Mobile Talks

Mobile Talks et convida a la reflexió l’intercanvi de coneixements al voltant dels reptes que planteja la transformació digital.

T’apropem als experts internacionals més destacats i et proposem un nou marc de debat i interacció que et permetrà afrontar el repte digital amb garanties.

T’hi apuntes?

Pròxim esdeveniment

Mobile Talks
Tecnologia aplicada per a l’emprenedoria corporativa
5 Juliol 2019
9:30 h - 11:30 h
ISDI - Madrid

La transferència de tecnologia és un dels indicadors més valuosos d’universitats, centres de recerca, startups i empreses. En aquesta nova edició del Mòbils Talks a Madrid, coneixerem bones pràctiques i, mitjançant el programa The Collider de Mobile World Capital, parlarem dels reptes, els incentius necessaris i les polítiques associades.

info

Tecnologia aplicada per a l’emprenedoria corporativa

Si us plau, ompli el següent formulari per sol·licitar una invitació a Mobile Talks. En els pròxims dies confirmarem la seva assistència. Gràcies









He llegit i accepto la Política de Protecció de Dades

* Camps obligatoris


Últimes edicions

Mantingui's informat

En subscriure-us a la present newsletter, accepteu de forma expressa la Política de Privacitt de MWCB, relativa a l’ús de les seves dades per a l’enviament d’informació promocional dels esdeveniments, productes i serveis de MWCB. En aquesta Política de Privacitat, trobareu tots els mecanismos per oposar-vos al tractament de dades que no desitgeu que realitzem.

He llegit i accepto la Política de Protecció de Dades

Speakers

Sonia Fuertes
Vicepresidenta de la Taula d'Entitats del Tercer Sector a Catalunya

Sonia Fuertes és educadora social, llicenciada en Filosofia, té formació en Lideratge i Gestió d’ONG (ESADE) i en Polítiques Públiques i Psicoanàlisi (Camp Freud de Barcelona). Va descobrir la seva passió per l’acció social als 16 anys i des de llavors ha col·laborat en diversos àmbits, com ara: les addiccions, l’execució criminal i la salut mental. Ha treballat com a professora en la Universitat de Barcelona, ​​la Universitat Ramon Llull i la Universitat Politècnica de Catalunya, entre d’altres.

Actualment combina les seves funcions com a subdirectora de l’àrea d’Inserció Social de la Fundació Salut i Comunitat, amb la participació en diversos àmbits del tercer sector, com ara: Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS), Taula d’Entitats del Tercer Sector de Catalunya, i Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa i l’Exclusió Social (EAPN – Espanya). També col·labora com a professora del Grau d’Educació Social de la UOC, i en el Màster en Drogodependències i en la Comunitat de Salut Mental de la Universitat de Barcelona.

David McNeill
Director Digital al Consell Escocès per a les Organitzacions de Voluntariat (SCVO)

David McNeill lidera l’estratègia digital del SCVO per al Tercer Sector a Escòcia. Això inclou el treball per abordar desigualtats en l’augment de la participació digital i les habilitats digitals bàsiques; maximitzar l’impacte del Tercer Sector encoratjant la transformació i evolució digital; i donar suport a la innovació digital per millorar vides i comunitats.

Abans d’unir-se al SCVO, va ser director executiu adjunt a Young Scot, on va dirigir el desenvolupament dels serveis que es brinden a través de la Targeta de Titularitat Nacional per als joves escocesos. Actualment també forma part del patronat de Impact Funding Partners, organització de suport al voluntariat per als joves a East Lothian, Escòcia.

Grace Mutung'u
Investigadora de les polítiques TIC a Berkman Klein Center for Internet & Society, Universitat de Harvard

Grace Mutung’u és investigadora de polítiques TIC a Kenya, amb especialització en drets digitals, governança, desenvolupament i digitalització. Ha participat en els processos de desenvolupament de polítiques en TIC a l’Àfrica. Va formar part com a membre destacat de l’Open Technology Fund el 2017, per a l’estudi dels controls d’informació en les eleccions a l’Àfrica Oriental.

Actualment és curadora de temes de governança d’internet de l’Àfrica subsahariana a Geneva Internet Platform, i afiliada a Kenya ICT Action Network, on realitza anàlisis polítiques i legals.

