Mobile Talks

Mobile Talks

Tecnologia aplicada per a l’emprenedoria corporativa

Si us plau, ompli el següent formulari per sol·licitar una invitació a Mobile Talks. En els pròxims dies confirmarem la seva assistència. Gràcies

He llegit i accepto la Política de Protecció de Dades

* Camps obligatoris


Tecnologia aplicada per a l’emprenedoria corporativa

5 Juliol 2019
9:30 h - 11:30 h
ISDI - Madrid

La transferència de tecnologia és un dels indicadors més valuosos d’universitats, centres de recerca, startups i empreses. No només és important per al desenvolupament d’aquest ecosistema, també per a l’impuls del coneixement i la innovació. En una economia global, caracteritzada per l’augment de la competència i les activitats de producció mòbils i fragmentades geogràficament tal com assenyala l’OCDE, tecnologia i innovació són una font clau d’avantatge competitiu sostenible i un focus central de la política econòmica.

La tecnologia i la innovació són determinants per a la productivitat per càpita a llarg termini i el creixement dels ingressos. Perquè això funcioni, és imprescindible que universitats i centres tecnològics cooperin amb emprenedors i companyies que puguin explorar i explotar el que aquestes poden oferir. Al final, la transferència tecnològica és, si es vol, una forma d’externalitzar el cost de desenvolupament de tecnologies necessàries per al producte final.

En aquest procés, la comunicació de la ciència al negoci és clau per entendre la proposta de valor que suposa per a l’empresa, que ha d’incloure formes per monetitzar i mesurar el seu èxit.

En aquesta nova edició del Mòbils Talks a Madrid, coneixerem bones pràctiques de primera mà. Mitjançant el programa The Collider de Mobile World Capital parlarem dels reptes que afronta la transferència, dels incentius necessaris i de les polítiques associades.

Compararem també diferents models, d’Europa als Estats Units. Què els fa tan diferents? Quines característiques faciliten una major ràtio d’èxit aparent a l’altra banda de l’Atlàntic? Atenent al nombre de patents, la xifra relativa de les concedides en EUA en 2018 duplica de llarg l’europea, tot i que la diferència es redueix respecte a anys anteriors. Amb quina vara s’ha de mesurar la transferència de tecnologia? De tot això en parlarem en aquesta sessió, centrada en la realitat de la transferència tecnològica.

On

ISDI - Madrid
Calle de Viriato, 20. Madrid

Hi col·labora: