Mobile Talks

Mobile Talks

Tendències tecnològiques

Si us plau, ompli el següent formulari per sol·licitar una invitació a Mobile Talks. En els pròxims dies confirmarem la seva assistència. Gràcies

He llegit i accepto la Política de Protecció de Dades

* Camps obligatoris


Tendències tecnològiques

16 Març 2017
9:30h - 11:30h
Mobile World Centre, Barcelona

La irrupció de la digitalització en les nostres vides, l’aparició de noves tecnologies i la seva alta capacitat canviant, ens obliga a viure en un procés constant d’adaptació a nous models econsociales. Però, som conscients de quant ens afecta? Estem preparats per fer-li front?

El desenvolupament dels nous sistemes tecnològics han donat lloc a la tercera revolució industrial. Per exemple, el blockchain ha transformat el concepte actual d’economia i la intel·ligència artificial està permetent a les empreses anar més enllà dels algorismes tradicionals per comprendre i adaptar les seves funcions.

En aquest sentit, el blockchain ha transformat el concepte actual d’economia i, gràcies a les la IA (intel·ligència artificial), les empreses poden anar més enllà dels algorismes tradicionals per comprendre i adaptar les seves funcions.

Mobile Talks ofereix l’oportunitat de conèixer aquestes i altres novetats tecnològiques que també es presentaran en el MWCongress, el congrés internacional que alberga les tecnologies més disruptivas del moment.

Speakers

Aleix Valls
CEO i Cofounder a LiquiD Flow to the Digital Age

Matemàtic, enginyer i doctorat en mecànica de fluids, Aleix Valls va iniciar la seva trajectòria professional en el camp de la investigació a l’International Center for Numerical Methods in Engineering (CIMNE) de la Universitat Politècnica de Cataluña (UPC), tasca que va desenvolupar entre els anys 2000 y 2004. Durant aquesta etapa també va iniciar la seva vinculació amb Compass Ingeniería y Sistemas, on va exercir de project manager fins el 2006.

Entre 2006 i 2012, Valls va treballar per diverses empreses i projectes vinculats a la consultoria estratègica. El gener de 2006 es va incorporar com a associat senior a The NODE Company, empresa de serveis d’innovació. Entre 2008 i 2010, Valls va treballar a LOOP Consultancy, on, com a senior manager, es va responsabilitzar de l’oficina de Dubai i de la gestió del desenvolupament de negoci per tota la regió del nord d’Àfrica i Orient Mitjà. El juliol de 2010, Aleix Valls va passar a exercir de manager per la consultora Accenture, on va liderar projectes de consultoria estratègica en diversos sectors.

Genís Roca
Presidente de RocaSalvatella

President de RocaSalvatella, despatx de consultoria de negoci amb oficines a Barcelona, Madrid i Bogotà especialitzat en la transformació digital de les organitzacions, els seus processos i models de negoci.

Amb més de vint anys d’experiència en direcció d’empreses, creació de projectes a Internet i exploració del potencial a les xarxes, és un expert en la transformació digital i el seu impacte en entorns personals, professionals i empresarials. Ha estat triat, el 2013 i 2014, pel diari El Mundo un dels 25 espanyols més influents d’Internet.

Forma part de diferents consells assessors i consells d’administració, la seva opinió ha estat requerida en comissions governamentals, manté seccions estables a la premsa i ràdio, i es convidat habitual com expert en diferents cadenes de televisió. El 2010 la patronal empresarial el va premiar com el millor conferenciant de l’any.

És arqueòleg especialitzat en Paleolític Inferior llicenciat per la Universitat Autònoma de Barcelona i MBA per ESADE. És professor convidat a múltiples centres universitaris i escoles de negoci.

Sergio Cortés
Founder and serial entrepreneur de Cink

Emprenedor de referència en el segment d’empreses tecnològiques, és expert en innovació digital, prototipat i transformació digital. Així mateix desenvolupa i gestiona projectes d’alt impacte estratègic per a organitzacions mitjançant l’assistència tècnica i execució dels mateixos en l’àmbit i la innovació i la comunicació acostant a grans companyies al model d’innovació que apliquen les startups líders del mercat.

Actualment col·labora també com a assessor en diferents organitzacions entre les quals es troben entitats bancàries, administracions i projectes solidaris. És Enginyer Industrial i té estudis en ESADE. A més, ha cursat el Executive Program for Growing Companies a la Universitat de Stanford a Califòrnia i és Diplomat pel Entrepreneurship Center del MIT (Massachussets).

Jose Maria Boixeda de Miquel
Director d'Estrategia, Tecnología i Innovació, i de Sistemas d' Información al Grupo Gas Natural Fenosa.

Josep Maria Boixeda de Miquel és enginyer de telecomunicacions, llicenciat en ciències físiques i té un Master en Computer Sciences i Business Management amb més de 30 anys d’experiència en Telecomunicacions i Sistemes d’Informació. Actualment és director d’Estratègia, Tecnologia i Innovació en Sistemes d’Informació del Grup Gas Natural Fenosa. Prèviament a la incoporació al Grup Gas Natural, Josep Maria va ser director general d’Origin Technologies, Chief Information Officer a Philips Electroncs. També compta amb una gran trajectoria profesional a grans empreses  empreses del sector, com Merck i IBM.

Fabian Simmer
Digital Officer de Seat

Fabian Simmer té 33 anys, va néixer a Àustria però ha estat vivint a Espanya des dels 3 anys. Simmer és Chief Digital Officer a SEAT des de fa 9 anys. És responsable dels cotxes connectats i futurs conceptes de mobilitat urbana on també lidera la transformació digital de la companyia.

On

Mobile World Centre, Barcelona
C/ Fontanella nº2, Barcelona

Col·laboradors