Mobile Talks

Mobile Talks

Congress Experience

Si us plau, ompli el següent formulari per sol·licitar una invitació a Mobile Talks. En els pròxims dies confirmarem la seva assistència. Gràcies

He llegit i accepto la Política de Protecció de Dades

* Camps obligatoris


Congress Experience

26 Febrer 2018
9.00h
Mobile World Congress (Stand CS40 MWCapital)

Del 26 de Febrer a l’1 de Març Mobile Talks és suma a la celebració del Mobile World Congress a partir de la iniciativa “Congress Experience”, un conjunt de trobades entre professionals digitals que tindrà lloc al stand del Mobile World Capital Barcelona com a part de l’experiència de la visita a l’espai en el GSMA Mobile World Congress 2018.

“Congress Experience” es presenta com un espai de debat amb experts en innovació i tecnologia que finalitzarà amb un espai de networking. Una oportunitat única per conèixer de molt a prop els líders del sector i destacar el relat de la ciutat de Barcelona com un actor clau de l’ecosistema digital.

 

Per connectar amb l’actual ecosistema d’innovació s’ha dissenyat el següent panell de sessions:


  • Dia 26/02/18 – Monkeys&Gorillas: Barcelona com un espai de connexió entre corporacions i  startups
  • Dia 27/02/18 – Disrupting Industries: La digitalització i oportunitat en l’era digital
  • Dia 28/02/18 – People&Talent: Identificació i gestió del talent digital de Barcelona
  • Dia 01/03/18 – Digital Economy: Models d’innovació i disrupció en la nova economia digital

Selecciona la sessió a la qual estàs interessat assistir fent clic AQUÍ.

Speakers

Sandra Sancho
Directora de Màrqueting a mytaxi Espanya - Dilluns 26 de Febrer

Llicenciada en humanitats i periodisme per la Universitat Pompeu Fraba. Sancho va complementar la seva formació amb un Màster executiu en “Direcció de Marketing” a EADA. Amb més de 10 anys d’experiència com a experta en màrqueting i comunicació ha treballat en el sector del gran consum, la moda i el luxe, l’automoció i la comunicació corporativa. Ha consolidat la seva experiència laboral com a Director de Comptes en agències de comunicació multinacionals com “Hill & Knowlton”, “Equipo Singular”, “Román y Asociados” o “PRM Events”, entre d’altres. Tanmateix, va treballar també per a Tous com a responsable de premsa internacional.

Actualment està liderant el departament de màrqueting de mytaxi a Espanya. mytaxi és la primera Taxi App gratuïta que permet demanar i pagar un taxi amb un Smartphone. Al Setembre de 2014, moovel GmbH, filial de Daimler, va adquirir mytaxi i aquesta va passar a formar parte del Daimler AG – Mercedes Benz Group. Avui dia és membre de Women in Mobile, és Vocal en el “Club de Marketing de Barcelona” i participa activament amb l'” Asociación de Marketing de España”. És coautora de la publicació: “OTROS MUNDOS. Viajes alternativos y solidarios”.

Adrià Batlle
Venture Builder Director a InnoCells (Banco Sabadell) - Dilluns 26 de Febrer

Adrià és actualment el Director de Venture Buildinga a Innocells, el centre de negocis digitals del Banc Sabadell. Anteriorment, Adrià va dirigir mVenturesBcn, el fons d’inversió de Mobile World Capital Barcelona Foundation (MWC). L’organització estava focalitzada en accelerar i invertir en startups digitals d’alt creixement arreu d’Europa i incubar noves startups d’investigació de noves tecnologies. Mentre va treballar a MWC va dirigir l’esdeveniment d’emprenedors de Mobile World Congress, el 4YFN, amb més de 15,000 assistents en el seu tercer any. Adrià va començar la seva trajectòria professional en la consultoria estratègica d’Accenture i Deloitte. Més enllà del seu treball professional, Adrià és professor en diferents cursos d’innovació de models de negoci i emprenedoria i mentor de startups. També va començar un doctorat en Intel·ligència Artificial fa uns anys i espera poder finalitzar el curs aviat.

Xavier Tuduri
CEO de ServiZurich - Dimarts 27 de Febrer

Xavier Tuduri Sáinz és el CEO de ServiZurich Technology Delivery Center des de l’abril de 2013. Es tracta d’un hub tecnològic del Grup Zurich ubicat a Barcelona, amb capacitat per donar servei a tots els països i unitats. Actualment, treballen més de 450 persones entre col·laboradors interns i externs amb una previsió de creixement en els pròxims anys. A més a més, ServiZurich ha sigut escollit fa poc pel Grup Zurich com el centre mundial pel desenvolupament tecnològic de diferents  plataformes i projectes estratègicss.

Tuduri també és membre de l'”Asociación 22@ Network Technology”, Business Angel i Senior Advisor en diferents companyies i start-ups de nova creació. Té un Màster en Enginyeria  Informàtica i un Executive Master en Finances per ESADE a part de diferents cursos de lideratge i formació internacional.

Abans d’unir-se a Zurich a l’any 1999 va treballar en la seu central de  Philips en Holanda en el departament de R + I, i va fundar algunes start-ups.

