Mobile Talks

Mobile Talks

Corporate Venturing: estratègies de creixement a través de startups

Si us plau, ompli el següent formulari per sol·licitar una invitació a Mobile Talks. En els pròxims dies confirmarem la seva assistència. Gràcies

He llegit i accepto la Política de Protecció de Dades

* Camps obligatoris


Corporate Venturing: estratègies de creixement a través de startups

11 octubre 2016
9:30 - 11:30h
Mobile World Centre, Barcelona

En un món cada vegada més globalitzat i competitiu, els mètodes tradicionals d’innovació són insuficients per a que les grans corporacions afrontin, de forma ràpida i exitosa, una transformació digital global. En aquest context, la col·laboració amb startups pot ser clau per potenciar la innovació i guanyar velocitat.

 

Però, per on començar? Davant de la gran varietat de models de col·laboració amb startups (des de competicions i hackathons, passant per acceleradores, incubadores i labs, fins a models d’inversió i adquisició), saber triar aquestes eines d’innovació oberta i com utilitzar-les per aconseguir els objectius definits serà clau per a l’èxit en el procés de transformació digital corporativa.

Als Mobile Talks et convidem a conèixer millor les diverses opcions, de la mà d’experts internacionals.

Speakers

Dr. Jens Pippig
Founder & Managing Director at ProSiebenSat.1 Accelerator

Jens Pippig és el fundador i Director de l’Acceleradora de ProSiebensSat.1. Anteriorment, va liderar el departament d’estratègia del Grup. Prèviament, Jens va treballar vuit anys per McKinsey & Company a Berlin, i es va especialitzar en comerç electrònic, capital privat i retail. També va fundar dues companyies d’èxit en l’àmbit de la investigació de mercats i l’”employer branding” a Suècia. Jens va estudiar econòmiques a la Universitat Witten/Herdecke, on va obtindre el seu doctorat. També va estudiar administració d’empreses i econòmiques a Estocolm i a Harvard.

Gregor Gimmy
Founder and Head at BMW Startup Garage

Gregor és cofundador i responsable de BMW Startup Garage, la incubadora per startups d’automoció en fase inicial del grup BMW. The Garage ajuda a startups amb tecnologies que poden transformar o fer avançar significativament el sector de l’automoció. Prèviament, Gregor va ajudar a crear BMW Innovation Worlds. Anteriorment, Gregor va iniciar diverses companyies de software a Silicon Valley i a Europa. I abans de ser emprenedor, havia treballat a IDEO (Palo Alto), i a Roland Berger Strategy Consultants (Alemanya)

Jonathan Tudor
Ventures Director at Castrol innoVentures

Jonathan és Director d´Inversions a Castrol innoVentures l´equip de desenvolupament estratègic i inversió corporativa de la divisió de lubricants de BP. Jonathan es va unir a BP el 2012, després d’ocupar diferents càrrecs de responsabilitat en fons de capital risc de corporacions i altres entitats en les que va estar des de finals dels anys 90. Prèviament va treballar a l´empresa britànica QinetiQ, a la fundació alemanya Carl Zeiss, això com a soci del braç inversor a UK-US. Al llarg de las seva carrera s´ha desenvolupat en sectors com les ciències socials , software, sensors i materials avançats. Jonathan es va graduar summa cum laude amb un Doctorat en Químics en la Universiat de Oxford.

Maurizio Rossi
Founder & co-CEO at H-Farm SPA

Cofundador d’H-FARM Ventures, Maurizió Rossi és un apassionat de l’estil de vida de les persones i la influencia de la tecnologia en la seva vida quotidiana. Rossi és un dels pioners al món de les Startups i Venture Capitals a Itàlia i compta amb més de deu anys d’experiència en el sector. Entre els anys 80 i 90 va treballar en la indústria de la moda liderant el procés d’internacionalització del seu negoci familiar, Rossimoda. Entre 2003 i 2004, va dur a terme el llançament de yachtworld.com i boats.com, dos dels principals portals de venda online del sector nàutic, en el sud d’Europa i el Mediterrani. Actualment Maurizio està al càrrec d’H-FARM, iniciativa que ajuda a emprenedors a impulsar la creació de projectes per simplificar el procés de digitalització de companyies tradicionals.

Jaime García Cantero
Content Director at El País RETINA

Jaime García Cantero és analista independent, mentor a Founder Institute, professor a EOI i conseller a diverses startups. García Cantero va ser director d’anàlisis a IDC, i anteriorment havia treballat com a consultor estratègic a McKinsey & Co. Va estudiar enginyeria a la UPM de Madrid i a KTH (Estocolm), i ha fet realitzat estudis de postgrau a la Universitat de Stanford. Actualment és director de continguts de El País RETINA.

Aleix Valls
CEO at Mobile World Capital Barcelona

Matemàtic, enginyer i doctorat en mecànica de fluids, Aleix Valls va iniciar la seva trajectòria professional en el camp de la investigació a l’International Center for Numerical Methods in Engineering (CIMNE) de la Universitat Politècnica de Cataluña (UPC), tasca que va desenvolupar entre els anys 2000 y 2004. Durant aquesta etapa també va iniciar la seva vinculació amb Compass Ingeniería y Sistemas, on va exercir de project manager fins el 2006.

Entre 2006 i 2012, Valls va treballar per diverses empreses i projectes vinculats a la consultoria estratègica. El gener de 2006 es va incorporar com a associat senior a The NODE Company, empresa de serveis d’innovació. Entre 2008 i 2010, Valls va treballar a LOOP Consultancy, on, com a senior manager, es va responsabilitzar de l’oficina de Dubai i de la gestió del desenvolupament de negoci per tota la regió del nord d’Àfrica i Orient Mitjà. El juliol de 2010, Aleix Valls va passar a exercir de manager per la consultora Accenture, on va liderar projectes de consultoria estratègica en diversos sectors.

Aleix Valls és l’actual director general de la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCB) i responsable de 4YFN.

On

Mobile World Centre, Barcelona
Carrer de Fontanella, 2, 08002 Barcelona

Col·laboradors