Miquel de Paladella
Fundador i conseller delegat d'UpSocial

Miquel de Paladella és fundador i conseller delegat d’UpSocial, una empresa especialitzada en implantar i escalar solucions innovadores a problemes socials. També lidera InnEdu, la primera spin off d’UpSocial enfocada a implantar innovacions educatives com JUMP Math a Espanya i Amèrica Llatina. És un emprenedor social i professor d’innovació a la Universitat de Barcelona i a l’Institut d’Innovació Social d’ESADE. Anteriorment, ha treballat per Ashoka, UNICEF, el Global Movement for Children, Pla International i la Societat Internacional per al Desenvolupament.

Pipo Serrano
Periodista, cap de Digital, Estratègia i Contingut a Broadcaster

Pipo Serrano és periodista de ràdio, televisió i periodisme digital, ha dirigit estratègies i transformacions digitals a grans redaccions i mitjans de comunicació, incorporant noves narratives i cobertura digital, a més de Mobile Journalism (Mojo), àmbit en que és un dels pioner a Espanya. Ha estat reconegut per l”European Digital Mindset Awards 2018″ amb el premi “Millor treball periodístic sobre transformació digital”.

És autor de dos llibres sobre transformació digital i MoJo, és professor de “Periodisme digital” en el “Màster de Periodisme BCN NY”, de la Universitat de Barcelona i la Columbia Journalism School. També és professor associat a la Universitat de New Haven, on imparteix periodisme digital per a estudiants nord-americans a Barcelona.

Pablo Rabanal
Fundador i CEO de Reclamador.es

Pablo Rabanal és llicenciat en Empresarials per ICADE i compta amb un màster en Gestió d’Empreses Audiovisuals i un altre en Internet Business (MIB-ISDI). Emprenedor amb una llarga trajectòria professional, després de patir els abusos d’una operadora de telefonia va decidir llançar-se a crear Reclamador.es el 2012. Al cap de pocs anys, dirigeix un equip multidisciplinari de més de 100 professionals que ha atès més de 250.000 persones en les seves reclamacions contra empreses, i ha aconseguit més de 36 milions d’euros en indemnitzacions. A South Summit 2017 va guanyar el premi a la millor start-up en la categoria B2C d’entre milers de candidates de 70 països.

Sara Molina
CEO de Marketingnize

Sara Molina és CEO de Marketingnize, coach i consultora de transformació digital involucrada en el modelatge de processos de negocis i solucions tecnològiques (AI, RPA). Llicenciada en Dret per la Universidad Complutense de Madrid, màster en Negoci i Dret de les Telecomunicacions, Internet i Audiovisual per la Universidad Villanueva, i màster en Coaching i PNL per l’Asociación Internacional de Coaching y Psicología. És coordinadora i autora del Manual de Dirección, Gestión y Marketing Jurídico, autora del llibre El Abogado 3.0 (Editorial Ley 57, 2014) i coautora de Ellas: retos, amenazas y oportunidades en un mundo conectado (La Ley, 2019).

Francesc Muñoz
CIO de Cuatrecasas

Francesc Muñoz és enginyer de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya i MBA per ESADE Busines School. CIO de Cuatrecasas des del 1998, va ser nomenat per a aquest càrrec l’any 2017. És membre de la junta del club Digital d’ESADE Alumni i de CIOs.cat. El 2016, juntament amb Telefónica Open Future, va llançar una iniciativa pionera d’innovació oberta en crear Cuatrecasas Acelera, el primer programa d’acceleració de start-ups legaltech.

Paloma Aparicio
Col·laboradora de l’Instituto de Innovación Legal

Paloma Aparicio és especialista en protecció de dades i DPO certificada, així com en legaltech i transformació de negocis jurídics. Coordinadora legal de l’adequació al RGPD, a 26 països europeus, d’una multinacional americana de gran consum. Té molts anys d’experiència com a advocada interna i compliance. Actualment està explorant el blockchain i altres tecnologies disruptives.

Carlos Grau
CEO a Mobile World Capital Barcelona

Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, i PDD per IESE, Carlos Grau compta amb una llarga trajectòria professional en l’àmbit de les tecnologies de la comunicació i la informació, així com en el desenvolupament de negoci digital. Després d’ocupar diversos càrrecs d’adreça de vendes i màrqueting en empreses del sector TIC, com Hewlett-Packard, Accenture, Telefónica o Microsoft, Grau va ser nomenat director general de la Fundació Mobile World Capital Barcelona.

