovation

Javier Herrera és enginyer de Telecomunicació per l’ETSI de la UPM, que treballa com a responsable comercial de la divisió TIC de Tecnologia per a la regió de Madrid. Casi 30 anys treballant en entorns d’I+D+i, des de desenvolupador de programari per al sector de les telecomunicacions, fins al mentor de noves empreses de base tecnològica de MadrI+D. En Tecnalia, desarrolla projectes per PYMES, start-ups, y NEBT.

També ha estat responsable de l’acció conjunta de Seguretat de Tecnologia i ha participat en una docència de projectes europeus d’investigació cooperativa de seguretat, innovació social i ciutats intel·ligents. En l’actualitat, promou desenvolupaments tecnològics ad-hoc de ciberseguritat, intel·ligència i interfícies digitals per a tota mena d’empreses.

Juanjo Hierro
Chief Technology Officer de Fiware Foundation

Juanjo Hierro és director tècnic de tecnologia (CTO) de la Fundació FIWARE i president del comitè tècnic de FIWARE, una iniciativa de codi obert que té com a missió construir un ecosistema obert i sostenible entorn dels estàndards de plataformes de programari públics, lliures de drets i implementació que facilitin el desenvolupament de noves aplicacions intel·ligents en diversos sectors. La plataforma FIWARE combina components que permeten la connexió a Internet de les coses amb la gestió de la informació de context i els serveis de Big Data al núvol.

A més, treballa en connexions amb organitzacions i iniciatives rellevants, inclosos organismes de normalització, per impulsar l’adopció de FIWARE a nivell mundial.

Joan Peset Iribarren
Cap del Departament R+D en COMSA Corporación

Joan Peset Iribarren és cap del Cap del Departament R+D+i en COMSA Corporación. És Enginyer de Camins, Canals i Ports, Estructures per la Universitat Politècnica de Catalunya. També ha cursat el Programa de Desenvolupament Directiu, Direcció d’Empreses de l’IESE Business School – Universitat de Navarra. La seva experiència en la companyia constructora COMSA s’inicia el 2005 fins a l’actualitat.

Hanna Johnson
Chief Operating Officer a PUBLIC

Hanna Johnson és Chief Operating Officer a PUBLIC, empresa líder en acceleració i venture builder del sector públic al Regne Unit. Va començar la seva carrera com a consultora de tecnologia a Accenture, abans de treballar pel govern, on va exercir com a Secretaria Privada i Responsable d’Investigació i Informació de dos primers ministres del Regne Unit.

Ferran Jover
CEO i co-fundador de Carnovo

Ferran és CEO i co-fundador de Carnovo, el primer Marketplace per a les noves ofertes de concessionaris d’automòbils des de principis de 2017. Anteriorment ha estat cap global de desenvolupament de xarxes de concessionaris a SEAT i ha ocupat diversos llocs de gestió en vendes, posventa i camps d’estratègia dins de la marca. Jover va començar la seva carrera a Daimler Chrysler a Alemanya i Estats Units. Amb una formació internacional de més de 15 anys a nivell empresarial i l’actual experiència amb la seva pròpia startup, gaudeix d’una visió global de l’ecosistema de l’automòbil.

Xantal Llavina
Periodista i presentadora de televisió, ràdio i premsa

Xantal Llavina és llicenciada en Periodisme i diplomada en Ciències Empresarials. Com a directora i presentadora de programes de ràdio i televisió, ha estat guardonada amb el Premi RAC 2013, el Premi Zapping 2017, el Premi TIC 2017 i el Premi Dona TIC Divulgadora 2018. Actualment dirigeix ​​i presenta el programa radiofònic “Revolució 4.0” a Catalunya ràdio, programa de referència d’emprenedors i transformació digital.

Carina Lopes
Responsable del Digital Future Society Think Tank a Mobile World Capital Barcelona

Carina Lopes treballa a Mobile World Capital Barcelona dirigint l’estratègia i supervisant el treball del Think Tank, una iniciativa central del programa Digital Future Society (DFS). Amb el suport de divuit organitzacions internacionals, el DFS Think Tank és un projecte transnacional que té per objectiu la posada en marxa del servei, la conservació i la interconnexió de la investigació, l’intercanvi de coneixement i la promoció dels reptes ètics, legals i d’inclusió que sorgeixen del disseny, l’ús i el govern de tecnologies digitals. Anteriorment, va treballar com a Manager de d-LAB Program, on es responsabilitzava de la seva estratègia i gestió l’any 2016.

Durant l’última dècada, s’ha especialitzat a aprofitar el desenvolupament tecnològic per aconseguir un canvi urbà i impacte social treballant tant amb governs locals com amb emprenedors socials per accelerar la implementació i el creixement de solucions tecnològiques. Anteriorment, a la vegada que treballava a Citymart (2012-15) va treballar en projectes d’innovació amb ciutats com Barcelona, Moscou i Atenes, equips de governs locals als Estats Units, Sud-àfrica, Japó i Brasil, i amb la iniciativa 100 ciutats resilients (Fundació Rockefeller). També ha recolzat el Comitè de Cultura Agenda 21 de l’associació mundial més gran de ciutats i governs locals (CGLU) en temes culturals, de governança urbana local i desenvolupament econòmic. Té un doctorat en Estudis Culturals (2016) del Goldsmiths College de la universitat de Londres.

Anna Majó
Directora d'Innovació Digital a l'Ajuntament de Barcelona

Anna Majó és la Directora d’Innovació Digital de l’Ajuntament de Barcelona i, a més, és experta en innovació urbana, gestió del canvi i nous models de governança públic-privada. Anna va estudiar Enginyeria Industrial i té un MBA en Administració d’Empreses i un màster en comunicació. Amb experiència en consultoria estratègica i gestió del canvi a Accenture, així com en la promoció de l’emprendiment des de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) es va incorporar al sector públic per liderar la promoció econòmica i innovació en el projecte de transformació del 22@Barcelona.

És la directora de la Ponència d’Innovació Municipal, ha dissenyat i liderat projectes com, per exemple, Barcelona Urban Lab o la iniciativa del Barcelona Open Challenge que fomenta la contractació pública innovadora i el canvi cultural. Habitualment col·labora amb institucions com el Banc Mundial o la Comunitat Europea. A més, ha dissenyat i implementat l’estratègia d’Innovació Digital de Barcelona i les seves polítiques, Anna és actualment la directora de la iniciatia i.lab per la innovació social urbana i el desenvolupament sostenible a l’Ajuntament de Barcelona.