Matteo Fermi
Head of Mobile a CaixaBank Payments - Dimarts 27 de Febrer

Matteo Fermi es va incorporar fa 4 anys a CaixaBank Payments amb una visió del pagament mòbil i per impulsar l’app CaixaBank oferint noves solucions de pagament. CaixaBank en aquests anys ha llançat la solució de pagament  HCE (Host Card Emulation), Samsung Pay i Apple Pay. Prèviament Matteo va coordinar a Viacom Networks el desenvolupament mobile pel Sur d’Europa.

Christian Rodríguez
CEO-Fundador de ByHours - Dimarts 27 de Febrer

Amb només 34 anys, Christian Rodríguez compte d’una llarga trajectòria emprenedora. És llicenciat en Publicitat, postgraduat en Investigació Qualitativa de Tendències i també té un MBA en la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Ha fundat diferents companyies entre les quals destaquen:  ByHours, la primera plataforma internacional de reserva d’hores d’hotel que opera actualment en més de 35 ciutats internacionals, WashRocks, l’App líder de lavandería i tintoreria a domicili, Urban Secrets el club d’oci privat a Barcelona de restaurants clandestins com Tintoreria Dontell, Chi-Ton, etc , Spotbus, el primer sistema audiovisual de continguts en autobusos públics, etc.

Ha obtingut diferents premis i reconeixements per la seva trajectòria com: el “Premio CREATIC 2005” per Spotbus, Finalista “Premios Nacionales de Marketing 2010” per Urban Secrets, Premio “Mejor iniciativa empresarial 2013” per ByHours i “Mejor APP Nacional” també per ByHours. Actualment forma part del Board of Directors del Grup Hawkers, així com és mentor en diferents acceleradores i programes empresarials. És ponent i professor en diferents universitats de reconegut prestigi com la Ramon Llul, ESADE i Pompeu Fabra.

Ivanna Di Pietro
Talent Manager a ISDI - Dimecres 28 de Febrer

Llicenciada en Relacions Laborals per la Universitat de Buenos Aires, Postgrau en Gestió de Persones per EADA i Màster en Internet Business per ISDI.
Amb més de 10 anys d’experiència com a Responsable de Recursos Humans d’empresa, actualment forma part de l’equip de Talent de ISDI amb una clara vocació per apoderar l’alumne amb l’objectiu d’identificar i definir la seva nova proposta de valor en un entorn digital que requereix noves habilitats tecnològiques, de negoci i de lideratge.

ISDI és un referent a nivell mundial en educació digital, ajudant a professionals, emprenedors, empreses i institucions a trencar la bretxa competitiva cap a l’era digital.

Ricard Castellet
CCO a Barcelona Tech City - Dimecres 28 de Febrer

Actualment és CCO a Barcelona Tech City. Anteriorment ha treballat a BeRepublic, BeAgency, LetsBonus i Elogia. És llicenciat en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Amb més de 15 anys d’experiència professional en el món digital ha centrat gran part de la seva carrera col·laborant en el llançament i consolidació de start-ups i en la digitalització de grans companyies. Expert només en aprendre constantment ha posicionat el social media, l’ecosistema de start-ups i la transformació digital les seves grans passions professionals.

A més a més, Ricard Castellet és coordinador del “Máster Marketing Digital” en La Salle, Universitat Ramon Llull i col·laborador en el programa de radio Revolució 4.0 a Catalunya Ràdio.

Fernando Vilariño
Sots-director del Centre de Visió per Computador i Professor Titular del Departament de Ciències de la Computació de la UAB - Dijous 1 de Març

Fernando Vilariño és Sots-Director del Centre de Visió per Computador i Professor Titular del Departament de Ciències de la Computació de la UAB a Barcelona, ​​Espanya, on fa classes sobre Robòtica, Intel·ligència Artificial i Sistemes Multimèdia. Les seves investigacions han estat vinculades a les diferents àrees  de la Visió per Computador, amb una especial atenció a la Imatge Mèdica, camp de treball on ha desenvolupat projectes amb la col·laboració d’Hospitals i companyies de primer nivell. El seu treball es publica en les principals revistes i conferències de l’àrea, i també ha contribuït en algunes patents d’aquest camp.

Roc Fages
Co-fundador d'ARM1314, Bee&Butterfly i Cink Shaking Business

Actualment també és partner i desenvolupa negoci per 100×100.net. Roc Fages treballa en projectes d’innovació, estratègia, digitalització i emprenedoria des de fa més de 15 anys. Ha desenvolupat la seva tasca per grans empreses, pymes, administracions i universitats. Ha exercit com a mentor de diferents startups en programes com StartupCataloniaYuzz Emprendedores o Booster Up Chile. Ha participat en projectes de consultoria estratègica i de comunicació en el Grupo Lavinia i amb thinktank Infonomia.com. S’ha graduat en el Programa Leading Strategic Growth & Change (Columbia Business School) i Licenciat en “Ciencias de la Comunicación y en Ciencias Políticas y Sociología” a la Universitat Autònoma de Barcelona.

On

Mobile World Congress (Stand CS40 MWCapital)