Miquel Martí
CEO de Barcelona Tech City

Miquel Martí és Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i MBA per ESADE. Prèviament, ha estat el responsable de la seu a Barcelona de l’Agència d’Acreditació en Investigació, Desenvolupament i Innovació Tecnològica (AIDIT, empresa de les universitats politècniques de Catalunya i Madrid), director de B · DEBAT International Center for Scientific Debate Barcelona (una iniciativa de Biocat i la Fundació “la Caixa”), director de Finances i Operacions i director de Desenvolupament de Negoci a Biocat, la bioregió de Catalunya.

Xantal Llavina
Periodista i presentadora de televisió, ràdio i premsa

Xantal Llavina és llicenciada en Periodisme i diplomada en Ciències Empresarials. Com a directora i presentadora de programes de ràdio i televisió, ha estat guardonada amb el Premi RAC 2013, el Premi Zapping 2017, el Premi TIC 2017 i el Premi Dona TIC Divulgadora 2018. Actualment dirigeix ​​i presenta el programa radiofònic “Revolució 4.0” a Catalunya ràdio, programa de referència d’emprenedors i transformació digital.

Federico Ruiz
Director de l'Observatori Nacional del 5G

Federico Ruiz és el director de l’Observatori Nacional del 5G, entitat que té la missió de promoure el coneixement i la difusió d’aquesta tecnologia al llarg del territori nacional. Tenint en compte que Espanya és un dels països líders en aquest camp, presentarà els objectius tant de l’Observatori com, també, del Pla Nacional d’Implementació del 5G i els beneficis per a la ciutadania i el conjunt de l’economia espanyola i europea.

Somaya El Marrakchi
Cap de xarxes d'Ericsson a Ibèria i Marroc

Somaya El Marrakchi és la cap de xarxes per Ericsson a Ibèria i Marroc, responsable d’assegurar l’èxit dels clients de la cartera de Xarxes i Serveis Gestionats d’Ericsson a Telefónica Global, Espanya i Portugal. El seu enfocament actual és “L’evolució Tecnològica cap al 5G”, donant suport als clients en el viatge de transformació digital. És llicenciada en Enginyeria de Telecomunicacions per l’Institut Nacional de Publicacions i Comunicacions de Rabat (Marroc) i l’Institut Nacional de Comunicacions d’Évry (França).

Michele Zarri
Director Tècnic de GSMA

Michele Zarri és director tècnic de GSMA on treballa en tecnologies avançades i 5G. Es va graduar en enginyeria de telecomunicacions a la Universitat de Pisa (Itàlia) i va completar els seus estudis al King’s College de Londres (Regne Unit). Abans d’incorporar-se a la GSMA, va treballar per a Deutsche Telekom on va acumular més de 15 anys d’experiència en estandardització de tecnologies mòbils. També va exercir com a president de grups de treball, tant a 3GPP com a GSMA.

Gerard Vidal
CSO de Enigmedia

Doctor en Física. Msc en sistemes complexos i Msc en EE Enigneering. Més de 25 premis i reconeixements. Més de 20 publicacions científiques en revistes internacionals. Professor visitant a la Universitat de Navarra i Universitat de Mondragon. És l’expert acreditat espanyol a ISO SC27/WG2 (Grup de treball de Seguretat Tècnica / Criptografia i mecanismes de seguretat). Editor en normes i documents ISO, a càrrec dels criteris de selecció per incloure nous mecanismes de seguretat en el procés d’estandardització ISO. Membre fundador de l’Organització Europea de Ciberseguretat, que informa a la Comissió Europea. Membre de la Junta Directiva de l’Organització Estàndard Espanyola (UNE).

Thandi Demanet
Analista de negocis del "Ioé & Digital Ecosystem Program" del TM Fòrum

Thandi Demanet és l’analista de negocis del “Ioé & Digital Ecosystem Program” del TM Fòrum, associació global líder d’indústries dedicada a promoure la col·laboració entre companyies de serveis digitals i proveïdors per maximitzar l’impacte del negoci de les comunicacions. En el seu treball, analitza les principals oportunitats i reptes de l’economia en xarxa, i promou la col·laboració dels líders de les indústries a nivell global, per facilitar el seu èxit comercial conjunt. És una apassionada del potencial de la IOT i les tecnologies per a millorar la vida de les persones i del món en què viuen.