Oriol Marimón
CEO de eCooltra

Llicenciat i MBA per ESADE, Oriol ha desenvolupat tota la seva carrera en l’àmbit de la tecnologia i projectes d’internacionalització. Després d’haver fundat la seva pròpia agència de disseny i desenvolupament d’apps, al maig de 2016 va passar a dirigir eCooltra: líder internacional del motosharing, present a 4 ciutats de 3 països amb una flota de més de 1.000 motos.

Somaya El Marrakchi
Cap de xarxes d'Ericsson a Ibèria i Marroc

Somaya El Marrakchi és la cap de xarxes per Ericsson a Ibèria i Marroc, responsable d’assegurar l’èxit dels clients de la cartera de Xarxes i Serveis Gestionats d’Ericsson a Telefónica Global, Espanya i Portugal. El seu enfocament actual és “L’evolució Tecnològica cap al 5G”, donant suport als clients en el viatge de transformació digital. És llicenciada en Enginyeria de Telecomunicacions per l’Institut Nacional de Publicacions i Comunicacions de Rabat (Marroc) i l’Institut Nacional de Comunicacions d’Évry (França).

Miquel Martí
CEO de Barcelona Tech City

Miquel Martí és Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i MBA per ESADE. Prèviament, ha estat el responsable de la seu a Barcelona de l’Agència d’Acreditació en Investigació, Desenvolupament i Innovació Tecnològica (AIDIT, empresa de les universitats politècniques de Catalunya i Madrid), director de B · DEBAT International Center for Scientific Debate Barcelona (una iniciativa de Biocat i la Fundació “la Caixa”), director de Finances i Operacions i director de Desenvolupament de Negoci a Biocat, la bioregió de Catalunya.

Francisco Martínez
Director General a Celera

Francisco Martínez és llicenciat en Dret. Actualment és el director de Celera, una acceleradora de talent que identifica l’excepcional talent d’Espanya i els dota de les eines necessàries per consolidar i arribar a tot el seu potencial. Prèviament ha dirigit l’Institut Europeu per l’Emprendiment. A més, Francisco també assessora i participa en el Consell d’Administració de diferents startups.

Jesús Martrat
Soci de l'Àrea de Privacitat de RCD – Rousaud Costas Duran.

En Jesús és advocat mercantilista especialitzat en la privacitat i la protecció de dades. Compta amb més de 20 anys d’experiència en l’assessorament jurídic en temes corporatius i estratègics, com contractes de llicència i similars, fusions i adquisicions (M&A) i els seus processos d’integració, compliance, etc. així com en totes les operacions de negoci. També ha estat responsable de privacitat i protecció de dades, i membre de comitès corporatius com els de prevenció de riscos laborals i medi ambient i de farmacovigilància i de Qualitat. En Jesús disposa d’una llarga experiència en protecció de dades i seguretat de la informació i durant més de 5 anys ha sigut el responsable de la protecció de dades en un grup internacional.

David McNeill
Director Digital al Consell Escocès per a les Organitzacions de Voluntariat (SCVO)

David McNeill lidera l’estratègia digital del SCVO per al Tercer Sector a Escòcia. Això inclou el treball per abordar desigualtats en l’augment de la participació digital i les habilitats digitals bàsiques; maximitzar l’impacte del Tercer Sector encoratjant la transformació i evolució digital; i donar suport a la innovació digital per millorar vides i comunitats.

Abans d’unir-se al SCVO, va ser director executiu adjunt a Young Scot, on va dirigir el desenvolupament dels serveis que es brinden a través de la Targeta de Titularitat Nacional per als joves escocesos. Actualment també forma part del patronat de Impact Funding Partners, organització de suport al voluntariat per als joves a East Lothian, Escòcia.

Manuel Ángel Méndez
Cap de Redacció de Teknautas - El Confidencial

Manuel Ángel Méndez és el cap de redacció de Teknautas, la secció de tecnologia i ciència del diari El Confidencial. Abans d’això va estar al capdavant de Gizmodo en l’Espanyol, la versió per Espanya i Llatinoamericà de Gizmodo, un dels mitjans digitals d’Estats Units més llegits en l’àmbit mundial, propietat de Gawker Media que, va ser adquirir per Univisión en l’any 2016.

Manuel va escriure durant cinc anys per El País i Cinco días sobre tecnologia i economia digital. Va iniciar la seva trajectòria com analista tecnològic a Londres en Forrester Research. És llicenciat en Economia en estudis de periodisme per la Universitat de Londres i guanyador de la X Edició del Premi de Periodisme.

Javier Placer Mendoza
CEO de Telefónica Open Future_

Javier Plaure es va incorporar a Telefónica al maig del 2011 i va ser nomenat CEO de Telefónica Open Future_ en 2014. Telefónica Open Future_ és la divisió que reuneix tots els programes d’innovació que existeixen dins del Grup Telefónica. La proposta inclou iniciatives com Amerigo Funds, una xarxa de 6 fons de capital risc que fins avui han invertit en 60 startups; Telefónica Ventures, un fons corporatiu de capital risc que inverteix a escala mundial en empreses que s’ajusten a les activitats globals de la companyia; programes d’acceleració com Wayra i els espais de treball de TOF, una sèrie d’instal·lacions de coworking creades en col·laboració amb partners públics o privats.

Javier va començar la seva carrera a BBV en 1991. Abans d’unir-se a Telefónica, era propietari i administrador de la seva empresa de gestió d’actius, així com una firma de consultoria especialitzada en M&A. Després de treballar a Beta Cabdal, es va unir a Salomon Brothers.

 

Jose Maria Boixeda de Miquel
Director d'Estrategia, Tecnología i Innovació, i de Sistemas d' Información al Grupo Gas Natural Fenosa.

Josep Maria Boixeda de Miquel és enginyer de telecomunicacions, llicenciat en ciències físiques i té un Master en Computer Sciences i Business Management amb més de 30 anys d’experiència en Telecomunicacions i Sistemes d’Informació. Actualment és director d’Estratègia, Tecnologia i Innovació en Sistemes d’Informació del Grup Gas Natural Fenosa. Prèviament a la incoporació al Grup Gas Natural, Josep Maria va ser director general d’Origin Technologies, Chief Information Officer a Philips Electroncs. També compta amb una gran trajectoria profesional a grans empreses  empreses del sector, com Merck i IBM.

