Mobile Talks

Mobile Talks

Tendències tecnològiques del MWC19 Barcelona

Si us plau, ompli el següent formulari per sol·licitar una invitació a Mobile Talks. En els pròxims dies confirmarem la seva assistència. Gràcies

He llegit i accepto la Política de Protecció de Dades

* Camps obligatoris


Tendències tecnològiques del MWC19 Barcelona

22 Març 2019
9:30 h - 11:30 h
Movistar Centre - Barcelona

El MWC19 Barcelona posa l’accent en les tecnologies emergents que revolucionaran l’ecosistema empresarial i que impacten en l’entorn social i econòmic de la societat. En matèria de connectivitat, per exemple, el 5G proporcionarà les condicions necessàries perquè nous productes i serveis puguin oferir-se per transformar i revolucionar els processos productius. Mentrestant, sistemes més capaços i millor connectats ens acosten a una IA eficaç, que ja ens mostra els efectes a través de canvis en la gestió de les administracions públiques, les empreses i els models predictius que ja tenen un impacte, tant en l’àmbit social com en el mediambiental.

No està lluny el moment en què els ciutadans puguin gaudir d’experiències immersives que els permetran consumir cultura, instruir o relacionar-se a partir de la realitat augmentada o virtual.

Aviat la indústria 4.0 alterarà definitivament les normes de la cadena de producció, les relacions comercials i els models de desenvolupament empresarial. Canvis tots que ja s’estan forjant ara i aquí, amb clars exemples d’innovacions disruptives que estan alterant les regles de joc.

Aquest Mobile Talk té per objectiu debatre sobre les noves tecnologies i projectes presentats en l’última edició de MWC Barcelona, ​​entre elles: la tecnologia 5G, el vehicle connectat, els drons, els robots, la intel·ligència artificial (IA) i la realitat virtual (RV). Per aquest motiu, reunim a un grup d’experts de l’ecosistema tecnològic i d’innovació format per empreses consolidades i startups joves i dinàmiques; a tecnòlegs especialistes que comparteixen la seva visió sobre les tendències del sector i el seu impacte tant en el món empresarial com en la vida dels ciutadans.

Speakers

Xantal Llavina
Periodista i presentadora de televisió, ràdio i premsa

Xantal Llavina és llicenciada en Periodisme i diplomada en Ciències Empresarials. Com a directora i presentadora de programes de ràdio i televisió, ha estat guardonada amb el Premi RAC 2013, el Premi Zapping 2017, el Premi TIC 2017 i el Premi Dona TIC Divulgadora 2018. Actualment dirigeix ​​i presenta el programa radiofònic “Revolució 4.0” a Catalunya ràdio, programa de referència d’emprenedors i transformació digital.

Carlos Grau
CEO a Mobile World Capital Barcelona

Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, i PDD per IESE, Carlos Grau compta amb una llarga trajectòria professional en l’àmbit de les tecnologies de la comunicació i la informació, així com en el desenvolupament de negoci digital. Després d’ocupar diversos càrrecs d’adreça de vendes i màrqueting en empreses del sector TIC, com Hewlett-Packard, Accenture, Telefónica o Microsoft, Grau va ser nomenat director general de la Fundació Mobile World Capital Barcelona.

Miquel Martí
CEO de Barcelona Tech City

Miquel Martí és Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i MBA per ESADE. Prèviament, ha estat el responsable de la seu a Barcelona de l’Agència d’Acreditació en Investigació, Desenvolupament i Innovació Tecnològica (AIDIT, empresa de les universitats politècniques de Catalunya i Madrid), director de B · DEBAT International Center for Scientific Debate Barcelona (una iniciativa de Biocat i la Fundació “la Caixa”), director de Finances i Operacions i director de Desenvolupament de Negoci a Biocat, la bioregió de Catalunya.

Montserrat Pardo Bayona
Directora de Relacions Institucionals de Microsoft Espanya

Montserrat Pardo Bayona és la directora d’Afers Institucionals de Microsoft. Té més de 20 anys d’experiència treballant en el sector de TIC a l’àrea d’afers governamentals, polítiques, promoció i gestió de programes, dels quals els últims 13 ha estat a Microsoft Espanya com a Líder d’Afers Governamentals.

Francesca Gabetti
Cofundadora & CEO de TeamEQ

Francesca Gabetti és una emprenedora internacional, cofundadora i CEO de TeamEQ, una plataforma en línia de SAAS que està (r) evolucionant el treball en equip en les organitzacions a través de la combinació d’Intel·ligència Emocional i Intel·ligència Artificial, treballant també en la igualtat de gènere en rols executius i en el Future of Work. És també cofundadora del 1er Capítol de Capitalisme Conscient Europeu, guanyadora del Mobile World Congress – Women4Tech HackDGap Premi Internacional 2017, part del programa W50 UCLA Anderson Global Women on Board 2017 i convidada especial de 500Startups HellWeek Batch23.

Enrique Pérez
Director de l'oficina de Huawei a Catalunya

Enrique Pérez és el director de l’oficina de Huawei a Catalunya i Andorra. Administra els sectors privat i públic, concretant l’estratègia de Huawei Espanya en plans específics de vendes i màrqueting. Treballa a Huawei des de 2011, on ha ocupat diversos càrrecs.

On

Movistar Centre - Barcelona
Carrer de Fontanella 2, Barcelona

Amb la col·laboració de: