Mobile Talks

Mobile Talks

How to attract digital talent?

Si us plau, ompli el següent formulari per sol·licitar una invitació a Mobile Talks. En els pròxims dies confirmarem la seva assistència. Gràcies

He llegit i accepto la Política de Protecció de Dades

* Camps obligatoris


How to attract digital talent?

21 Novembre 2017
9.30h - 11.30h
Mobile World Centre

Tenim l’equip adequat per executar la nostra estratègia? On el podem aconseguir? Com gestionem el talent i com el podem mesurar? Estem conduint correctament la cultura digital? Aquestes són algunes de les principals qüestions que s’estan plantejant les organitzacions a l’hora de fer front a la gestió del talent en la quarta revolució industrial.

Dins de l’era global i digital, la transformació cultural és la clau per resoldre les noves demandes del mercat. Com a conseqüència, les empreses estan experimentant un ampli conjunt de canvis en la captació, retenció i fidelització de nous perfils amb competències digitals.

 

Et convidem a participar en la pròxima sessió de Mobile Talks que profunditzarà sobre com les companyies estan desenvolupant la gestió del capital humà i quines són les competències necessàries per abordar aquest nou paradigma.

Per debatre sobre aquesta temàtica, la jornada comptarà amb la presència de directius internacionals líders en la implantació d’una visió transformadora del talent a les organitzacions.

 

Speakers

Christopher Dottie
General Manager Hays Espanya

Hays és líder mundial de contractació de personal professional i qualificat. Christopher es va unir a Hays l’any 1996, on va començar com a consultor abans d’assolir el seu càrrec actual. Anteriorment va treballar pel grup al Regne Unit i Portugal, i va realitzar l’apertura de les oficines de Lisboa, Barcelona i València abans d’assumir el paper de Director General.

La companyia opera en els sectors públic i privat per la negociació de llocs permanents i contractes temporals. Hays està present a Espanya des del 2001, i actualmente compta amb oficines a Madrid, Catalunya, Llevant, País Basc i Andalusia, totes elles gestionades per Dottie.

Christopher va estudiar a L’École Superieure des sciences commerciales d’Angers i també a l’Escola de Negocis Ashridge. Va terminar fa 2 anys un curs de Negocis en el International Institute for Management Development. Chris és també President de la British Chamber of Commerce in Spain

 

Francisco Martínez
Director General a Celera

Francisco Martínez és llicenciat en Dret. Actualment és el director de Celera, una acceleradora de talent que identifica l’excepcional talent d’Espanya i els dota de les eines necessàries per consolidar i arribar a tot el seu potencial. Prèviament ha dirigit l’Institut Europeu per l’Emprendiment. A més, Francisco també assessora i participa en el Consell d’Administració de diferents startups.

Xavier Escales
Country Manager d'ASICS Espanya i Portugal

Xavier Escales és el Country Manager d’ASICS per Espanya i Portugal, empresa on fa més d’una dècada que treballa.

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, ha cursat diferents programes en universitats de prestigi com IESE, IE i ESADE a Espanya i Columbia, Stanford i London Business School l’estranger.

Anteriorment, ha desenvolupat la seva trajectòria professional en altres multinacionals com Panasonic, LifeFitness i Accor hotels, on ha tingut sempre responsabilitats dintre de l’àrea de Marketing i Ventas.

Sylvia Pascaline
Global Talent Acquisition Sr. Specialist a Almirall

Sylvia Pascaline és una professional de RRHH multilingüe amb un Màster en Direcció de RRHH i una experiència molt rellevant tant en agències de selecció com en empreses final. Des de fa 4 anys, Sylvia és part de l’equip corporatiu de RRHH en l’empresa farmacèutica Almirall com a Global Talent Acquisition Sr. Specialist. En aquest rol dóna suport al negoci en les seves necessitats de talent, projectes d’Employer Branding i en el desenvolupament de solucions digitals per a la selecció de personal.

Manuel Ángel Méndez
Cap de Redacció de Teknautas - El Confidencial

Manuel Ángel Méndez és el cap de redacció de Teknautas, la secció de tecnologia i ciència del diari El Confidencial. Abans d’això va estar al capdavant de Gizmodo en l’Espanyol, la versió per Espanya i Llatinoamericà de Gizmodo, un dels mitjans digitals d’Estats Units més llegits en l’àmbit mundial, propietat de Gawker Media que, va ser adquirir per Univisión en l’any 2016.

Manuel va escriure durant cinc anys per El País i Cinco días sobre tecnologia i economia digital. Va iniciar la seva trajectòria com analista tecnològic a Londres en Forrester Research. És llicenciat en Economia en estudis de periodisme per la Universitat de Londres i guanyador de la X Edició del Premi de Periodisme.

On

Mobile World Centre
C/ Fontanella nº2, Barcelona