Sara Molina
CEO de Marketingnize

Sara Molina és CEO de Marketingnize, coach i consultora de transformació digital involucrada en el modelatge de processos de negocis i solucions tecnològiques (AI, RPA). Llicenciada en Dret per la Universidad Complutense de Madrid, màster en Negoci i Dret de les Telecomunicacions, Internet i Audiovisual per la Universidad Villanueva, i màster en Coaching i PNL per l’Asociación Internacional de Coaching y Psicología. És coordinadora i autora del Manual de Dirección, Gestión y Marketing Jurídico, autora del llibre El Abogado 3.0 (Editorial Ley 57, 2014) i coautora de Ellas: retos, amenazas y oportunidades en un mundo conectado (La Ley, 2019).

Diana Morato
General Manager de Deliveroo Espanya

Diana Morato és llicenciada en Dret i Relacions Internacionals per la Universitat de Comillas ICADE i Executive MBA per l’Institut Empresa.

Després d’un breu pas pel món de les organitzacions multilaterals a Brussel·les, Diana va treballar diversos anys en consultoria estratègica de negoci a Londres. Al tornar a Espanya és va unir al departament d’estratègia corporativa d’Indra on va romandre fins que va tenir contacte amb el món de les startups a través de l’IE Business School. Posteriorment va liderar el desenvolupament de negoci de dues empreses paradigma de la “economia col·laborativa”: Fon (WiFi sharing) i Zipcar, (car sharing).

Des de 2005, és la màxima responsable de la startup Deliveroo, empresa britànica de repartiment de menjar de qualitat a domicili en el nostre país.

 

Francesc Muñoz
CIO de Cuatrecasas

Francesc Muñoz és enginyer de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya i MBA per ESADE Busines School. CIO de Cuatrecasas des del 1998, va ser nomenat per a aquest càrrec l’any 2017. És membre de la junta del club Digital d’ESADE Alumni i de CIOs.cat. El 2016, juntament amb Telefónica Open Future, va llançar una iniciativa pionera d’innovació oberta en crear Cuatrecasas Acelera, el primer programa d’acceleració de start-ups legaltech.

Grace Mutung'u
Investigadora de les polítiques TIC a Berkman Klein Center for Internet & Society, Universitat de Harvard

Grace Mutung’u és investigadora de polítiques TIC a Kenya, amb especialització en drets digitals, governança, desenvolupament i digitalització. Ha participat en els processos de desenvolupament de polítiques en TIC a l’Àfrica. Va formar part com a membre destacat de l’Open Technology Fund el 2017, per a l’estudi dels controls d’informació en les eleccions a l’Àfrica Oriental.

Actualment és curadora de temes de governança d’internet de l’Àfrica subsahariana a Geneva Internet Platform, i afiliada a Kenya ICT Action Network, on realitza anàlisis polítiques i legals.

Miquel de Paladella
Fundador i conseller delegat d'UpSocial

Miquel de Paladella és fundador i conseller delegat d’UpSocial, una empresa especialitzada en implantar i escalar solucions innovadores a problemes socials. També lidera InnEdu, la primera spin off d’UpSocial enfocada a implantar innovacions educatives com JUMP Math a Espanya i Amèrica Llatina. És un emprenedor social i professor d’innovació a la Universitat de Barcelona i a l’Institut d’Innovació Social d’ESADE. Anteriorment, ha treballat per Ashoka, UNICEF, el Global Movement for Children, Pla International i la Societat Internacional per al Desenvolupament.

Sylvia Pascaline
Global Talent Acquisition Sr. Specialist a Almirall

Sylvia Pascaline és una professional de RRHH multilingüe amb un Màster en Direcció de RRHH i una experiència molt rellevant tant en agències de selecció com en empreses final. Des de fa 4 anys, Sylvia és part de l’equip corporatiu de RRHH en l’empresa farmacèutica Almirall com a Global Talent Acquisition Sr. Specialist. En aquest rol dóna suport al negoci en les seves necessitats de talent, projectes d’Employer Branding i en el desenvolupament de solucions digitals per a la selecció de personal.

Christina Patsioura
Senior Analyst a GSMA Intelligence

Com analista d’investigació seniorChristina està liderant la investigació de tecnologies emergents dins de GSMA Intelligence i està desenvolupament una investigació prospectiva en l’àmbit de la transformació de la indústria TMT i l’ecosistema digital. Christina ha elaborat informes recentment sobre IoT i Blockchain, dispositius 5G, mobilitat intel·ligent i intel·ligència artificial per xarxes futures. Habitualment participa amb la indústria a partir d’esdeveniments on és ponent o moderadora. Alguns dels esdeveniments anteriors han sigut Mobile World CongressBlockchain World ExpoIoT Tech Expo i LPWA London.

Christina té un Màster en Enginyeria Mecànica i està especialitzada en Enginyeria Industrial per part de la Universitat Tècnica Nacional d’Atenas.

Miriam Peláez
CMO & Co-Founder de PickASO

Miriam Peláez, de Tenerife, és MBA per La Universitat Europea de Madrid i Llicenciada en Economia. Porta més de 10 anys en el sector digital i 6 anys en el sector Mobile. La seva experiència professional va començar a Dyrecto Consultores, la consultora turística on va començar com a becària i on, 4 anys més tard, es va convertir en la Directora de Màrqueting i Vendes.

Francisco de Paula Rodríguez Perera
Strategy Director for Medtronic Ibérica

Francisco és des de fa 8 anys Director d’Estratègia de Medtronic Ibérica, companyia líder mundial en tecnologia sanitària i venda de serveis i solucions associades.

A més, Francisco és Director Adjunt del Programa de Gestió Sanitària d’ESADE Business School a Madrid des de fa 12 anys.

Abans d’això, Francisco va exercir durant una llarga trajectòria com a Director Gerent de diferents Hospitals arreu d’Espanya.

Enrique Pérez
Director de l'oficina de Huawei a Catalunya

Enrique Pérez és el director de l’oficina de Huawei a Catalunya i Andorra. Administra els sectors privat i públic, concretant l’estratègia de Huawei Espanya en plans específics de vendes i màrqueting. Treballa a Huawei des de 2011, on ha ocupat diversos càrrecs.

