Mobile Talks

Mobile Talks

Corporate Venturing; estratègies de creixement a través de startups

Si us plau, ompli el següent formulari per sol·licitar una invitació a Mobile Talks. En els pròxims dies confirmarem la seva assistència. Gràcies

He llegit i accepto la Política de Protecció de Dades

* Camps obligatoris


Corporate Venturing; estratègies de creixement a través de startups

20 Desembre 2016
10h-12.30h
ESPACIO Fundación Telefónica

En un món cada vegada més globalitzat i competitiu, els mètodes tradicionals d’innovació són insuficients per a que les grans corporacions afrontin, de forma ràpida i exitosa, una transformació digital global. En aquest context, la col·laboració amb startups pot ser clau per potenciar la innovació i guanyar velocitat.

Però, per on començar? Davant de la gran varietat de models de col·laboració amb startups (des de competicions i hackathons, passant per acceleradores, incubadores i labs, fins a models d’inversió i adquisició), saber triar aquestes eines d’innovació oberta i com utilitzar-les per aconseguir els objectius definits serà clau per a l’èxit en el procés de transformació digital corporativa.

Als Mobile Talks et convidem a conèixer millor les diverses opcions, de la mà d’experts internacionals.

Speakers

Claudia de Antoni
Investment Director at Virgin Management Group

Claudia de Antoni és la directora d’inversions a Londres, de Virgin Management Group, la family office de la família Branson i propietària de la marca Virgin Airlines.

Claudia és la responsable de les oportunitats d’inversió del grup, en indústries i geografies diferents. És una gran entusiasta del món de les finances corporatives i té una especial passió per les inversions. En particular, té predilecció per les inversions que es troben en fase inicial, ja que segons el seu criteri, serveixen com a potencial d’innovació per al desenvolupament del grup.

Claudia es va unir a Virgin Management Group en 2013, just després d’estar tot un any creant el seu propi negoci d’e-commerce, i viure de primera mà l’experiència de ser emprenedora. Abans de començar la seva carrera com a emprenedora, va estar treballant com a inversora d’equitat privada a Arcapital, Venture Capital, durant cinc anys. Prèviament també va estar diversos anys com a professional del sector de la banca d’inversió, a la firma Morgan Stanley, a Londres i Nova York.Claudia és llicenciada en finances corporatives per la Universitat de Bocconi, Milà.

Katherine Grass
Head of Innovation & Ventures at Amadeus IT Group

Katherine és Directora d’innovació i projectes a Amadeus IT Group. Nascuda als EEUU, és trilingüe en anglès, castellà i alemany. El seu paper com a directora d´innovació i projectes és estar a la vanguardia de la innovació i portar aquesta visió a l’organització i projectar el futur dels viatges. Té experiència com a emprenedora, empresària, ha treballat en xarxes d’inversors i fons de capital risc, i compta amb més de 20 anys d’experiència en IT (informàtica).

Abans de la seva carrera amb startups, Katherine va enfocar-se en el desenvolupament de negocis en posicions de molta de responsabilitat a la firma Compaq Computer, tant a la seu central europea com a la filial del Regne Unit. El 2013 Katherine va fundar el fons de capital risc, amb la idea de realitzar les primeres dues inversions en els 5 primers mesos. Actualment, la seva cartera té inversions arreu del món.

Javier Placer Mendoza
CEO de Telefónica Open Future_

Javier Plaure es va incorporar a Telefónica al maig del 2011 i va ser nomenat CEO de Telefónica Open Future_ en 2014. Telefónica Open Future_ és la divisió que reuneix tots els programes d’innovació que existeixen dins del Grup Telefónica. La proposta inclou iniciatives com Amerigo Funds, una xarxa de 6 fons de capital risc que fins avui han invertit en 60 startups; Telefónica Ventures, un fons corporatiu de capital risc que inverteix a escala mundial en empreses que s’ajusten a les activitats globals de la companyia; programes d’acceleració com Wayra i els espais de treball de TOF, una sèrie d’instal·lacions de coworking creades en col·laboració amb partners públics o privats.

Javier va començar la seva carrera a BBV en 1991. Abans d’unir-se a Telefónica, era propietari i administrador de la seva empresa de gestió d’actius, així com una firma de consultoria especialitzada en M&A. Després de treballar a Beta Cabdal, es va unir a Salomon Brothers.

 

Gregor Gimmy
Founder and Head at BMW Startup Garage

Gregor és cofundador i responsable de BMW Startup Garage, la incubadora per startups d’automoció en fase inicial del grup BMW. The Garage ajuda a startups amb tecnologies que poden transformar o fer avançar significativament el sector de l’automoció. Prèviament, Gregor va ajudar a crear BMW Innovation Worlds. Anteriorment, Gregor va iniciar diverses companyies de software a Silicon Valley i a Europa. I abans de ser emprenedor, havia treballat a IDEO (Palo Alto), i a Roland Berger Strategy Consultants (Alemanya)

Aleix Valls
CEO i Cofounder a LiquiD Flow to the Digital Age

Matemàtic, enginyer i doctorat en mecànica de fluids, Aleix Valls va iniciar la seva trajectòria professional en el camp de la investigació a l’International Center for Numerical Methods in Engineering (CIMNE) de la Universitat Politècnica de Cataluña (UPC), tasca que va desenvolupar entre els anys 2000 y 2004. Durant aquesta etapa també va iniciar la seva vinculació amb Compass Ingeniería y Sistemas, on va exercir de project manager fins el 2006.

Entre 2006 i 2012, Valls va treballar per diverses empreses i projectes vinculats a la consultoria estratègica. El gener de 2006 es va incorporar com a associat senior a The NODE Company, empresa de serveis d’innovació. Entre 2008 i 2010, Valls va treballar a LOOP Consultancy, on, com a senior manager, es va responsabilitzar de l’oficina de Dubai i de la gestió del desenvolupament de negoci per tota la regió del nord d’Àfrica i Orient Mitjà. El juliol de 2010, Aleix Valls va passar a exercir de manager per la consultora Accenture, on va liderar projectes de consultoria estratègica en diversos sectors.

Guillermo Sánchez Vega
journalist at Cinco Días

Guillermo Sánchez Vega és periodista senior al diari Cinco Días, el diari econòmic del Grupo Prisa. Va estudiar traducció ( per alemany i rus) abans de llicenciar-se en Periodisme. També ha treballat per la cadena de ràdio Cadena Ser. A Cinco Días, ha cobert diferents àrees com serveis financers i mitjans de comunicació abans d´unir-se al web del diari com editor i social media strategist.

Jaime García Cantero
Content Director at El País RETINA

Jaime García Cantero és analista independent, mentor a Founder Institute, professor a EOI i conseller a diverses startups. García Cantero va ser director d’anàlisis a IDC, i anteriorment havia treballat com a consultor estratègic a McKinsey & Co. Va estudiar enginyeria a la UPM de Madrid i a KTH (Estocolm), i ha fet realitzat estudis de postgrau a la Universitat de Stanford. Actualment és director de continguts de El País RETINA.

On

ESPACIO Fundación Telefónica
C/ Fuencarral 3, Auditori, 2ª Planta

Col.laboradors