Mobile Talks

Mobile Talks

Corporate Venturing: estratègies de creixement a través de startups

Si us plau, ompli el següent formulari per sol·licitar una invitació a Mobile Talks. En els pròxims dies confirmarem la seva assistència. Gràcies

He llegit i accepto la Política de Protecció de Dades

* Camps obligatoris


Corporate Venturing: estratègies de creixement a través de startups

11 Octubre 2016
9:30 - 11:30h
Mobile World Centre, Barcelona

En un món cada vegada més globalitzat i competitiu, els mètodes tradicionals d’innovació són insuficients per a que les grans corporacions afrontin, de forma ràpida i exitosa, una transformació digital global. En aquest context, la col·laboració amb startups pot ser clau per potenciar la innovació i guanyar velocitat.

 

Però, per on començar? Davant de la gran varietat de models de col·laboració amb startups (des de competicions i hackathons, passant per acceleradores, incubadores i labs, fins a models d’inversió i adquisició), saber triar aquestes eines d’innovació oberta i com utilitzar-les per aconseguir els objectius definits serà clau per a l’èxit en el procés de transformació digital corporativa.

Als Mobile Talks et convidem a conèixer millor les diverses opcions, de la mà d’experts internacionals.

Speakers

Dr. Jens Pippig
Founder & Managing Director at ProSiebenSat.1 Accelerator

Jens Pippig és el fundador i Director de l’Acceleradora de ProSiebensSat.1. Anteriorment, va liderar el departament d’estratègia del Grup. Prèviament, Jens va treballar vuit anys per McKinsey & Company a Berlin, i es va especialitzar en comerç electrònic, capital privat i retail. També va fundar dues companyies d’èxit en l’àmbit de la investigació de mercats i l’”employer branding” a Suècia. Jens va estudiar econòmiques a la Universitat Witten/Herdecke, on va obtindre el seu doctorat. També va estudiar administració d’empreses i econòmiques a Estocolm i a Harvard.

Gregor Gimmy
Founder and Head at BMW Startup Garage

Gregor és cofundador i responsable de BMW Startup Garage, la incubadora per startups d’automoció en fase inicial del grup BMW. The Garage ajuda a startups amb tecnologies que poden transformar o fer avançar significativament el sector de l’automoció. Prèviament, Gregor va ajudar a crear BMW Innovation Worlds. Anteriorment, Gregor va iniciar diverses companyies de software a Silicon Valley i a Europa. I abans de ser emprenedor, havia treballat a IDEO (Palo Alto), i a Roland Berger Strategy Consultants (Alemanya)

Jonathan Tudor
Ventures Director at Castrol innoVentures

Jonathan és Director d´Inversions a Castrol innoVentures l´equip de desenvolupament estratègic i inversió corporativa de la divisió de lubricants de BP. Jonathan es va unir a BP el 2012, després d’ocupar diferents càrrecs de responsabilitat en fons de capital risc de corporacions i altres entitats en les que va estar des de finals dels anys 90. Prèviament va treballar a l´empresa britànica QinetiQ, a la fundació alemanya Carl Zeiss, això com a soci del braç inversor a UK-US. Al llarg de las seva carrera s´ha desenvolupat en sectors com les ciències socials , software, sensors i materials avançats. Jonathan es va graduar summa cum laude amb un Doctorat en Químics en la Universiat de Oxford.

Maurizio Rossi
Founder & co-CEO at H-Farm SPA

Cofundador d’H-FARM Ventures, Maurizió Rossi és un apassionat de l’estil de vida de les persones i la influencia de la tecnologia en la seva vida quotidiana. Rossi és un dels pioners al món de les Startups i Venture Capitals a Itàlia i compta amb més de deu anys d’experiència en el sector. Entre els anys 80 i 90 va treballar en la indústria de la moda liderant el procés d’internacionalització del seu negoci familiar, Rossimoda. Entre 2003 i 2004, va dur a terme el llançament de yachtworld.com i boats.com, dos dels principals portals de venda online del sector nàutic, en el sud d’Europa i el Mediterrani. Actualment Maurizio està al càrrec d’H-FARM, iniciativa que ajuda a emprenedors a impulsar la creació de projectes per simplificar el procés de digitalització de companyies tradicionals.

Jaime García Cantero
Content Director at El País RETINA

Jaime García Cantero és analista independent, mentor a Founder Institute, professor a EOI i conseller a diverses startups. García Cantero va ser director d’anàlisis a IDC, i anteriorment havia treballat com a consultor estratègic a McKinsey & Co. Va estudiar enginyeria a la UPM de Madrid i a KTH (Estocolm), i ha fet realitzat estudis de postgrau a la Universitat de Stanford. Actualment és director de continguts de El País RETINA.

Aleix Valls
CEO i Cofounder a LiquiD Flow to the Digital Age

Matemàtic, enginyer i doctorat en mecànica de fluids, Aleix Valls va iniciar la seva trajectòria professional en el camp de la investigació a l’International Center for Numerical Methods in Engineering (CIMNE) de la Universitat Politècnica de Cataluña (UPC), tasca que va desenvolupar entre els anys 2000 y 2004. Durant aquesta etapa també va iniciar la seva vinculació amb Compass Ingeniería y Sistemas, on va exercir de project manager fins el 2006.

Entre 2006 i 2012, Valls va treballar per diverses empreses i projectes vinculats a la consultoria estratègica. El gener de 2006 es va incorporar com a associat senior a The NODE Company, empresa de serveis d’innovació. Entre 2008 i 2010, Valls va treballar a LOOP Consultancy, on, com a senior manager, es va responsabilitzar de l’oficina de Dubai i de la gestió del desenvolupament de negoci per tota la regió del nord d’Àfrica i Orient Mitjà. El juliol de 2010, Aleix Valls va passar a exercir de manager per la consultora Accenture, on va liderar projectes de consultoria estratègica en diversos sectors.

On

Mobile World Centre, Barcelona
Carrer de Fontanella, 2, 08002 Barcelona

Col·laboradors