Ivanna Di Pietro
Talent Manager a ISDI - Dimecres 28 de Febrer

Llicenciada en Relacions Laborals per la Universitat de Buenos Aires, Postgrau en Gestió de Persones per EADA i Màster en Internet Business per ISDI.
Amb més de 10 anys d’experiència com a Responsable de Recursos Humans d’empresa, actualment forma part de l’equip de Talent de ISDI amb una clara vocació per apoderar l’alumne amb l’objectiu d’identificar i definir la seva nova proposta de valor en un entorn digital que requereix noves habilitats tecnològiques, de negoci i de lideratge.

ISDI és un referent a nivell mundial en educació digital, ajudant a professionals, emprenedors, empreses i institucions a trencar la bretxa competitiva cap a l’era digital.

Nacho de Pinedo
CEO i Co-Fundador d’ISDI

Nacho de Pinedo és CEO i cofundador d’ISDI. Sempre ha treballat a l’entorn del màrqueting i d’Internet. Va començar en una gran escola professional, el departament de Màrqueting de Procter & Gamble, per després ocupar-se de la direcció de Màrqueting, Clients i Estratègia a Canal+ i Digital+. És llicenciat en Empresarials i Econòmiques per ICADE i té un Curs Superior en Direcció Comercial i Màrqueting per IESE, i està cursant el doctorat en Màrqueting Digital per la Complutense. Ara compagina la direcció de l’ISDI amb altres activitats de Business Angel o de Divulgació de l’Ecosistema Digital.

Dr. Jens Pippig
Founder & Managing Director at ProSiebenSat.1 Accelerator

Jens Pippig is the Founder & Managing Director of the ProSiebenSat.1 Accelerator. Before that he was leading the Group’s strategy department. Prior to that, Jens spent eight years at McKinsey & Company in Berlin and specialized in e-commerce, private equity, and retail. He also founded two successful companies in the field of market research and employer branding in Sweden. Jens studied economics at Witten/Herdecke University where he obtained his PhD. He also studied business administration and economics in Stockholm and at Harvard.

Dr. Jens Pippig
Founder & Managing Director at ProSiebenSat.1 Accelerator

Jens Pippig és el fundador i Director de l’Acceleradora de ProSiebensSat.1. Anteriorment, va liderar el departament d’estratègia del Grup. Prèviament, Jens va treballar vuit anys per McKinsey & Company a Berlin, i es va especialitzar en comerç electrònic, capital privat i retail. També va fundar dues companyies d’èxit en l’àmbit de la investigació de mercats i l’”employer branding” a Suècia. Jens va estudiar econòmiques a la Universitat Witten/Herdecke, on va obtindre el seu doctorat. També va estudiar administració d’empreses i econòmiques a Estocolm i a Harvard.

Oliver Pozo
Director del Hub Digital de Siemens (Siemens South-West Europe )

Oliver és actualment el Director del Hub Digital de Siemens a Barcelona, centrant-se en el lliurament de solucions digitals per a clients d’energia en el sud-oest d’Europa. També col·labora amb universitats i startups a Barcelona per enfortir encara més les ofertes digitals en Siemens en anàlisis de dades i intel·ligència artificial.

Va començar a treballar per Siemens en 2002 i ha exercit diferents funcions a Europa i Estats Units dins de Siemens Energy i Siemens Management Consulting. Oliver té un Mestratge en Ciències de la Universitat de Stanford en Aeronàutica i Astronáutica, i una Llicenciatura en Ciències en Enginyeria Aeroespacial de la Universitat de Texas a Austin. Mentre va estar en Stanford, Oliver va col·laborar amb la NASA com a Líder d’Operacions Satelitales en el projecte BioNanoSat.

Julia Prats
Professor at IESE Business School - Bertran Foundation Chair of Entrepreneurship

 

Els principals interessos de la Prof. Prats són els processos d’emprenedoria i desenvolupament que inclouen la identificació, avaluació i implementació d’oportunitats, de qualsevol sector. La seva feina se centra en el desenvolupament d’estratègies i sistemes que ajudin a les corporacions a aconseguir els seus objectius amb un creixement sostenible. D’altra banda, també treballa en la identificació dels factors clau perquè grans corporacions del sector de serveis puguin construir i gestionar els seus recursos de manera eficient.

La Prof. Prats va ser nominada per Kuffman Emerging Scholar; per la seva vocació pel treball i per les seves publicacions en diaris i mitjans internacionals, dirigits tant a professionals com a la comunitat acadèmica. També ha estat autora de materials acadèmics i ha fet diverses contribucions en llibres de gran referència en l’àmbit de l’emprenedoria.

La Prof. Julia Prats imparteix cursos a l’IESE, d’emprenedoria, estratègies de creixement i una gran varietat de programes “MBA” i “International Executive Courses”. Esporàdicament, també imparteix classes a la Universitat “The Wharton Business School” (USA), “IPADE” (Mèxic), INALDE (Colòmbia), i en “The University Àsia Pacific” (Filipines), entre d’altres.

La Prof. Prats és consultora de diverses corporacions de serveis i firmes d’alt creixement a nivell europeu. També forma part de diverses organitzacions sense ànim de lucre.

  • – Doctorat en Administració i direcció d’empreses per Harvard University
  • – Màster en Administració i direcció d’empreses per IESE, Universitat de Navarresa
  • – Grau en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya
  • – Professora d’Emprenedoria a IESE Business School
  • – Responsable del Departament d’Emprenedoria a IESE Business School
  • – Cap d’Emprenedoria en la Fundació Bertrán
  • – Directora Acadèmica del Innovation and Entrepreneurship Centre

 

Alex Puig
Chief Technology Officer a Caelum Labs

Alex Puig es enginyer de software I+D i emprenedor tecnològic. Degut al seu interès per les criptomonedes va fundar el Digital Currency Summit, una conferència que té per objectiu debatre sobre l’impacte econòmic del blockchain i les tecnologies descentralitzades a la nostra societat. Les seves àrees d’interès són el BlockchainDAGSelf Sovereign IDs, Zero Knowledge Proof i Tokenomics.

