Mobile Talks

Mobile Talks

Tecnologia jurídica: disrupció i noves oportunitats

Si us plau, ompli el següent formulari per sol·licitar una invitació a Mobile Talks. En els pròxims dies confirmarem la seva assistència. Gràcies

He llegit i accepto la Política de Protecció de Dades

* Camps obligatoris


Tecnologia jurídica: disrupció i noves oportunitats

9 Maig 2019
13:15 h - 14:00 h
XII Congreso Nacional de la Abogacía - Feria de Valladolid

L’objectiu d’aquest Mobile Talks, organitzat en el marc del XII Congreso Nacional de la Abogacía, és debatre sobre la necessària transformació i digitalització del sector legal. Per aconseguir-ho, es proposa abordar, de manera global i a través de casos d’èxit d’entitats i actors impulsors de la transformació digital, diverses línies de debat.

Durant la sessió es plantejarà el context actual del procés de digitalització dels despatxos d’advocats. Aquesta és una oportunitat per reflexionar sobre les claus de la digitalització, les oportunitats tecnològiques i les innovacions que estan transformant el sector.

A més, aquesta sessió pretén aprofundir sobre els nous reptes i desafiaments que planteja l’economia digital i debatre sobre la digitalització primordial de les petites empreses i dels professionals liberals en l’entorn actual. Un altre tema destacat de la sessió serà l’impacte de la implementació de processos digitals en les organitzacions legals per optimitzar processos i reduir costos, així com la irrupció de nous actors en el mercat, com ara les start-ups orientades al legaltech.

També es tractarà la disrupció que suposa la incorporació de tecnologies com ara el big data, el machine learning, la intel·ligència artificial o el blockchain en l’àmbit legal.

Speakers

Pablo Rabanal
Fundador i CEO de Reclamador.es

Pablo Rabanal és llicenciat en Empresarials per ICADE i compta amb un màster en Gestió d’Empreses Audiovisuals i un altre en Internet Business (MIB-ISDI). Emprenedor amb una llarga trajectòria professional, després de patir els abusos d’una operadora de telefonia va decidir llançar-se a crear Reclamador.es el 2012. Al cap de pocs anys, dirigeix un equip multidisciplinari de més de 100 professionals que ha atès més de 250.000 persones en les seves reclamacions contra empreses, i ha aconseguit més de 36 milions d’euros en indemnitzacions. A South Summit 2017 va guanyar el premi a la millor start-up en la categoria B2C d’entre milers de candidates de 70 països.

Sara Molina
CEO de Marketingnize

Sara Molina és CEO de Marketingnize, coach i consultora de transformació digital involucrada en el modelatge de processos de negocis i solucions tecnològiques (AI, RPA). Llicenciada en Dret per la Universidad Complutense de Madrid, màster en Negoci i Dret de les Telecomunicacions, Internet i Audiovisual per la Universidad Villanueva, i màster en Coaching i PNL per l’Asociación Internacional de Coaching y Psicología. És coordinadora i autora del Manual de Dirección, Gestión y Marketing Jurídico, autora del llibre El Abogado 3.0 (Editorial Ley 57, 2014) i coautora de Ellas: retos, amenazas y oportunidades en un mundo conectado (La Ley, 2019).

Francesc Muñoz
CIO de Cuatrecasas

Francesc Muñoz és enginyer de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya i MBA per ESADE Busines School. CIO de Cuatrecasas des del 1998, va ser nomenat per a aquest càrrec l’any 2017. És membre de la junta del club Digital d’ESADE Alumni i de CIOs.cat. El 2016, juntament amb Telefónica Open Future, va llançar una iniciativa pionera d’innovació oberta en crear Cuatrecasas Acelera, el primer programa d’acceleració de start-ups legaltech.

Paloma Aparicio
Col·laboradora de l’Instituto de Innovación Legal

Paloma Aparicio és especialista en protecció de dades i DPO certificada, així com en legaltech i transformació de negocis jurídics. Coordinadora legal de l’adequació al RGPD, a 26 països europeus, d’una multinacional americana de gran consum. Té molts anys d’experiència com a advocada interna i compliance. Actualment està explorant el blockchain i altres tecnologies disruptives.

On

XII Congreso Nacional de la Abogacía - Feria de Valladolid
Avenida Ramón Pradera, 3, Valladolid