Mobile Talks

Mobile Talks

El futur del ‘reskilling’: Actualitzar el talent en l’era digital

Si us plau, ompli el següent formulari per sol·licitar una invitació a Mobile Talks. En els pròxims dies confirmarem la seva assistència. Gràcies

He llegit i accepto la Política de Protecció de Dades

* Camps obligatoris


El futur del ‘reskilling’: Actualitzar el talent en l’era digital

5 Novembre 2019
9:30h -11:30hh
Movistar Centre - Barcelona

Un dels principals reptes del mercat laboral en la revolució digital és la creixent bretxa entre la baixa oferta i l’alta demanda de perfils amb competències tecnològiques. Per trobar una solució, és necessària la involucració de tots els agents implicats, des de l’administració, a la universitat, els centres formatius i les mateixes campanyes.

La sessió presenta la perspectiva empresarial sobre com el reskilling pot revertir aquesta manca de perfils qualificats aprofitant el talent intern de les organitzacions.  Per la seva banda, els centres de formació explicaran quines són les àrees de coneixement i competències clau per als nous professionals en el mercat actual.

Steve Boese, expert internacional en Recursos Humans, presentarà les oportunitats per a la gestió del talent a escala mundial, oferirà el punt de vista del mercat nord-americà i plantejarà com anticipar-nos a les noves necessitats d’un mercat digitalitzat.

Speakers

Pipo Serrano
Periodista, cap de Digital, Estratègia i Contingut a Broadcaster

Pipo Serrano és periodista de ràdio, televisió i periodisme digital, ha dirigit estratègies i transformacions digitals a grans redaccions i mitjans de comunicació, incorporant noves narratives i cobertura digital, a més de Mobile Journalism (Mojo), àmbit en que és un dels pioner a Espanya. Ha estat reconegut per l”European Digital Mindset Awards 2018″ amb el premi “Millor treball periodístic sobre transformació digital”.

És autor de dos llibres sobre transformació digital i MoJo, és professor de “Periodisme digital” en el “Màster de Periodisme BCN NY”, de la Universitat de Barcelona i la Columbia Journalism School. També és professor associat a la Universitat de New Haven, on imparteix periodisme digital per a estudiants nord-americans a Barcelona.

Adrià Baqués García
Manager general a Iron Hack

Adrià Baqués és Manager General a Ironhack, l’escola tecnològica líder al mercat Español i la segona a nivell mundial. A més, exerceix com a Mentor de Start-ups en les acceleradores Connector i Bcombinator.

Baqués és graduat en Administració i Direcció d’Empreses i Màster of Science in Finance de ESADE, on exerceix de Mentor a estudiants de Masters of Science i MBAs.

Laura Carnicero
SEAT Learning & Development Director

Laura Carnicero és responsable de Formació i Desenvolupament i com a directora de l’Escola d’Aprenents de SEAT. És la responsable del desenvolupament i la formació de tot el personal de SEAT, així com de la definició i la implantació de la Formació Professional Dual, basada en el model Alemany per a les noves generacions que s’incorporen a l’empresa.

Amb més de 20 anys d’experiència, Carnicero ha desenvolupat quasi tota la seva carrera professional a SEAT, ocupant diferents posicions de responsabilitat a l’àrea de Producció, Product Management i Recursos Humans.

Com a directora de l’Escola d’Aprenents, l’escola ha començat a impartir un cicle formatiu superior que inclou contingut en Indústria 4.0 i en evolució tecnològica lligada a la digitalització. També s’ha incorporat als seus programes, l’ensenyament de llenguatge de programació a través de la “gamificació”.

Laura Carnicero és Doctora en Enginyeria Industrial Superior (Suma Cum Laude) per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Silvia Ciurana Casanovas
Directora de Reclutament i Desenvolupament a CaixaBank.

Amb més de 25 anys d’experiència en Recursos Humans, Silvia Ciurana és la Directora de Reclutament i Desenvolupament de CaixaBank.

Va iniciar la seva carrera en l’àrea de Màrqueting d’una multinacional automotriu però aviat es va sentir atreta pels desafiaments que comporta el desenvolupament del potencial de l’equip, assumint diversos rols, inclosa una fase formativa i influent com a Directora de Recursos Humans en la Fundació Bancària “La Caixa”.

Graduada de la Universitat de Barcelona i posseïdora d’un MBA de ESADE, Ciurana és tanmateix Coach Executiva certificada a través de l’ICF. Actualment compagina la seva posició a CaixaBank amb el seu matís docent, exercint de professora per al Màster en Recursos Humans de la Universitat Pompeu Fabra.

Steve Boese
President i Co-fundador de H3 HR Advisors i HR Happy Hour.

Steve Boese és el president del programa i amfitrió de la Conferència de Tecnologia de Recursos Humans, l’esdeveniment mundial líder per a la Indústria de Tecnologia de Recursos Humans, així com columnista de tecnologia per a la Revista Executiva de Recursos Humans. A més, Steve va co-fundar H3 HR Advisors Inc., i és un autor i orador freqüent sobre Recursos Humans, Tecnologia de Recursos Humans i el lloc de treball. Així mateix, és creador i co-amfitrió del popular “HR Happy Hour Show”, que és el podcast de Recursos Humans més descarregat des del seu inici en 2009 i en 2017 va llançar el “HR Happy Hour Show on Alexa”, el primer podcast d’aquesta temàtica per a dispositius habilitats per a Amazon Alexa.

On

Movistar Centre - Barcelona
Movistar Centre, Carrer de Fontanella, 2 – Plaza Cataluña, Barcelona