 

Pablo Rabanal
Fundador i CEO de Reclamador.es

Pablo Rabanal és llicenciat en Empresarials per ICADE i compta amb un màster en Gestió d’Empreses Audiovisuals i un altre en Internet Business (MIB-ISDI). Emprenedor amb una llarga trajectòria professional, després de patir els abusos d’una operadora de telefonia va decidir llançar-se a crear Reclamador.es el 2012. Al cap de pocs anys, dirigeix un equip multidisciplinari de més de 100 professionals que ha atès més de 250.000 persones en les seves reclamacions contra empreses, i ha aconseguit més de 36 milions d’euros en indemnitzacions. A South Summit 2017 va guanyar el premi a la millor start-up en la categoria B2C d’entre milers de candidates de 70 països.

Genís Roca
Presidente de RocaSalvatella

President de RocaSalvatella, despatx de consultoria de negoci amb oficines a Barcelona, Madrid i Bogotà especialitzat en la transformació digital de les organitzacions, els seus processos i models de negoci.

Amb més de vint anys d’experiència en direcció d’empreses, creació de projectes a Internet i exploració del potencial a les xarxes, és un expert en la transformació digital i el seu impacte en entorns personals, professionals i empresarials. Ha estat triat, el 2013 i 2014, pel diari El Mundo un dels 25 espanyols més influents d’Internet.

Forma part de diferents consells assessors i consells d’administració, la seva opinió ha estat requerida en comissions governamentals, manté seccions estables a la premsa i ràdio, i es convidat habitual com expert en diferents cadenes de televisió. El 2010 la patronal empresarial el va premiar com el millor conferenciant de l’any.

És arqueòleg especialitzat en Paleolític Inferior llicenciat per la Universitat Autònoma de Barcelona i MBA per ESADE. És professor convidat a múltiples centres universitaris i escoles de negoci.

Christian Rodríguez
CEO-Fundador de ByHours - Dimarts 27 de Febrer

Amb només 34 anys, Christian Rodríguez compte d’una llarga trajectòria emprenedora. És llicenciat en Publicitat, postgraduat en Investigació Qualitativa de Tendències i també té un MBA en la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Ha fundat diferents companyies entre les quals destaquen:  ByHours, la primera plataforma internacional de reserva d’hores d’hotel que opera actualment en més de 35 ciutats internacionals, WashRocks, l’App líder de lavandería i tintoreria a domicili, Urban Secrets el club d’oci privat a Barcelona de restaurants clandestins com Tintoreria Dontell, Chi-Ton, etc , Spotbus, el primer sistema audiovisual de continguts en autobusos públics, etc.

Ha obtingut diferents premis i reconeixements per la seva trajectòria com: el “Premio CREATIC 2005” per Spotbus, Finalista “Premios Nacionales de Marketing 2010” per Urban Secrets, Premio “Mejor iniciativa empresarial 2013” per ByHours i “Mejor APP Nacional” també per ByHours. Actualment forma part del Board of Directors del Grup Hawkers, així com és mentor en diferents acceleradores i programes empresarials. És ponent i professor en diferents universitats de reconegut prestigi com la Ramon Llul, ESADE i Pompeu Fabra.

Fernando de la Rosa
Fundador de Foxize School

Fernando de la Rosa és fundador de Foxize (www.foxize.com), una plataforma de formació especialitzada en cursos presencials per a empreses i professionals, amb un especial enfocament en com aprofitar tot lo digital tant en el dia a dia com en les estratègies a llarg termini. Anteriorment, Fernando va fundar 2 startups (teleprix.com i rentingcar.com) i va ser soci-fundador de l’agència de comunicació Seisgrados, pionera en branded content a l’any 2001. Pare de família, admirador de la seva dona i inconformista per naturalesa, escriu de forma regular sobre temes de màrqueting digital i transformació dels negocis des de 2002 al seu bloc titonet.com

Maurizio Rossi
Founder & co-CEO at H-Farm SPA

Cofundador d’H-FARM Ventures, Maurizió Rossi és un apassionat de l’estil de vida de les persones i la influencia de la tecnologia en la seva vida quotidiana. Rossi és un dels pioners al món de les Startups i Venture Capitals a Itàlia i compta amb més de deu anys d’experiència en el sector. Entre els anys 80 i 90 va treballar en la indústria de la moda liderant el procés d’internacionalització del seu negoci familiar, Rossimoda. Entre 2003 i 2004, va dur a terme el llançament de yachtworld.com i boats.com, dos dels principals portals de venda online del sector nàutic, en el sud d’Europa i el Mediterrani. Actualment Maurizio està al càrrec d’H-FARM, iniciativa que ajuda a emprenedors a impulsar la creació de projectes per simplificar el procés de digitalització de companyies tradicionals.

Emilio Rousaud
CEO de Factorenergia

Nascut a Barcelona l’any 1966, Emilio Rousaud Parés és Soci Fundador i Director General de Factorenergia, la primera empresa comercialitzadora d’electricitat i gas nascuda en un mercat liberalitzat.

Juntament amb altres dos socis, Rousaud va fundar l’empresa l’any 1999, després de deixar el càrrec de Director Financer del Grup Batis, que ocupava des de 1993. Actualment combina la direcció de Factorenergia amb la vicepresidència de la patronal catalana PIMEC. També és membre del Comitè d’Agents de Mercat del Mercat Español de l’Electricitat, sent impulsor i membre fundador de l’Associació de Comercializadores Independents d’Energia (ACIE), de la qual actualment és vicepresident 2º i és vicepresident de l’associació catalana Grup de Gestors Energètics (GGE).

Per altra banda, es professor associat de la Universitat Pompeu Fabra en assignatures vinculades a l’àrea de màrqueting de la facultat de Periodisme i Comunicació Audiovisual. Després de les eleccions del 18 de juliol de 2015, Rousaud s’incorpora a la Junta Directiva del FC Barcelona com a vocal. Emilio Rousaud es llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE, llicenciat en Direcció i administració d’empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya i Màster en Assessoria i Gestió Tributaria (AGT) per ESADE.

Edouard Rozan
Managing Director a IDNEO Ventures

Actualment, Edouard Rozan, Director General de Idneo Ventures, el fons de capital risc de Ficosa. Té un perfil emprenedor, amb alta experiència en projectes relacionats amb startups tecnològiques.

Va participar en la creació de la nova companyia de Fractus S.A i Ficosa International, SA: Advanced Automotive Antennas, la creixent i rellevant startup tecnològica europea de la indústria de les telecomunicacions. Avui en dia, el principal negoci de Ficosa Advanced Communication, Wireless BCN and Social & Beyond in Wayra, i de Teraki in Hub: Raum, l’acceleradora alamana de la indústria de les telecomunicacions.

