Mobile Talks

Mobile Talks

Data revolution in Healthcare

Si us plau, ompli el següent formulari per sol·licitar una invitació a Mobile Talks. En els pròxims dies confirmarem la seva assistència. Gràcies

He llegit i accepto la Política de Protecció de Dades

* Camps obligatoris


Data revolution in Healthcare

19 Setembre 2017
9.30h - 12.00h
Mobile World Centre

N’hi ha una quantitat molt elevada de dades distribuïdes per tot el món i, diàriament es continuen generant encara més intercanvis i fluxos de dades en el sector de la salut. Aquest fet, fa que avui dia es posicioni com una prioritat empresarial a causa de l’aportació de valor en el negoci i que estigui involucrat en l’obtenció de resultats orientats al client, en l’aprofitament de les dades internes i el desenvolupament d’un millor ecosistema d’informació.

La necessitat de trobar maneres més apropiades i eficaces d’aprofitar tot aquest volum d’informació ens apropa a l’arribada del Big Data i les seves aplicacions.

Aquest Mobile Talks pretén identificar com les dades de la salut estan transformant la indústria en els següents àmbits: gestió, promoció, prevenció i assistència sanitària.

L’aprofitament del Big Data en les companyies permet aconseguir una transformació dels processos de negoci, incrementar el coneixement i gestionar el risc.

Conèixer el punt de partida és la manera més eficient d’establir les bases d’una estratègia d’èxit. El panell de convidats exposarà casos d’èxit respecte com les dades proporcionen noves oportunitats pel sector i a més, asseguren una millor gestió en les pràctiques de l’assistència als pacients i operacions d’atenció de la salut.

A més, al final de la sessió és presentaran els projectes guanyadors del repte impulsat pel programa d-Lab del MWCapital que busca transformar l’ús i la gestió de les dades personals de la salut.

Speakers

Francisco de Paula Rodríguez Perera
Strategy Director for Medtronic Ibérica

Francisco és des de fa 8 anys Director d’Estratègia de Medtronic Ibérica, companyia líder mundial en tecnologia sanitària i venda de serveis i solucions associades.

A més, Francisco és Director Adjunt del Programa de Gestió Sanitària d’ESADE Business School a Madrid des de fa 12 anys.

Abans d’això, Francisco va exercir durant una llarga trajectòria com a Director Gerent de diferents Hospitals arreu d’Espanya.

Marc Rodriguez Chuet
Key Account Manager EMEA B2B Health for West and South Europe at Garmin

Enginyer industrial amb un EMBA a l’IESE. Marc desenvolupa la seva trajectòria professional en els negocis B2B en diferents empreses i sectors, com per exemple, el de la seguretat, la salut, el comerç electrònic i els sectors de packaging. Entre 2003 i 2010 va treballar en el camp del desenvolupament de la seguretat i en la gestió del departament de ventes i marketing d’algunes empreses.

Entre 2010 i 2014 treballa en el comerç online i en packaging pel sector farmacèutic, Orient Mitjà i Àfrica del Nort. Finalment, en els últims 3 anys està treballant a Garmin, on des de fa 2 anys, és el responsable de comptes de la divisió de salut B2B per Europa Occidental i del Sur.

David Dellamonica
Value based partnership lead Europa at Amgen
David Dellamonica treballa a Amgen, companyia líder en biotecnologia que descobreix, desenvolupa i produeix tractaments humans innovadors, com a Value based partnership a Europa.

Tanmateix, disposa d’un ampli coneixement en el sector salut i en R+D. David està graduat en Pharmaceutical Marketing and Management per la Paris School of Business Marketing i MBA en International Business Management a Suiza.

John Crawford
IBM Healthcare Industry Expert and IBM Industry Academy Member

John és part de l’equip d’IBM global Healthcare i Lifes Sciences Industry, treballant principalment pel mercat europeu. Tanmateix, també és membre de l’IBM Industry Academy. John assessora i contribueix en diferents associacions europees i mundials de la indústria de la salut com per exemple COCIR o Continua.

És el principal col·laborador d’IBM per l’ European Innovation Partnership on Active and Healthy Aging,i un dels patrocinadors executius d’ EIT Health, una fortalesa europea per la vida saludable i l’envelliment actiu. John és el President, des del gener de 2016, de l’European Health Telematic Associarion (EHTEL), una organització focalitzada en la promoció de la salut digital i dels nous models d’atenció al pacient.

Bárbara Vallespín
Market Access Manager a Roche Diabetes Care

Bárbara Vallespín és enginyera de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) (Barcelona, 2002) i MBA per Esade Business School (2007).

Diposa d’una amplia experiència en el sector sanitari i tecnològic, especialment en entorns hospitalaris, acadèmics i d’I+D Va treballar durant vuit anys en l’Hospital Clínic de Barcelona, una de les institucions líders en l’àmbit de la investigació traslacional relacionat amb la biomedicina a Espanya i amb una llarga trajectòria de col·laboració en programes d’innovació en salut.

La Sra. Vallespín va estar involucrada en la gestió de diferents projectes nacionals i internacionals enfocats a l’àrea de la telemedicina i la gestió de pacients crònics mitjançant la utilització de plataformes tecnològiques.

Més endavant, va ocupar la direcció de desenvolupament de negoci del centre de “Computational Imaging and Simulation Technologies in Biomedicine” (CISTIB) a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, responsabilitzant-se de la captació de finançament pública i privada per al centre i afiançant aliances estratègiques amb els stakeholders clau del sector de la bioingenyeria.

L’any 2002, va començar a treballar a IESE Business School com a directora de projectes internacionals de salut a l’àrea d’atenció integrada, determinants socials de la salut i avaluació de la tecnologia.

En 2003, va entrar a formar part de l’equip de la Fundació Mobile World Capital Barcelona al programa de Mobile Health com mHealth manager, desenvolupant el pla estratègic i operacional de la unitat i coordinant les diferents iniciatives entorn de l’abast del plà mHealth a Catalunya, així com diferents projectes d’abast internacional en àrees d’identitat digital, estandardització i interoperabilitat en mHeatlh.

A partir de maig de 2016 va treballar a Mobile World Capital com a directora del programa de Transformació Difgital d-LAB, orientat al llançament de reptes socials d’escala global als que donen resposta a partir de tecnologies digitals innovadores.

Bárbara Vallespin treballa actualment com a Market Access Manager a Roche Diabetes Care.

On

Mobile World Centre
C/ Fontanella nº2, Barcelona

Sponsors