Mobile Talks

Tendències tecnològiques del MWC19 Barcelona

Si us plau, ompli el següent formulari per sol·licitar una invitació a Mobile Talks. En els pròxims dies confirmarem la seva assistència. Gràcies

He llegit i accepto la Política de Protecció de Dades

* Camps obligatoris


Tendències tecnològiques del MWC19 Barcelona

22 març 2019
9:30 h - 11:30 h
Movistar Centre - Barcelona
El MWC19 Barcelona posa l'accent en les tecnologies emergents que revolucionaran l'ecosistema empresarial i que impacten en l'entorn social i econòmic de la societat. En matèria de connectivitat, per exemple, el 5G proporcionarà les condicions necessàries perquè nous productes i serveis puguin oferir-se per transformar i revolucionar els processos productius. Mentrestant, sistemes més capaços i millor connectats ens acosten a una IA eficaç, que ja ens mostra els efectes a través de canvis en la gestió de les administracions públiques, les empreses i els models predictius que ja tenen un impacte, tant en l’àmbit social com en el mediambiental. No està lluny el moment en què els ciutadans puguin gaudir d'experiències immersives que els permetran consumir cultura, instruir o relacionar-se a partir de la realitat augmentada o virtual.
Aviat la indústria 4.0 alterarà definitivament les normes de la cadena de producció, les relacions comercials i els models de desenvolupament empresarial. Canvis tots que ja s'estan forjant ara i aquí, amb clars exemples d'innovacions disruptives que estan alterant les regles de joc. Aquest Mobile Talk té per objectiu debatre sobre les noves tecnologies i projectes presentats en l'última edició de MWC Barcelona, ​​entre elles: la tecnologia 5G, el vehicle connectat, els drons, els robots, la intel·ligència artificial (IA) i la realitat virtual (RV). Per aquest motiu, reunim a un grup d'experts de l'ecosistema tecnològic i d'innovació format per empreses consolidades i startups joves i dinàmiques; a tecnòlegs especialistes que comparteixen la seva visió sobre les tendències del sector i el seu impacte tant en el món empresarial com en la vida dels ciutadans.

On

Movistar Centre - Barcelona
Carrer de Fontanella 2, Barcelona