Col·labora i participa en acceleradores rellevants com Wayra (Telefonica), Startupbootcamp, BMW startup Garage, Airbus Bizlab, i Challenge Up (Cisco, Intel, Deutsche Telekom Programme.

Edouard té especial interès per el IoT (Internes de les coses), les tecnologies Wireless, el Big Data i la col·laboració amb models econòmics. La seva residència es troba entre Barcelona i Berlín.

Federico Ruiz
5G National Observatory Program Manager

Federico Ruiz és el director de l’Observatori Nacional del 5G, entitat que té la missió de promoure el coneixement i la difusió d’aquesta tecnologia al llarg del territori nacional. Tenint en compte que Espanya és un dels països líders en aquest camp, presentarà els objectius tant de l’Observatori com, també, del Pla Nacional d’Implementació del 5G i els beneficis per a la ciutadania i el conjunt de l’economia espanyola i europea.

Dr. Oleguer Sagarra
Co-founder i leading Data Scientist a Dribia Data Research

Oleguer Sagarra és cofundador de Dribia Data Research, consultora especialitzada en innovació de dades, on també treballa com a leading Data Scientist. És el coordinador tècnic de DECODE, un consorci europeu que té com a objectiu permetre que els ciutadans recuperin la propietat de les seves dades personals.

Sagarra té un doctorat en ciències de la xarxa i mobilitat humana per la Universitat de Barcelona, amb una estada al MIT treballant en solucions de mobilitat compartida urbana, i un Màster en física computacional per a la UPC. Els seus temes de recerca inclouen Ciència Ciutadana, sistemes complexos, mobilitat i sincronització. També té experiència en formació d’equips com a atleta i entrenador d’hoquei herba al FCBarcelona.

Ignasi Salvador
Director de Innovació a Celsa Group

Salvador és un emprenedor que va co-fundar Altac l’any 2003, una empresa especialitzada en noves tecnologies informàtiques aplicades al disseny i estudi de nous materials de construcció com les torres solars CSP o xemeneies.

Des de llavors, sempre ha estat en posicions d’alts càrrecs relacionats amb l’enginyeria en grans corporacions com per exemple: The Celsa Group”, una de les 4 empreses líder europees del mercat de la siderúrgia.

Des del maig del 2016, Salvador és director d’Innovació a Celsa Group. És el màxim responsable de “Ingenium”, un programa d’acceleració que tracta de conduir la transformació industrial del plom a través de la innovació en l’emmagatzematge d’energia, traçabilitat en la cadena de subministrament, el reciclatge de subproductes i l’“smart steel” (acer intel·ligent)

Salvador és graduat Enginyeria Civil per la Universitat Politècnica de Catalunya i té un MBA per IESE Business School.

David Sánchez
CEO a nPeople

David ha desenvolupat la seva trajectòria professional a consultores i instituts d’investigació de mercat. Amb més de set anys d’experiència a Nielsen, va treballar com a Director de Serveis al Client per, més endavant, dirigir dues àrees de negoci: la investigació adhoc i l’efectivitat publicitària. Tanmateix, va dirigir NM Incite, partnership creat per a la investigació i consultoria en social media a McKinsey i Nielsen. Ara mateix és CEO a nPeople, consultora d’investigació, data i analítica que, en poc més de dos anys, ha revolucionat la investigació i el món digital per la presa de decisions racionals i implicades. En aquesta consultora ja han confiat clients com Google, el Real Madrid, Twitter, Microsoft, P&G, MyTaxi i grans mitjans de comunicació.  A més a més, David uneix el seu lideratge a nPeople amb la participació com a ponent de manera habitual i professor d’analítica, negoci digital i data per IAB,  ICADE i The Valley, entre d’altres.”

Sandra Sancho
Directora de Màrqueting a mytaxi Espanya - Dilluns 26 de Febrer

Llicenciada en humanitats i periodisme per la Universitat Pompeu Fraba. Sancho va complementar la seva formació amb un Màster executiu en “Direcció de Marketing” a EADA. Amb més de 10 anys d’experiència com a experta en màrqueting i comunicació ha treballat en el sector del gran consum, la moda i el luxe, l’automoció i la comunicació corporativa. Ha consolidat la seva experiència laboral com a Director de Comptes en agències de comunicació multinacionals com “Hill & Knowlton”, “Equipo Singular”, “Román y Asociados” o “PRM Events”, entre d’altres. Tanmateix, va treballar també per a Tous com a responsable de premsa internacional.

Actualment està liderant el departament de màrqueting de mytaxi a Espanya. mytaxi és la primera Taxi App gratuïta que permet demanar i pagar un taxi amb un Smartphone. Al Setembre de 2014, moovel GmbH, filial de Daimler, va adquirir mytaxi i aquesta va passar a formar parte del Daimler AG – Mercedes Benz Group. Avui dia és membre de Women in Mobile, és Vocal en el “Club de Marketing de Barcelona” i participa activament amb l'” Asociación de Marketing de España”. És coautora de la publicació: “OTROS MUNDOS. Viajes alternativos y solidarios”.

Manel Sanmartí
Director de Desenvolupament i KTT a IREC

Manel Sanmartí és Enginyer Industrial Energètic per la Universitat Politècnica de Catalunya i Master en Empresa Tecnològica per l’IMD, Lausanne, Switzerand. Té més de 20 anys d’experiència liderant i participant en projectes d’I + D nacionals i internacionals en el camp dels sistemes d’energia i en grans instal·lacions científiques internacionals com LHC o ITER.

Es va unir a IREC l’any 2011 centrant la seva recerca en sistemes d’eficiència energètica, edificis i comunitats com a Cap de l’àrea de recerca d’Enginyeria Elèctrica i liderant el programa Barcelona Fusion. També lidera la Comunitat d’Energia RIS3*CAT, un Pla d’Acció de 10 MiEuro per desenvolupar i millorar la competitivitat del sector energètic a Catalunya. Recentment ha estat nomenat Director de Desenvolupament Coporatiu i Director de Transferència de Coneixement i Tecnologia a l’ IREC.

Lluis Sanz
Delegat de Protecció de Dades a l'Ajuntament de Barcelona

Lluís Sanz, Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Diplomat en Funció Gerencial en les Administracions Públiques per ESADE.

