Mobile Talks

Mobile Talks

Economia On-Demand: Reptes i oportunitats per a la empresa predigital

Si us plau, ompli el següent formulari per sol·licitar una invitació a Mobile Talks. En els pròxims dies confirmarem la seva assistència. Gràcies

He llegit i accepto la Política de Protecció de Dades

* Camps obligatoris


Economia On-Demand: Reptes i oportunitats per a la empresa predigital

13 Juliol 2017
9.30h - 11.00h
Espai mVenturesBcn (C2) al Pier01 - Palau del Mar

La consolidació de la connectivitat mòbil i l’experiència digital han transformat els hàbits de consum dels nostres clients. Cada vegada més, els usuaris demanden serveis a cop de clic.L’economia digital ens porta, com a conseqüència, cap a nous models que generen experiències diferents de consum caracteritzades pel “aquí-ara-per a mi i els meus”.

És l’economia on-demand. Un nou model que exigeix a les companyies flexibilitat, repensar la seva cadena logística, una producció descentralitzada i nous models laborals, entre d’altres.

Aquest Mobile Talks Cafè reunirà, en una conversa distesa, totes les claus de l’economia on-demand: ¿Com impacten aquests models al meu model de negoci? ¿Quines oportunitats i amenaces ens presenten? ¿Quin és el procés d’implementació i quins son els exemples d’èxit?

Et convidem a conèixer les palanques de canvi que impulsen aquesta nova economia, la seva relació i implicació amb el comportament del consumidor, així com el paper clau dels nous models de contractació i gestió del capital humà. Per aquest motiu, comptarem amb la participació d’actors que lideren l’ecosistema empresarial actual.

Speakers

Diana Morato
General Manager de Deliveroo Espanya

Diana Morato és llicenciada en Dret i Relacions Internacionals per la Universitat de Comillas ICADE i Executive MBA per l’Institut Empresa.

Després d’un breu pas pel món de les organitzacions multilaterals a Brussel·les, Diana va treballar diversos anys en consultoria estratègica de negoci a Londres. Al tornar a Espanya és va unir al departament d’estratègia corporativa d’Indra on va romandre fins que va tenir contacte amb el món de les startups a través de l’IE Business School. Posteriorment va liderar el desenvolupament de negoci de dues empreses paradigma de la “economia col·laborativa”: Fon (WiFi sharing) i Zipcar, (car sharing).

Des de 2005, és la màxima responsable de la startup Deliveroo, empresa britànica de repartiment de menjar de qualitat a domicili en el nostre país.

 

Oriol Marimón
CEO de eCooltra

Llicenciat i MBA per ESADE, Oriol ha desenvolupat tota la seva carrera en l’àmbit de la tecnologia i projectes d’internacionalització. Després d’haver fundat la seva pròpia agència de disseny i desenvolupament d’apps, al maig de 2016 va passar a dirigir eCooltra: líder internacional del motosharing, present a 4 ciutats de 3 països amb una flota de més de 1.000 motos.

Fernando de la Rosa
Fundador de Foxize School

Fernando de la Rosa és fundador de Foxize (www.foxize.com), una plataforma de formació especialitzada en cursos presencials per a empreses i professionals, amb un especial enfocament en com aprofitar tot lo digital tant en el dia a dia com en les estratègies a llarg termini. Anteriorment, Fernando va fundar 2 startups (teleprix.com i rentingcar.com) i va ser soci-fundador de l’agència de comunicació Seisgrados, pionera en branded content a l’any 2001. Pare de família, admirador de la seva dona i inconformista per naturalesa, escriu de forma regular sobre temes de màrqueting digital i transformació dels negocis des de 2002 al seu bloc titonet.com

On

Espai mVenturesBcn (C2) al Pier01 - Palau del Mar
Plaça de Pau Vila, 1, 08039 Barcelona