Mobile Talks

Tendencies tecnològiques

Si us plau, ompli el següent formulari per sol·licitar una invitació a Mobile Talks. En els pròxims dies confirmarem la seva assistència. Gràcies

He llegit i accepto la Política de Protecció de Dades

* Camps obligatoris


Tendencies tecnològiques

13 març 2018
9.30h - 11.30h
Movistar Centre
Mobile World Capital Barcelona, amb la col·laboració de Barcelona Tech City, organitza la segona edició de Mobile Talks 'Tendències Tecnològiques', jornada dissenyada específicament després de Mobile World Congress, per reflexionar sobre les tecnologies més destacades al congrés mundial de mòbils. La sessió comptarà amb un panell d'experts que debatran sobre l'actualitat i els reptes de la indústria actual després de l'esdeveniment. El 5G es presenta com un dels eixos centrals de Mobile World Congress 2018. Gràcies a la seva baixa latència, aquesta tecnologia transformarà la manera de connectar-nos i permetrà una infinitat d'aplicacions en molts camps, com IoT, ciutats intel·ligents i cotxe connectat, entre d’altres.
Altres tecnologies com la intel·ligència artificial, la realitat virtual, la robòtica i fins i tot els vehicles autònoms i els drons també es sumaran a les novetats per la seva alta penetració al mercat. Són un exemple de les tecnologies que estan oferint solucions innovadores i responent a les noves demandes de la societat. No et perdis Mobile Talks sobre tendències tecnològiques. Una oportunitat per aprofundir sobre com les tecnologies estan transformant l'ecosistema empresarial i social.

Speakers

Carlos Grau
CEO a Mobile World Capital Barcelona
Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, i PDD per IESE, Carlos Grau compta amb una llarga trajectòria professional en l'àmbit de les tecnologies de la comunicació i la informació, així com en el desenvolupament de negoci digital. Després d'ocupar diversos càrrecs d'adreça de vendes i màrqueting en empreses del sector TIC, com Hewlett-Packard, Accenture, Telefónica o Microsoft, Grau va ser nomenat director general de la Fundació Mobile World Capital Barcelona.
Ferran Jover
CEO i co-fundador de Carnovo
Ferran és CEO i co-fundador de Carnovo, el primer Marketplace per a les noves ofertes de concessionaris d'automòbils des de principis de 2017. Anteriorment ha estat cap global de desenvolupament de xarxes de concessionaris a SEAT i ha ocupat diversos llocs de gestió en vendes, posventa i camps d'estratègia dins de la marca. Jover va començar la seva carrera a Daimler Chrysler a Alemanya i Estats Units. Amb una formació internacional de més de 15 anys a nivell empresarial i l'actual experiència amb la seva pròpia startup, gaudeix d'una visió global de l'ecosistema de l'automòbil.
Josep M. Ganyet
CEO a Mortensen
Enginyer informàtic per la UAB especialitzat en imatge digital i intel·ligència artificial. Ha treballat des dels 90 en el camp de la interacció humana amb els ordinadors en empreses com IBM, Deutsche Bank i Gotomedia. Ha creat empreses en els àmbits del disseny, la comunicació i l’arqueologia. Al 1998 va escriure el seu primer blog i en l’actualitat dirigeix la consultora de transformació digital Mortensen.cat. Dóna classes a la Universitat Pompeu Fabra i a l’escola de disseny IDEP; col·labora habitualment a RAC1, BTV i TV3; i escriu a La Vanguardia, Viaempresa i Cavall Fort i Sàpiens en temes divulgació digital. És membre de la ISOC (Intenet Society) i membre fundador de l’AIPO (Asociación de Interacción Persona-Ordenador). El podeu trobar a les xarxes socials habituals com a @ganyet.
Juan Cambeiro
Responsable d'Innovació Tecnològica a Telefónica
Juan Cambeiro és el responsable de liderar i desenvolupar projectes d'innovació a Telefónica Espanya. En els últims 10 anys, hi ha treballat en l''avaluació de les noves tecnologies, analitzant el seu potencial i oportunitats en el desenvolupament de negocio per Telefónica i col·laborant amb el consumidor final. Cambeiro ha desenvolupat projectes d'innovació amb l'objectiu d'avaluar la realitat de les noves tecnologies, el seu valor i contribuir en el desenvolupament emergent dels mercats. Recentment, ha liderat projectes relacionats amb les comunicaciones crítiques de la Indústria 4.0 i el RetailM2M i el "Internet of Things", Portable LTE Networks"Big Data i Data Marketplaces pel turisme, retail i la indústria, i molts altres projectes, sempre cercant el valor real de darrere de la tecnologia. És enginyer de Telecomunicacions, MBA i disposa de coneixements en Systematic Innovation, sempre ha estat vinculat a la indústria IT i les Telecomunicacions a causa de la seva trajectòria en companyies com NokiaEricsson i TelefónicaJuan Cambeiro és un entusiasta de la innovació i la seva aplicació en tots els sectors, com la tecnologia, el negoci, l'organització o inclús, com una tècniques per a la resolució de problemes.  
Sergio Cortés
Founder and serial entrepreneur de Cink
Emprenedor de referència en el segment d'empreses tecnològiques, és expert en innovació digital, prototipat i transformació digital. Així mateix desenvolupa i gestiona projectes d'alt impacte estratègic per a organitzacions mitjançant l'assistència tècnica i execució dels mateixos en l'àmbit i la innovació i la comunicació acostant a grans companyies al model d'innovació que apliquen les startups líders del mercat. Actualment col·labora també com a assessor en diferents organitzacions entre les quals es troben entitats bancàries, administracions i projectes solidaris. És Enginyer Industrial i té estudis en ESADE. A més, ha cursat el Executive Program for Growing Companies a la Universitat de Stanford a Califòrnia i és Diplomat pel Entrepreneurship Center del MIT (Massachussets).

On

Movistar Centre
Carrer de Fontanella, 2 Barcelona