Actualment ocupa el càrrec de Delegat de Protecció de Dades a l’Ajuntament de Barcelona, on ha realitzat la major part de la seva trajectòria professional en càrrecs directius lligats a la gestió de la informació corporativa, l’administració electrònica i les “smarts cities”, durant els últims 30 anys.

És vocal per designació del Parlament de Catalunya en el Consell Assessor de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades i coordinador del grup de treball sobre la implantació del RGPD en les Aa.ll entre la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com de diversos Consells i Comissions Administratives en matèries de societat de la informació, privadesa i Noves Tecnologies.

Roberto Sbrolla
Online Màrqueting Manager a Infojobs

Expert en màrqueting digital amb més de 10 anys d’experiència en el sector. En els últims anys s’ha especialitzat en temes d’apps màrqueting treballant en agències publicitàries per grans empreses i startups. Actualment és Online Màrqueting Manager a Infojobs (portal de treball #1 a Espanya) on gestiona ASO, SEO, SEM i adquisició/retenció d’usuaris (apps/webs).

Pipo Serrano
Periodista, cap de Digital, Estratègia i Contingut a Broadcaster

Pipo Serrano és periodista de ràdio, televisió i periodisme digital, ha dirigit estratègies i transformacions digitals a grans redaccions i mitjans de comunicació, incorporant noves narratives i cobertura digital, a més de Mobile Journalism (Mojo), àmbit en que és un dels pioner a Espanya. Ha estat reconegut per l”European Digital Mindset Awards 2018″ amb el premi “Millor treball periodístic sobre transformació digital”.

És autor de dos llibres sobre transformació digital i MoJo, és professor de “Periodisme digital” en el “Màster de Periodisme BCN NY”, de la Universitat de Barcelona i la Columbia Journalism School. També és professor associat a la Universitat de New Haven, on imparteix periodisme digital per a estudiants nord-americans a Barcelona.

Xavier Servat
Director a Fluidra Accelera

Durant quatre anys, Xavier Servat ha estat al càrrec de posicions directives a Fluidra, la multinacional espanyola dedicada al desenvolupament d’aplicacions sostenibles per l’ús de l’aigua.

Des del 2014, Xavier Servat és el responsable de “Fluidra Accelera”, una de les acceleradores industrials d’Espanya, centrades en la tecnologia i l’aigua. La seva missió és doble: complementar la seva innovació interna buscant emprenedors que puguin liderar els projectes de R+D i com buscar inversors externs per finançar aquests projectes.

Fabian Simmer
Digital Officer de Seat

Fabian Simmer té 33 anys, va néixer a Àustria però ha estat vivint a Espanya des dels 3 anys. Simmer és Chief Digital Officer a SEAT des de fa 9 anys. És responsable dels cotxes connectats i futurs conceptes de mobilitat urbana on també lidera la transformació digital de la companyia.

Antonio Traugott
Director General d'IAB Spain

Director General de l’Interactive Advertising Bureau (IAB Spain) des de decembre de 2005 on impulsa el creixement i desenvolupament de la publicitat i la comunicació digital a Espanya. Anteriorment durant 6 anys va ser Director General de l’Associació Espanyola d’Agències de Màrqueting Directe i Interactiu (AGEMDI-FECEMD) on va entrar com a Director de Màrqueting i Comunicació. Va iniciar la seva trajectòria professional en el sector editorial i anunciant. Fa 5 anys que és membre de la Junta Directiva d’IAB Europe, l’Associació que representa la indústria publicitària online a Europa.

 

Jonathan Tudor
Ventures Director at Castrol innoVentures

Jonathan és Director d´Inversions a Castrol innoVentures l´equip de desenvolupament estratègic i inversió corporativa de la divisió de lubricants de BP. Jonathan es va unir a BP el 2012, després d’ocupar diferents càrrecs de responsabilitat en fons de capital risc de corporacions i altres entitats en les que va estar des de finals dels anys 90. Prèviament va treballar a l´empresa britànica QinetiQ, a la fundació alemanya Carl Zeiss, això com a soci del braç inversor a UK-US. Al llarg de las seva carrera s´ha desenvolupat en sectors com les ciències socials , software, sensors i materials avançats. Jonathan es va graduar summa cum laude amb un Doctorat en Químics en la Universiat de Oxford.

Xavier Tuduri
CEO de ServiZurich - Dimarts 27 de Febrer

Xavier Tuduri Sáinz és el CEO de ServiZurich Technology Delivery Center des de l’abril de 2013. Es tracta d’un hub tecnològic del Grup Zurich ubicat a Barcelona, amb capacitat per donar servei a tots els països i unitats. Actualment, treballen més de 450 persones entre col·laboradors interns i externs amb una previsió de creixement en els pròxims anys. A més a més, ServiZurich ha sigut escollit fa poc pel Grup Zurich com el centre mundial pel desenvolupament tecnològic de diferents  plataformes i projectes estratègicss.

Tuduri també és membre de l'”Asociación 22@ Network Technology”, Business Angel i Senior Advisor en diferents companyies i start-ups de nova creació. Té un Màster en Enginyeria  Informàtica i un Executive Master en Finances per ESADE a part de diferents cursos de lideratge i formació internacional.

Abans d’unir-se a Zurich a l’any 1999 va treballar en la seu central de  Philips en Holanda en el departament de R + I, i va fundar algunes start-ups.

Bárbara Vallespín
Market Access Manager a Roche Diabetes Care

Bárbara Vallespín és enginyera de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) (Barcelona, 2002) i MBA per Esade Business School (2007).

Diposa d’una amplia experiència en el sector sanitari i tecnològic, especialment en entorns hospitalaris, acadèmics i d’I+D Va treballar durant vuit anys en l’Hospital Clínic de Barcelona, una de les institucions líders en l’àmbit de la investigació traslacional relacionat amb la biomedicina a Espanya i amb una llarga trajectòria de col·laboració en programes d’innovació en salut.

La Sra. Vallespín va estar involucrada en la gestió de diferents projectes nacionals i internacionals enfocats a l’àrea de la telemedicina i la gestió de pacients crònics mitjançant la utilització de plataformes tecnològiques.

Més endavant, va ocupar la direcció de desenvolupament de negoci del centre de “Computational Imaging and Simulation Technologies in Biomedicine” (CISTIB) a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, responsabilitzant-se de la captació de finançament pública i privada per al centre i afiançant aliances estratègiques amb els stakeholders clau del sector de la bioingenyeria.

L’any 2002, va començar a treballar a IESE Business School com a directora de projectes internacionals de salut a l’àrea d’atenció integrada, determinants socials de la salut i avaluació de la tecnologia.

En 2003, va entrar a formar part de l’equip de la Fundació Mobile World Capital Barcelona al programa de Mobile Health com mHealth manager, desenvolupant el pla estratègic i operacional de la unitat i coordinant les diferents iniciatives entorn de l’abast del plà mHealth a Catalunya, així com diferents projectes d’abast internacional en àrees d’identitat digital, estandardització i interoperabilitat en mHeatlh.

A partir de maig de 2016 va treballar a Mobile World Capital com a directora del programa de Transformació Difgital d-LAB, orientat al llançament de reptes socials d’escala global als que donen resposta a partir de tecnologies digitals innovadores.

Bárbara Vallespin treballa actualment com a Market Access Manager a Roche Diabetes Care.

Aleix Valls
CEO i Cofounder a LiquiD Flow to the Digital Age

Matemàtic, enginyer i doctorat en mecànica de fluids, Aleix Valls va iniciar la seva trajectòria professional en el camp de la investigació a l’International Center for Numerical Methods in Engineering (CIMNE) de la Universitat Politècnica de Cataluña (UPC), tasca que va desenvolupar entre els anys 2000 y 2004. Durant aquesta etapa també va iniciar la seva vinculació amb Compass Ingeniería y Sistemas, on va exercir de project manager fins el 2006.

Entre 2006 i 2012, Valls va treballar per diverses empreses i projectes vinculats a la consultoria estratègica. El gener de 2006 es va incorporar com a associat senior a The NODE Company, empresa de serveis d’innovació. Entre 2008 i 2010, Valls va treballar a LOOP Consultancy, on, com a senior manager, es va responsabilitzar de l’oficina de Dubai i de la gestió del desenvolupament de negoci per tota la regió del nord d’Àfrica i Orient Mitjà. El juliol de 2010, Aleix Valls va passar a exercir de manager per la consultora Accenture, on va liderar projectes de consultoria estratègica en diversos sectors.

Guillermo Sánchez Vega
journalist at Cinco Días

Guillermo Sánchez Vega és periodista senior al diari Cinco Días, el diari econòmic del Grupo Prisa. Va estudiar traducció ( per alemany i rus) abans de llicenciar-se en Periodisme. També ha treballat per la cadena de ràdio Cadena Ser. A Cinco Días, ha cobert diferents àrees com serveis financers i mitjans de comunicació abans d´unir-se al web del diari com editor i social media strategist.

Gerard Vidal
CSO de Enigmedia

Doctor en Física. Msc en sistemes complexos i Msc en EE Enigneering. Més de 25 premis i reconeixements. Més de 20 publicacions científiques en revistes internacionals. Professor visitant a la Universitat de Navarra i Universitat de Mondragon. És l’expert acreditat espanyol a ISO SC27/WG2 (Grup de treball de Seguretat Tècnica / Criptografia i mecanismes de seguretat). Editor en normes i documents ISO, a càrrec dels criteris de selecció per incloure nous mecanismes de seguretat en el procés d’estandardització ISO. Membre fundador de l’Organització Europea de Ciberseguretat, que informa a la Comissió Europea. Membre de la Junta Directiva de l’Organització Estàndard Espanyola (UNE).

Fernando Vilariño
Sots-director del Centre de Visió per Computador i Professor Titular del Departament de Ciències de la Computació de la UAB - Dijous 1 de Març

Fernando Vilariño és Sots-Director del Centre de Visió per Computador i Professor Titular del Departament de Ciències de la Computació de la UAB a Barcelona, ​​Espanya, on fa classes sobre Robòtica, Intel·ligència Artificial i Sistemes Multimèdia. Les seves investigacions han estat vinculades a les diferents àrees  de la Visió per Computador, amb una especial atenció a la Imatge Mèdica, camp de treball on ha desenvolupat projectes amb la col·laboració d’Hospitals i companyies de primer nivell. El seu treball es publica en les principals revistes i conferències de l’àrea, i també ha contribuït en algunes patents d’aquest camp.

Pontus Westerberg
Director de l’oficina del programa ONU-Habitat a Espanya

Pontus Westerberg és gestor de projectes relacionats amb la innovació, les tecnologies digitals, la participació pública i el disseny urbà a UN-Habitat, el programa de les Nacions Unides per a ciutats sostenibles. Des del 2012 és el responsable de Block by Block, un programa que utilitza eines digitals per a la participació pública en projectes de disseny urbà en més de 35 països.

És llicenciat en Economia i Desenvolupament Internacional i té un màster en Mitjans Globals. Abans d’entrar a l’ONU, va treballar durant 10 anys al sector de les ONG. Recentment ha creat un informe sobre com la tecnologia de realitat mixta habilitada 5G pot fer que el disseny urbà sigui més inclusiu, ha produït un estudi sobre la innovació urbana en economies emergents i ha assessorat el Govern de Rwanda en matèria de ciutats intel·ligents.

Lynn Yap
Experta en Innovació i Estratègia de Marca

Lynn Yap és llicenciada en Dret per la Universitat de Nottingham, i MBA per The Wharton School de la Universitat de Pennsylvania (EUA). Porta més de 12 anys d’experiència en estratègia i innovació en companyies multinacionals a Estats Units i Europa. Compta amb experiència en l’anàlisi de dades i eines d’innovació i disseny, i en el lideratge de la marca de marketing.

Recentment, com a directora sènior d’Estratègia de Marca a Adidas (Alemanya) ha realitzat el desenvolupament de l’estratègia de marca (canal de distribució, barreja de màrqueting i preus) i, en particular, el desenvolupament de partnerships i negociació amb startups per traslladar les innovacions al mercat.

Michele Zarri
Director Tècnic de GSMA

Michele Zarri és director tècnic de GSMA on treballa en tecnologies avançades i 5G. Es va graduar en enginyeria de telecomunicacions a la Universitat de Pisa (Itàlia) i va completar els seus estudis al King’s College de Londres (Regne Unit). Abans d’incorporar-se a la GSMA, va treballar per a Deutsche Telekom on va acumular més de 15 anys d’experiència en estandardització de tecnologies mòbils. També va exercir com a president de grups de treball, tant a 3GPP com a GSMA.